Uriage или Mustela?

• 251
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,мамита!
Скоро ми предстои раждане и съм почнала да се подготвям с някои неща.
Знам,че след раждането е най-добре да се купува козметика,за да се види каква е кожата на бебето,но все пак бих искала да закупя някой продукти за първа грижа,да си имам вкъщи.
Колебая се между Uriage и Mustela,също съм чувала отзиви и за BABE.
Вие какво бихте ми препоръчали?🥰

# 1
Бях взела преди да родя uriage и други, но в крайна сметка ни казаха след изписването да го мажа и къпя с Мустела Стелатопия, защото се появи с леко атопична кожа Simple Smile

# 2
аз бях взела мустела. много съм доволна. първата година изкарахме с тяхната козметика. детето е с чувствителна кожа. с мустела нямаше никакви проблеми.

# 3
Между двете определено Uriage. Серията за бебета им е супер, бях много доволна. Mustela за мен лично е твърде надценена марка.

# 4
Аз също мисля,че мустела не е нищо кой знае какво...започнах с нея и след това смених с а дерма exomega
 Харесва ми и серията xeracalm на avene

# 5
  • Пловдив
Моят син е с чувствителна кожа и вече 8 години от раждането му до ден днешен е с Мустела.
Ползвали сме бебешки шампоан, олио, сапун, детски душ гел, крем против подсичане, мокри кърпички, крем за лице, слънцезащитен крем. Много съм доволна. Uriage също са хубави не мисля, че ще сгрешите което и да изберете от двете.

# 6
  • София
От тези двете конкретно - Юриаж.

# 7
При нормална бебешка кожа няма никакво значение какво ще вземете.
Преди първото раждане бях взела някакъв стартов комплект на Юриаж, но не ми хареса. Не помня вече какво точно. После смених на серии за атопична кожа и накрая карах с Мустела дълго време. Просто ѝ харесвам аромата. Ла рош също ги харесвам. Общо взето действах точно както ми каза дерматолога - "каквото е на промоция в аптеката, няма никакво значение". Единствено не сменях кремът против подсичане. Мустела 1-2-3.

Общи условия

Активация на акаунт