Кралски работи и клюки - 17

• 66 975
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Мегън си заслужава мястото в класацията, облича се или я обличат страхотно. Кейт е с по-консервативно облекло ама и нея май  не и пука особено за дизайнери, марки и моди Thinking На Мегън пък сега и се е паднало да блести и който и да е ще се възползва на макс.

Тук Даяна какъв палав поглед вади Simple Smile                                                                                                        

# 166
Даяна преди годежа  с Чарлс
като учителка в детска градина
Hands V

Скрит текст:

# 167
  • София
Летисия си оперира носа преди няколко години, по "медицински причини". Имаше май и изявление по въпроса, но беше отдавна.

# 168
  • До сърцето...
Рания с йордански жени по случай Деня на храната. Само тя е незабрадена (или както там се казва).

Принц Чарлз с наградата на британското списание GQ за Мъж на годината-2018. Наградата му се присъжда за участие в благотворителни проекти.

# 169
# 170
  • София
На Летисия и брадичката ѝ е доста скъсена.

# 171
  • Sydney
В последните няколко събития, Мегън е Ок... харесвам слаби крака, за протокола Joy

Бг Царици - ми, не блестят с красота, но пък за времето си сигурно са ставали. Освен Маргарита на Монката, те и на мкадини е Ок...

# 172
  • Бургас
Фелипе, Летисия и момичетата
https://us.hola.com/en/royalty/gallery/2018073012462/queen-letiz … -summer-photos/1/

Маделейн и фамилия се местят да живеят във Флорида:
Скрит текст:

# 173
Една сладка снимка Simple Smile

# 174
# 175
  • До сърцето...
Много хубави снимки на Чарлз с различни животни Grinning
(не го харесвам този човек, но пък на снимките е готин)

Кучетата - класика Laughing

Със селскостопански повей

Екзотика малко

Любимата ми - птицата е просто върха!

# 176
  • Sydney

Според мен не... твърде добре тр да играят за пред хора, все щеше да лъсне (като с испанците)... на вс отгоре Чарлз съпроводи Мегън на сватбата и не изглеждаше да го прави на сила. Може би не се виждат мн, но пък едва ли не могат да се понасят...

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 08:40 от benitabeni

# 177
  • Майничка

Хапни си, теленце, хапни си
Марули и росна трева.
Ах, как ми се иска да клекна
И аз, като теб, да паса!

# 178
Според мен не... твърде добре тр да играят за пред хора, все щеше да лъсне (като с испанците)... на вс отгоре Чарлз съпроводи Мегън на сватбата и не изглеждаше да го прави на сила. Може би не се виждат мн, но пък едва ли не могат да се понасят...
И аз така мисля. Те се виждат изключително често "по работа". И след като прекарват цял ден заедно, едва ли искат и вечерите да са заедно. Уилям си има семейство, деца, приятели. Хари също. Големи хора са, не е нужно да вечерят 15 пъти в месеца с татко и жена му.

# 179
Херцогиня Меган е божествена в синьо*

Херцогиня Меган и принц Хари бяха официални гости на благотворителната гала вечер „100 дни до мира“ в Уестминстър.
 За случая Меган бе избрала прекрасна синя рокля без ръкави на Jason Wu.
 Двамата с принц Хари показаха за пореден път силната си любов, пристигайки хванати за ръце.

Херцогиня Меган е божествена

...такова определение и за Кралицата не съм чувала и чела - божествена !?!

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 00:54 от EvaKrusteva

Общи условия

Активация на акаунт