Ще гледате ли Световното?

• 36 455
  • 1 216
  •   1
Отговори
# 60
Първа опция  Peace
Чакам го от 4 години  Grinning

# 61
Само някои мачове на отбори които ми харесват Wink

# 62
нито един мач няма да гледам

# 63
Гласувах с трета опция моят мъж е маниак на футбола Shocked Shocked Shocked

Аз гледам само тези мачове които ми харесват Whistling

# 64

Първа прогноза Grinning ама за финал ще да бъде: Бразилия - Германия
Първите щото са ми на сърце - магьосници, изнасящи лекции как се играе футбол! А вторите - домакини, тук няма невъзможно Peace.
А иначе Обичам италиански и испански футбол и ще викам за тях! Wink

Ставам ли?Simple Smile

Перфектна си Mr. Green Hug
Щом не видях из постинга ти Англия и ще викаш за италианци и испанци, шъ се погодим, няма опасност да се скараме на идеологическа основа Wink

А за германците се сещам винаги на Световно или Европейско думите на Гари Линекер (примерно), че футболът е проста игра, която я играят много отбори и накрая Германия става шампион hahaha

# 65
Не ме вълнува,не гледам футбол.Мъжът ми също,за мое щастие. Laughing

# 66
  • Му Кинд Оф Плаце
Мое да го гледам, мое и да не го гледам.
Иначе мъжът ми си е заплюл първите мачове, щото имало всякакви интересантни участници-Того, Мали, ОАЕ, Конго, Ангола и те са му интересни (държавите изреждам ей тъй, незнам дали участват)  ooooh!

# 67
Ще го гледам, къде по принуда, къде защото някой мачове са интересни. Пък и за няколко  седмици света е футбол  Wink

# 68
само мачовете, които ме интересуват - не че и останалите не искам да гледам, но времето е малко... Grinning Grinning

# 69
Ще гледам всичко,което мога-имам желание за всички мачове,ама незнам с времето как ще съм.Голям запалянко съм.

# 70
Ами аз ще го глдам ако не го изпусна Laughing

# 71

Първа прогноза Grinning ама за финал ще да бъде: Бразилия - Германия
Първите щото са ми на сърце - магьосници, изнасящи лекции как се играе футбол! А вторите - домакини, тук няма невъзможно Peace.
А иначе Обичам италиански и испански футбол и ще викам за тях! Wink

Ставам ли?Simple Smile
[/quote]

И аз така, но с една разлика - нещо не ги долюбвам италианците. Винаги заповат слабо, пък и съдиите много често ги подпират. А пък ние с мъжа ми май сме си разменили ролите - той рядко гледа мачове, а аз винаги като имам възможност.

# 72
  • София
Обичам да гледам мачове от световно! Клубните не са ми интресени. Дано да мога да гледам повечето!

# 73
5та опция  Sunglasses

# 74
Тая една единствена бройка дето е гласувала: само ФИНАЛА - да знаете че съм аз ..  Laughing
На тия първенства напоследък гледам само финала .. а '94 гледах всички мачове ... Всичко се дължи на факта, че моя мъж не е фен на футбола, та и аз не се сещам вече ... а и сега няма бълг. отбор за който да се вълнувам .. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт