Кралски работи и клюки - 17

• 66 828
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На мен пък Пипа ми хареса, цветът е много хубав, семпла рокля, не грозотията от сватбата на Хари и Мегън.

Обаче шлейфът сигурно много тежи, милата, ходеше поклащайки се като пате...

Много жалко за Йоркската тиара, която не видяхме. Може би я пазят за Беатрис.

# 616
Пипа тук е добре. На предишната сватба роклята й беше покъртителна. Кейт отново е страхотна. И този път ме изненада с това бордо. Очаквах пак някакво кремаво или от сорта. На Меган сакото подозрително широко отпред...

# 617
  • Sydney
Пипа не е ли по-малка от Кейт? Изглежда стара... мииии, роклята й... Ц, не е ми харесв... като цяло и мъжът й не е кой знае какъв...

# 618
  • София
Вече има класация на най-добре облечените гости на сватбата
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/g23475206/pr … m_source=facebook

# 619
По-малка е Пипа. Но те всички бързо се състаряват, такъв грим ли им прявят, защото се носят по-консервативно, офицално ли, от строгите елегентни прически ли, английски ген...не знам
Ето младоженеца направо ми младее пред булката. И да ви кажа даже е симпатичен.😚

# 620

Как изглежда тази тиара?

Мис Каролин Бингли, и аз се загледах в роклята на Мегън... Широка ми се видя. Да няма някоя изненада?

# 621
Чак грозно широка. Защо така я обличат тя е с хубава фигура. А все чували разни.

# 622
За съжаление и двете сестри Южени и Беатрис ми стоят все едни ръбати, едри, ченести  и недодялани. Дори и сватбената рокля не може да скрие това. Все ми изглеждат на лошите сестри на Пепеляшка и това е. Smile
Роклите и на Южени и на Мегън ми стоят прекалено семпли - къде ги виждате тези бродерии не знам. Липсва ми малко дантела, може би перли, малко камъчета...А те едни чисти и гладки като престилки. Ми не е моят стил.
Тиарата на Южени ми стои тежка и груба, трябваше нещо по-ефирно според мен. И определено роклята е по-красива отзад.

# 623
  • Някъде там
И сватбата като цяло и булката повече ми харесаха от тези на Хари.Южени не е красавица но блестеше като булка и роклята и беше чудесна.Сватбата на Кейт и Уилям ми остава любима но и тази беше чудесна.
Ето я дамата в розово която много харесах,показали са я в стилните тоалети.
Кейт и Деми ми останаха до края за тоалет.
Не видях добре майката и сестрата на булката,има ли ги на снимки в по близък план?
Пипа не ми хареса.Както и Меган.Много скучен син широко-прав тоалет.

# 624
  • София

Как изглежда тази тиара?

Мис Каролин Бингли, и аз се загледах в роклята на Мегън... Широка ми се видя. Да няма някоя изненада?

http://orderofsplendor.blogspot.com/2016/07/tiara-thursday-york- … iamond-tiara.html

От този списък за добре облечени, поне половината не ставаха.

# 625
Харесва ми Пипа.

Шапката на Кейт е съвършенство. Тя е във вишнево, така ми се струва. Не е розово въобще.

# 626
Розовата дама ми хареса най-много. Наоми Кембйл също. Меган не ми хареса. Но на мен тя никога не ми харесва 😀

# 627
Ъъъ..  имах предвид да не е бременна, че последните й рокли са свободни около ханша. Grinning

Мерси, Lana! Ауу каква красота! По-добре Юджени да я беше сложила...
Съгласна с мнението на Lin Star.

На мен най-много ми харесват Наоми, Попи и Деми.

# 628
И аз имах същото предвид😉.  Но пък като цяло я обличат с широки дрехи затова го написах.

# 629
  • София
Тази украса https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/gen … op&resize=980: много ми хареса, но тази на главния вход, нещо ми беше бледа и постна.

Деми Мур е готина, чантата ѝ май е като на Мегън от преди няколко дни, но в червено.
Кейт Мос и жената на Роби Уилямс също ми харесват.
Някой ако намери жената със зелената рокля с теменужките, моля да пусне снимки, че я мернах за секунда.

Общи условия

Активация на акаунт