Захранване - въпроси и отговори!

• 39 134
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Моето много плачеше след картоф с тиква. Отдавна не съм давала готово купено пюре.
Какво мога да правя със сушенки? Имам вече 3 торби от леля ми. Хем ѝ казах, че такова не ядем...

# 151
  • Варна
Когато пътувахме и нямах условия да готвя, купих Гербер и то чисти тиква и морков, защото ми се сториха най-безобидни като съдържание, в пюретата за неговата възраст имаше все съставки, които не съм давала или не ми допадат. Плодови взех също, ябълки и боровинки хареса най-много. Яде ги, но не с голямо желание, вкусът е доста различен от на домашно приготвените и няма голямо разнообразие.

# 152
  • Плевен
Купено още не съм давала. Страх ме е да не ги хареса нещо и да откаже домашни. Опааа излъгах дадох веднъж слива на гербер.
Какво е сушенки?

# 153
Боги имаше период, в който на баба си правеше номера, че не иска домашни пюрета, а само купешко. Бързо го опомних Wink
Сушенки са сухи плодове- праскови, сливи

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 23:03 от PeacockLove

# 154
На моето бебче много му е интересно да опитва. Но морковчето на Гербер толкова му хареса, че изяде едно цяло пюренце за един ден и се запече. Морковите на хип не ги хареса.

# 155
Боги имаше период, в който на баба си правеше номера, че не иска домашни пюрета, а само кучешко. Бързо го опомних Wink
Сушенки са сухи плодове- праскови, сливи
кучешко?? 🤣🤣 или купешко?

# 156
Купешко Wink
Коректора на телефона пак ме поправи Wink

# 157
Мойто дунди лапа и купешко и домашно. Но купените ги разреждам с вода винаги, много са гъсти. Зеленчуковите и с месо де, плодовите не разреждам.
А днес какво вкусно пюре направих...чак аз омазах тенджерката след детето😀
Ябълка + тиква + тиквичка + 1 ч.л. зехтин.

# 158
Какво мога да правя със сушенки? Имам вече 3 торби от леля ми. Хем ѝ казах, че такова не ядем...
Накисваш ги в топла вода, след това ги смилаш в блендер и ги добавяш към зърнена каша или към смес за мъфини/кекс (има рецепти за бебета без цяло яйце, само с жълтък).

# 159
Вчера и направих тиква+картоф уж само да опита взе че и хареса изяде цялото ,като широко отваряше уста 😅

Слагате ли АМ в пюрето ? Моето си яде пюрето чисто .

# 160
Аз сложих само първия ден кърма. После чисти ги давах. Но понеже имам пълна камера с кърма, а той отказва да яде от шише, слагам в пюретата, защото ме е жал да я хвърля!

# 161
Манго/папая сурово ли се дава?

# 162
Да, сурови се дават.

# 163
Аз слагах АМ един или два пъти.
Мангото го дадох сурово. Много хубаво мирише и му хареса

# 164
  • Плевен
Може да правиш каши и кремчета с кърма. Хем ще са по вкусни, хем няма да я хвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт