Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 297
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • ново
Мерси, изглежда супер, и на тази цена реших веднага да го поръчам, а то пък го няма в момента
Има го в Санита https://sanita.bg/kozmetika/la-roche-posay-3597/sl-ntsezashtita- … ochi-spf50-50-ml/

# 421
То като цяло май няма слъцезащитен крем, от който лицето да не мазнее за съжаление Grinning

Има ,аз съм съм смесена проблемна кожа и ползвам от година ежедневно този,много лека текстура има не е мазен,даже матира леко кожата.

Потвърждавам - много добър крем, не лъщи, не се набива в порите, не се свлича. Единственото ми притеснение е дали успявам да сложа достатъчно за защита.
Ползвам го, когато съм на работа. Иначе.пак на Биодерма - Фотодерм Спот Крем.
Обновените серии на Биодерма много ми харесват, преди не ги поглеждах. Единствено ЛаРош не ми е харесвал никога - много ми изсушава кожата, правия една сивкава и мазнее.

# 422
Мерси за линка за Санита, ще видя първо в аптеката и ще поръчам онлайн, ако няма. Аз от La Rosh съм доволна от успокояващ  крем и флуид, слънцезащитен не съм ползвала още.
Пандора, това не е ли флуид? В аптеката гледах флуиди с различни нюанси, но дерматоложката каза да ползвам крем, защото е по-богат.

# 423
Търся си слънцезащитен флуид/крем без алкохол в него. Бях се спряла на Ла рош, но всичките им кремове и флуиди са с алкохол.

# 424
  • София
Вчера го порбвах - няма такъв кир ефект! Под него бях с лек хидратиращ крем, който нанесох 20-30 мин. преди СС.
В 99-та мин. преди да трябва да излезна се наложи да си мия лицето и да се мажа наново с други. Чак по косата ми отиде, а е тъмна...абе голямо мазало. В аптеката имаше тестер и си го намазах на ръката, защото бях с какво ли не по лицето от целия ден. Сля се с кожата ми перфектно, много приятно усещане после и изобщо супер доволна си го купих. Ще му дам още един шанс без нищо под него, но пък и това не ми се иска. Много ми изсушават CC без серум и крем преди това. Всъщност, хич не ми трябва да е тониран, но се изкуших от ефекта. Иначе никога не съм ползвала фдт и не изпитвам нужда от някакво "изравняване" на тен и прикриване на несъвършенства. По-скоро ми се видя с озаряващ ефект. Пак съм в търсене на сериозна защита, която да не лепне, лъщи или белее. Събрах сигурно 10 крема, които явно ще плескам на плажа, където не ми пука, че лъщя като тиган Satisfied
Хич не е лесно да си намериш подходящият продукт! За охарчването да не говорим... И то да беше само СС!

# 425
защо слагаш крем под ларошчето?
пробвай го без, ако не ти е свръх суха кожата
аз бих го носила директно върху кожата

# 426
  • София
Защото няколко пъти съм пробвала СС без нищо отдолу и имах чувството, че кожата ми ще се нацепи до кръв. Все едно съм се нарязала с бръснарско ножче ( извинете за неприятното сравнение ).

# 427
пробвай в почивен ден у дома и ако се налага, почисти бързо

# 428
  • София
пробвай в почивен ден у дома и ако се налага, почисти бързо
Добра идея! Hug

# 429
Съгласна съм с мнението на La Roche на 100%! Страшно гадно се бели нанесен на пластове и със и без крем отдолу пък камо ли да го чакаш да попие и чак тогава да сложиш фон дьо тен отгоре. Трикът, който прилагам е, че си слагам малко крем първо - една идея по-мазен и смесвaм Spf с фон дьо тена и се получава като СС крем. Нанасям много бързо като сложа първо на една зона и веднага разнасям и чак тогава на друга за да не засъхне. Също разнасям само с четка, бюти бледерът го отлепя.

Втори път няма да купя същия крем. Доволна съм от Vichy Spf матиращ и този на Melabel - също матиращ.

# 430
Чудя се между тези двата. На Ducray не съм ползвала, но на Биодерма съм и не ми харесваше, че страшно трудно се размазваше. Интересно е как пише, че спомагат за намаляването на пигментни петна. Само дано не се получи обратния ефект Grinning

# 431

Имам този на Дюкре и е мазничък. Налага се изчакване преди фдт, аз дори попивам леко с тампон преди грима. Има и лека версия, пробвай него.

# 432

Имам този на Дюкре и е мазничък. Налага се изчакване преди фдт, аз дори попивам леко с тампон преди грима. Има и лека версия, пробвай него.
Преди време бях купила точно леката версия на Дюкре. Възможно най-нищо-не-правещият продукт, който съм ползвала. Некомфортен, като усещане върху кожата и никакъв като слънцезащита. “Спомен” от него са ми две петна, с които не мога да се справя все още. В “черният” ми списък е заедно с почти всичко на Юсерин и Виши - те заради alcohol denat - a на челно място в съставите.

# 433
Ами на Bioderma Photoderm Spot трудно ли се разнася? Някои ползвал ли го е?

# 434
Ами на Bioderma Photoderm Spot трудно ли се разнася? Някои ползвал ли го е?

Moга да дам впечатления от Bioderma Фотодерм Макс SPF 50+ Аквафлуид за Лице  -много лека формула, доста е течен- като лосион и попива отлично.Не е мазен.
Скоро взех и тониращ, пак на Bioderma Фотодерм М-за кожа с мелазма-попива добре, слива се с тена на лицето, но лееекичко ми мазнее / аз съм с мазна кожа/.

Общи условия

Активация на акаунт