Брекети – къде, какви, за колко? -тема 11

• 85 889
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Де да бях с medium Laughing Praynig
ОД ми е казвала,че е най-добре да се сменят на 4 часа,защото на повече действието отслабва.
Дано ги открия в аптека,че иначе няколко дни пак трябва да съм без.
Свалих ги преди 1 час.Щеше да ми гръмне главата.Веднага ми мина и сега съм Ок,дори си похапвам кашу Laughing Laughing

# 616
  • Ланкър, планините Овнерог
Дъщеря ми на един ден ги сменя. Не ги маха при хранене. Само новия, на предните долни резци, й каза да го сменя на седмица. Не съм сигурна, че се продават по аптеките.

# 617
Момичета, вчера бях на преглед и вече имам даата за сваляне.Искаше да ми даде дата а края на април, но аз я помолих да бъде по-рано. И в крайна сметка ще бъде на 22.03.

# 618
Само на горната челюст ли имате брекети ?
Момичета, вчера бях на преглед и вече имам даата за сваляне.Искаше да ми даде дата а края на април, но аз я помолих да бъде по-рано. И в крайна сметка ще бъде на 22.03.

# 619

Браво, супер са!

# 620
Само на горната челюст ли имате брекети ?

Да. Само на горната.

# 621
  • София
Аз през 4 часа ги сменям и вечер преди лягане задължително слагам нови.  Моите са heavy.
На коя марка са ти и каква ти е схемата за носене?
Е как успяваш да ги носиш?Аз защо не мога?Чувстваш ли изобщо дискомфорт?
Но в крайна сметка всеки организъм е различен.На мен са ми казвали ,че имам свръхчувствителен организъм.
Когато ми сложиха брекетите,1 седм. не бях на себе си от зверско главоболие,денонощно.
ОД се изплаши направо и каза,че не и се е случвало.
Ето сега и ластиците.
Аз единствена в темата се оплаквам от тях.

# 622
Аз през 4 часа ги сменям и вечер преди лягане задължително слагам нови.  Моите са heavy.
На коя марка са ти и каква ти е схемата за носене?
Е как успяваш да ги носиш?Аз защо не мога?Чувстваш ли изобщо дискомфорт?
Но в крайна сметка всеки организъм е различен.На мен са ми казвали ,че имам свръхчувствителен организъм.
Когато ми сложиха брекетите,1 седм. не бях на себе си от зверско главоболие,денонощно.
ОД се изплаши направо и каза,че не и се е случвало.
Ето сега и ластиците.
Аз единствена в темата се оплаквам от тях.
Главоболието при носене на ластици и брекети не е нечувано, не знам защо твоята ОД се учудва... Все пак всичко е свързано в система -- зъбите, синусите, слепоочията и т.н. Мен ме боляха в началото зъбите от ластиците, цялата редица и не можех да ям на тях. Но само 2 дни и после си ям и нямам дискомфорт. Ако престана да ги нося няколко дни, пак ще имам болка и така докато свикнат няколко дни на постоянно носене. Сега в момента нося от едната страна и нямам болка, но започнах отново да ги нося отпреди седмица и нещо. Моите не са с имена на хора, просто пише Heavy 1/8" A - Ultra Non Latex Elastics.

# 623
  • София
Главоболието не е нечувано при брекети,но за ден,два,три,а аз го имах около 8 дни и то много силно и денонощно.
Не разбирам какво ще се случи,ако не нося heavy,а по-леки?Ще се удължи лечението ли?

# 624
Де да бях с medium Laughing Praynig
ОД ми е казвала,че е най-добре да се сменят на 4 часа,защото на повече действието отслабва.
Дано ги открия в аптека,че иначе няколко дни пак трябва да съм без.
Свалих ги преди 1 час.Щеше да ми гръмне главата.Веднага ми мина и сега съм Ок,дори си похапвам кашу Laughing Laughing

Не мисля, че ги продават в аптеките. Поне аз не съм намирала никъде. Дори онлайн е невъзможно, ако не си регистриран зъболекар. Аз се принудих да ги поръчам от ebay накрая 😄

# 625

Много красиви брекети, можеш ли да споделиш какви са и  на каква цена?

# 626
Искам да ви питам нещо! На 14 съм и странно, но много искам брекетии! Чувствам се комплексирана, защото имам криви и остри зъби, просто картинката е ужас! Имаме възможността за брекети, но нашите само ми казват, че си въобразявам, че са ми криви зъбите, но не е така! Постоянно когато се смея си прикривам устата, защото ме е срам. Просто мечтая за прави зъби, кажете ми какво да правя😫😫😫!!!

# 627
  • Ланкър, планините Овнерог
Щом имате възможност за брекети, една консултация с ортодонт няма да попречи на вашите.

# 628
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ортодонт който прави брекети за под 2000 лева? Вече бях на поне 4ма ортодонта в различни градове и всички вземат между 3000 и 4000. Останаха ли изобщо, или това беше преди 4-5 години?

Благодаря предварително.

# 629
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ортодонт който прави брекети за под 2000 лева? Вече бях на поне 4ма ортодонта в различни градове и всички вземат между 3000 и 4000. Останаха ли изобщо, или това беше преди 4-5 години?
Благодаря предварително.

2000 лв за две челюсти ли?

Цената за метални брекети на една челюст, при ортодонта, на който се спрях аз в София, е 1300 лв.  Дава възможност за разсрочено плащане за целия период на лечението. Ежемесечните посещения не се плащат допълнително.

За града, от който съм, чувам че спрягат цени по около 1000 лв на челюст, но това е информация от типа ЕЖК, Нямам  пряка информация.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 17:06 от pepi:)

Общи условия

Активация на акаунт