Кралски работи и клюки - 17

• 66 846
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Отдавна не съм писала. Харесахте ли Южени? Аз много,много я харесах. Даже се изненадвам от себе си.Прекрасни акценти по роклята. Стилна, разкошна. Страхотна булка. Прекрасна рокля.

# 601
  • Sydney
Моето зверче ме влуди и спрях сватбата, така че вече не гледам... сега като заспи ще видя още дават ли...

За сега, това което съм видяла, ми хареса... а то не е много 😂

# 602
И на мен ми хареса. Булката е много красива.

# 603
# 604
  • София
....
Спомних си отчето от сватбата на Мегън и Хари, поразяващ беше Scream
И аз.

Ето, че когато всичко е премерено и не се изпада в крайности, изглежда красиво и елегантно, лъха едно спокойствие.

# 605
  • Бургас
Роклята на Кейт не ви ли прилича на една многобледо синя, с която се появи скоро след сватбата на Мегън и Хари?
Харесва ми булката.
Камила не присъства, щото имала много важен ангажимент (?)

# 606
На мен пък роклята не ми харесва много отпред. Отзад е страхотна, но отпред е прекалено ретро. Не ми харесва и това, че е без воал. Гримът и не е никак добър, като цяло изглежда добре.

Тази сватба определно е по- хубава, тържествена, изпипана и спокойна от сватбата на Мегън и Хари. Отчето там наистина провали доста от атмосферата. Някакъв цирк беше и ще се помни като такъв. Жалко за Хари. Той заслужаваше кралска, а не чернокожа сватба. Къде е Бочели, къде госпъл хор сред ехидни подигравателни усмивки от височайши гости?!

# 607
  • София
Има ли някъде информация за роклята и защо е избрала вариант без воал? От чисто любопитство питам.

# 608
Отдавна не съм писала. Харесахте ли Южени? Аз много,много я харесах. Даже се изненадвам от себе си.Прекрасни акценти по роклята. Стилна, разкошна. Страхотна булка. Прекрасна рокля.

И аз така. Напълно изненадващо Южени е много хубава, изящна, миловидна булка. В ежедневието не ми харесва хич.

# 609
Дамата на Роби Уилямс много ми хареса!
Роклята на Пипа е ужасна.

# 610
Дамата на Роби Уилямс много ми хареса!
Роклята на Пипа е ужасна.
Роклите на Пипа, винаги са ужасни.

# 611
И аз забелязах Ayda Field. Много хубав тоалет, но не трябваше да е в бяло.

# 612
Мен ми се видя, че цветът е сив.

# 613
# 614
Да, роклята е определено много ретро. Вероятно и затова на мен страшно много ми харесва. Аз харесвам всичко ретро(почти). Отзад е много хубава. Отпред е точно симпла кралска рокля  с каквито повечето такива особи се омъжват. Но акцента отзад и бродериите по горната част(не мога да видя съмсем добре цветя ли са, какво е точно ) я правят красива и някак цялостно това ми допада много.
Бижутата й са прекрасен избор. Много обичам това зелено. Грима не мога да огледам. Няма ли някъде по-детайлни снимки на роклята.?

Общи условия

Активация на акаунт