Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? Тема 11

• 47 743
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
Вероятно ще ти висят регистрирани сума ти време дори и да си заминат, а дали е за виза, или ще търсят първо постоянно пребиваване, а после гражданство, да не стане да ги регистрираш и после да изчезнат вече като имат адреса.
Каква народност са и незнам, ама тез масажи много двузначно звучат.

# 751
Вероятно ще ти висят регистрирани сума ти време дори и да си заминат, а дали е за виза, или ще търсят първо постоянно пребиваване, а после гражданство, да не стане да ги регистрираш и после да изчезнат вече като имат адреса.
Каква народност са и незнам, ама тез масажи много двузначно звучат.
Simple Smile лечебни били. Като те боли нещо, натискат някакви точки и ти минавало. Без лекарства.
И аз нз вече, то от Трън Та на глог

# 752
Звучи ми като оня тип масажи...
Че и жени, три при това.
Никакво регистриране, после ще се чудиш как да ги отрегистрираш.
А за другия случай - верно ли искат без депозит тези двамата? Я да вазират! Да си търсят хоСтелска стая, щом не им пречи.

# 753
Те жените не са на по 20, бе:-) между 45 и 50 били.

# 754
Ама ти виждла ли си ги?

# 755
Те жените не са на по 20, бе:-) между 45 и 50 били.

А откъде са, че им трябват визи? Или да се досетя.

# 756
Той собственикът беше на огледа, културен и кротък човек като цяло. До довечера ще върне отговор, защото имал още един оглед днес. Хареса го, малко му се виждал скъп, но е съгласен на цената предвид възможността да се настани и 4-ти човек ако дойде нуждата.Simple Smile

Asian ladies Simple Smile

# 757
Той собственикът беше на огледа, културен и кротък човек като цяло. До довечера ще върне отговор, защото имал още един оглед днес. Хареса го, малко му се виждал скъп, но е съгласен на цената предвид възможността да се настани и 4-ти човек ако дойде нуждата.Simple Smile

Asian ladies Simple Smile
Румка твърдо не!
Ще ревеш после.

# 758
И аз твърдо не. Ще ти обърнат жилището на бардак.
А самите азиатци имат много особен ген, възрастта им за европееца е неразличима,освен ако не са грохнали старци. Не бъди много сигурна на колко са.

# 759
Още на оглед казвам, че не регистрирам на адреса - ако не са съгласни - чао. Няма да се свършат кандидатите. А и да се свършат - заключвам апартамента и готово. По-добре заключен, отколкото после години проблеми и разправии.

# 760
Румка, официално ще са три, утре - 6, а после кой знае...
Винаги вписвам в договора трите имена и ЕГНта на тези, които ще обитават жилището. А и държа да видя всички, преди да подпишем. Не може да живеят там лица, неспоменати в договора. Разбира се, не държа сметка кой идва на гости за някой и друг ден с преспиване.

# 761
  • София
азиадки с масажи, три жени, към 50 сет годишни? те на азиадките възрастта им трудно се определя изобщо, могат да са на всяка възраст.... ми не звучи обещаващо. Тайландски масажи сигурно Grinning

# 762
И на мен не ми допадат тези кандидатКи изобщо. Те там ще работят и живеят ли?

# 763
Като за публичен дом звучи.

# 764
Румка , изчакай следващите
Това не знаеш какви са и колко ще бъдат. Против съм и регистрацията.

Общи условия

Активация на акаунт