Кралски работи и клюки - 17

• 67 492
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Ееее, най-накрая и на мен да ми хареса! Ей с такъв панталон-пура трябва да ходи винаги и пола да не докосва. Освен ако не е до глезените.

# 151
  • София
Пак е в черно.

# 152
# 153
Намирам,че Летисия доста е остаряла.все пак е на 46 год.Скоро гледах нейни снимки преди и след пластичните операции-лицето е променено.

# 154
Летия е добре според мен, само откъм прическата тук има какво да се желае. Обаче пък Филип ми изглежда много побелял. Не, че нас времето ни подминава.

# 155
  • на пистата
В ляво на малката снимка Камила по бански 😊
https://www.instagram.com/p/BnVnldkFrn-/?utm_source=ig_share_she … hid=12256cp05bvr1

# 156
  • Бургас
Мери и Мари от Дания
Скрит текст:

# 157
Ribbon

Щастливи заедно..

# 158
Чарлз и Камила изглеждат толкова истински щастливи и обичащи се... Винаги съм мислела, че той не по-малко е изкупителна жертва от случилото се с Даяна.

# 159
# 160
Тоалетът на Мега й стои мега добре,стилен,неин като кройка.Ако е някъде сама,е чудесен избор.Но като двойка и на официално събитие,не спортно или ежедневно, не ми допада и двамата съпрузи да са с черни костюми с панталони.Много джендърско ми стои.Предпочитам класиката в жанра:дамата с пола/рокля,кавалерът с костюм.
Очевидно Камила и Чарлз са толкова спокойни и щастливи във връзката си,че няма никакво значение защо Камила не спортува,че да изглежда по-добре в червен бански.Те греят заедно и само това е важно.
За мен Летисия изглежда уморена,но не и остаряла.Случва се на всеки,без значение годините.Не съм много наблюдателна,но ми се струва,че няма операции.Може би добър грим,фотошоп,но операции...

# 161
  • Пловдив
Има операции Летисия. Погледни и носа на снимки като млада. И линията на лицето. Обаче добре и се е получило.

# 162
# 163
Има операции Летисия. Погледни и носа на снимки като млада. И линията на лицето. Обаче добре и се е получило.
Да,сякаш има нещо....но пък на мен ми харесва и с първия си нос.Тези издялкани носове са толкова банални и еднакви.При това когато лицето започва да се променя с годините-става сухо или обратно,по-подпухнало и широко,фалшивите носове са непредвидими:правят баба Яга  визия или луна с нос-молив.А тези операции са необратими-виж Калина Българска,Донатела Версаче и др.
Максима изглежда ярка и слънчева жена.Жалко,че и тя като Летиция губи сестра си на 30+  при самоубийство.Какво им става на тези кралски сестри...Sad

# 164
Харесват ми как изглеждат кралските особи -  винаги изглеждат добре,
на сватба, официален прием или друг ангажимент,както и щракнати от папараци в ежедневието,
освен собствен усет и екипите от стилисти,дизайнери,гримьори ,диетолози и фитнес инструктори
около тях са добри професионалисти,които знаят кое и как им подхожда най-добре за момента,
е-ее по някога има издънки,но като цяло са перфектни..
Камила ми изглежда добре в червения бански,да не забравяме че е на 71 год.
колко жени на нейната възраст ходят на фитнес,дори не знам дали е полезно за здравето.

Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт