Брекети – къде, какви, за колко? -тема 11

• 85 951
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Ланкър, планините Овнерог
Точно душът ще й е много от полза. Бързо, лесно и ефективно.
Дъщеря ми от слагането на брекетите е с ластици денонощно (миналия понеделник й ги сложиха). Те са за оправяне на захапка, наместване на челюстта. Въпреки че с просто око не виждам проблем със захапката, явно си трябват при нея.

# 466
  • Пловдив
Сега видях в Лидл от понеделник ще има душове,може ли да кажете,дали са такива? Цената е доста добра.

# 467
Аз да попитам, какви са тия групи във фейсбук свързани с брекетите ? Няколко пъти засичам вече , че имало много информация в тях , но така и не ги откривам . Ще се радвам , ако някой сподели как се казват , тези групи Simple Smile

# 468
  • София
Само да кажа, че зъбният душ, който ще е в Лидл от понеделник, е добър, особено при брекети.

# 469
Ползвала ли си го? За дете става ли, т.е. лесен ли е за употреба? С един накрайник ли е?

# 470
Видях, че ще има и електрически четки в Лидл от понеделник на цена 14.99. Някой ползвал ли е такава, върши ли работа?

# 471
Аз ползвам Oral-B Pro 2 2000 , изключително съм доволна. Дори само с едната програма за  около 5 мин. Зъбите са ми много чисти, с обикновената четка не мога да си измия зъбите, както трябва . Съпруга ми има Oral B vitality , пробвала съм я , но няма ефект както с моята , оборотите са й по-малко на vitality-то. Затова си мисля , че тия по-евтините не вършат работа.

# 472
  • София
Ползвала ли си го? За дете става ли, т.е. лесен ли е за употреба? С един накрайник ли е?
Ползвала съм го, става за дете и е с три накрайника.

# 473
Мерси много! Ще го купим значи.
Нашата ортодонтка каза да не ползваме електрическа четка.

# 474
  • София
Преди да сложа брекетите имах малки разстояния между зъбите,които доста бързо се събраха.Между предните 2 зъба също имах.
Днес гледам,че между предните 2 зъба проблясва много малко процепче,като малка точица,а го нямаше до скоро.Много странно.Аз ще ги махам март месец,а то се отваря.Случвало ли ви се е ?

# 475
Аз преди да сложа брекетите ползвах електрическа четка и бях много доволна. Ортодонтката ми каза сега да не я ползвам. Но след като ги махна пак минавам на електрическата. Много по-добре почиства зъбите.

# 476
Аз имам 3 различни четки, които ползвам. Не съм голям фен на електрическите, имах две такива много преди да сложа брекетите. Сега обмислям да взема Лидълската, от която не очаквам кой знае какво, но поне е евтина и с 4 глави.

# 477
  • Ланкър, планините Овнерог
И щерка ми не е с електрическа, а специална за брекети. Чела съм, че не се препоръчват електрическите заради вибрациите и опасността да се прецакат брекетите.

# 478
  • София
Аз ползвам 2 четки - електрическа и механична. Имам брекети само на долна челюст още и определено предпочитам електрическата, усещам зъбите си много по-чисти с нея.

# 479
Здравейте.
Нося брекети от 4 години и половина и предстои да ги свалям, но ортодонтката ми каза, че се налага да нося тренер вместо ритейнър, защото зъбите са нестабилни и след свалянето на брекетите ще се разместят. Има ли някой, който носи или е носил този тренер?
https://www.google.com/search?
q=myobrace&client=opera&hs=rRh&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKkYSr8Z_gAhUMQhoKHaRgDx8Q_AUIDigB&biw=1331&bih=605#imgrc=lv4-D_1l0lSGwM:

Общи условия

Активация на акаунт