Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 414
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Скрит текст:
Някой с впечатления от тези ?
Скрит текст:

Аз съм ги ползвала. Добри са. Имаше един с мандарина ли беше, с нещо такова. Беше уникален. Кожата освен, че беше защитена, светваше от него, но май спряха да го произвеждат. От новите съм ползвала този с 50-ти фактор, който има и леко избелващо действие. Неоцветен е. Много е хубав за моята кожа.
Въобще кремовете тази марка са разработени за целенасочена грижа за кожи, склонни към пигментация.
Новите оцветени кремове не съм пробвала. В момента ползвам експериментално друга, хубава слънцезащита 50 SPF и като я приключа ще реша какво ще е по-нататък.
Аз търся неоцветен, защото сега съм с Neostrata , но (както писах скоро) искам нещо, което да не личи. С цветните не се сработваме, а като го подновявам и съвсем мазало става. Този, който си ползвала става ли за суха кожа? Самостоятелно ли го слагаш или над крем? Малко ме обърква това, че хем изсветлява хем предпазва. Нали уж лятото се избягват изсветляващите съставки или аз бъркам нещо?

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 16:19 от bubanka

# 376
  • София
И на мен ми изглеждаше притеснително това с изсветляването. Но такъв е крема. Мисля, че има по-скоро озаряващ ефект. Не е с киселини или други избелващи съставки. Пигментации покрай ползването му не са ми ставали.
Иначе, да, за суха кожа е чудесен. Аз винаги ползвам серум или лек овлажняващ крем под слънцезащитния крем. Ако имам нужда, отгоре и ФДТ или ББ нанасям, зависи.
Слънцето се показа вече и дори сега нанасям защитен крем задължително, че миналата година се поизпуснах и ми се появиха нови петънца.
През зимата овладях положението до някаква степен с избелващи продукти и сега започва голямото пазене.

# 377
Лятото ми се появяват бръчици под очите от присвиването им от силното слънце.Обмислям дса си купя крем с висок фактор за суха кожа и да мажа под очите(ако ми понесе и не люти). Ползвам за лицето матиращ и няма как да го пробвам за контура.Някое момиче пробвало ли е така? Отгоре на всичко ми се появиха леки бели петънца точно под очите - пигментация ли що ли?Не мажа с масла вече контура, а само околоочен крем.

# 378
Вземи си и слънчеви очила.

# 379
  • някъде под слънцето...
Има кремове за контура със слънчева защита.

# 380
Има кремове за контура със слънчева защита.

Можеш ли да препоръчаш някой такъв? Навън съм с шапка с широка периферия и очила от 11 до 16. Ползвам слънцезащита на Eucerin за лицето всеки път като излизам + регулярно подновяване, но имам неприятни петънца в зоната под очите, малко над скулата, които вече ми се струва, че пигментират.. Крема на Eucerin ми щипе, нанесен в близост и също се оглеждам за подходящ продукт за тази зона.

# 381
Ето този крем за очи със SPF ползвам аз в момента и съм доволна:
https://www.origins.com/product/15348/47606/skincare/treat/eye-c … cream-with-spf-20

# 382
  • някъде под слънцето...
Ползвам това
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&bih= … rc=Zm_xYiaPl_AncM:

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 19:29 от sl

# 383
  • София
Някой с впечатления от тези ?.https://apteka.framar.bg/30068931/фарма-хиалурон-анти-ейдж-крем-с-висок-слънцезащитен-фактор-spf-30-и-фармацевтичен-клас-хиалуронова-киселина-за-лице-шия-и-деколте-50-мл.Дадоха ми тестер ,но още не съм го ползвала. Дали люти на очите?Тестера е 50spf

# 384
Здравейте!
Интересува ме дали някой е ползвал този крем - Bioderma Photoderm Fotoprotectie?https://apteka.framar.bg/30048172/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC-m-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82-%D1%86%D0%B2%D1%8F%D1%82-spf-50-40-%D0%BC%D0%BB
 Какви са отзивите за него?
Никъде не откривам информация за продукта.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 21:56 от chery_k

# 385
Днес си купих Eucerin Oil Control, миналото лято го ползвах. С него не почернявам и не ми стават пигментаци, не белее на лицето. Не ми е обаче идеялният крем, подозира, че от него порите ми станаха малко по-разширени.
Пробвах Уриаж, с него с фактор 50 правя тен при леки разходки, избягвайки слънцето доколкото е възможно. Така че за мен той не предпазва. От Биодерма са ми същите впечатленията. Ла Рош се бели много и на обелените места се губи защитата.
Неострата предпазва наистина и стои хубаво на лицето. Това е първият оцветен крем, който харесвам на лицето си, но все пак предпочитам моя си тен и цвят на кожата. Но аз не използвам ФДТ, ББ или каквото и да е оцветено. Иначе Нестрата стои хубаво, пркрива несъвършенствата, цветът стои хубаво и кожата изглежда много добре с него.

# 386
А има ли някаква разлика относно състава и свойствата на слънцезащитата за лице и тази за лице и тяло, които са по 150, 200 мл.

# 387
А има ли някаква разлика относно състава и свойствата на слънцезащитата за лице и тази за лице и тяло, които са по 150, 200 мл.
Възможно е за лице да са т.нар. "по-козметично елегантни", което значи евентуално мазнеят по-малко или пък не правят много бял филм и т.н., но не е задължително. Пробваш и ако ти харесва за лице, ползвай си спокойно.

# 388
Някой ползвал ли е този крем?

# 389
Ползвала съм варианта за смесена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт