Слънцезащита 2018/2019 - III

• 67 474
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, видях, че се обединявате около няколко марки, но да си питам за моята калпава кожа. Търся ежедневна защита за лице, за бяла и тънка кожа, суха, склонност към алергии, абе... Досега я опазвах от петна, но тази година забелязах леко потъмнени петънца по челото... Отсега Grin

# 571
  • София
Моята е суха, бледа и тънка. Добре ми се отразява този, който описах 1-2стр назад (Юсерин Сс крема)
Но дали пази ще мога да кажа чак след няколко месеца. Аз обичам да оставам бяла в лицето (тялото ми е още по- светло) и като хвана малко тен, поне да се изравняват.

# 572
  • София
Моята е суха, бледа и тънка. Добре ми се отразява този, който описах 1-2стр назад (Юсерин Сс крема)
Но дали пази ще мога да кажа чак след няколко месеца. Аз обичам да оставам бяла в лицето (тялото ми е още по- светло) и като хвана малко тен, поне да се изравняват.

Нямам никакъв опит с СС кремове. Можете ли да ми кажете с каква покривност е този на Eucerin?

# 573
Покривността е средно прилична. Приспособява се към цвета на кожата, до края на деня стои свеж без да се променя цвета. Моят е най-светлия вариант.

# 574
Момичета искам да купя на мама хубав анти-ейдж крем с 50+ фактор. Тя е на 60 години и доста капризна. Иска да я освежава и успокоява, защото е с много суха кожа. С голямо лутане стигнах до Нотино и Ланкастър. Ползвали ли сте фирмата ?
Ако и вие можете да предложите нещо подходящо, ще съм много признателна Heart

https://www.notino.bg/lancaster/sun-control-ozarjavassh-slncezas … iv-brchki-spf-50/

# 575
  • София
За Ланкастър само хубави неща съм чела- пионери са в продукти със слънцезащитата. Peace
Съвременните решения, иновативните технологии и целенасочените грижи правят Ланкастър признат експерт в областта на анти-стареенето и слънцето.

# 576
Да, сега имат два често нови продукта Флуид и крем мисля, но са по 90 и нещо лв. Сериозна цена.

# 577
  • някъде под слънцето...
При нас си е на нормална цена.
https://www.primor.eu/lancaster/52808-sun-perfect-fluido-perfeccionador.html

# 578
И аз като "sl" съм Тома неверни и понеже в Нотино имат - 50% отстъпка веднага започнах да се чудя какъв е проблема. В други теми съм чела, че Нотино правят често такива разпродажби на продукти с изтекъл срок на годност  и после дори да докажеш, че козметиката е негодна, нито ти връщат парите, нито се извиняват, нито нищо.

# 579
  • някъде под слънцето...
Не съм Тома неверни, но бяла и декоеативн а козметика предпочитам да купувам от реален магазин.
Не че не съм попадала на изсъхнали спирали в реномирани парфюмерии.
Предпочитам да платя повече но да знам, че си е Ок.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:25 от sl

# 580
  • София
Щом са нови продукти на пазара, как ще са с изтекъл срок?

# 581
Здравейте.Слагам си слънцезащитен крем eveline,а след него бб крем на Гарниер новия.Стоеше много добре кремът.Но изглеждах много бяла и реших да спра слънцезащитния и сега не стои този крем бб добре!😪

# 582
Аз си поръчах един на Paula’s choice - имаха 15% намаление  и отдавна искам да пробвам нещо на тази марка, не знаех даже, че се предлагат в бг.
Аз поръчах такъв, който се води матиращ и с фарктор 30, на имаше доста варианти, вкл мисля и с фактор 50 за суха кожа.

https://novakoja.com/collections/промоция

(Иначе откакто открих благодарение на темата тук австралийското злато, намерих всичко, от което имам нужда и поръчах на черен петък две, да има, но с този Брекзит ме притесняват - може да се запася и още, ако падне някое намаление.)

Затова и поръчах този да е фактор 30, за разнообразие и може да го оставя за наесен. Като впечатления: доволна - хидратира, не лъсва. За защита не знам как да преценя.
https://novakoja.com/collections/промоция/products/resist-anti-aging-moisturiser-spf-30

# 583
    Не съм Тома неверни, но бяла и декоеативн а козметика предпочитам да купувам от реален магазин.
    Не че не съм попадала на изсъхнали спирали в реномирани парфюмерии.
    Предпочитам да платя повече но да знам, че си е Ок.
    Извинявай "sl" ако съм те обидила. Не исках да прозвучи по такъв начин.
    Аз също предпочитам да пазарувам от физически магазин и да видя и пробвам преди да закупя.
    Доста пъти и аз съм имала несполучливи покупки и от интернет, и от аптека. Понякога сякаш е на късмет.

Момичета чета, че споменавате това австралийско злато, какво е това? Или къде да прочета?
    За хидратация ли е?

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 15:42 от Lale_Lili

# 584
    Не, и “при вас” е на същата цена, просто има 51% намаление, което в България няма.
    Знам, че обичаш да се правиш на интересна, но на мен не ми минават.

Общи условия

Активация на акаунт