Кралски работи и клюки - 17

• 66 820
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Полата на Лив Тайлър е от най- грозната и неласкава за фигурата дължана, иначе нагоре си е чудесна. С това бебешко лице?! Heart Eyes Обаче кой я натутури в тази грозна пола, да я съсипе?

Розовата мацка е убийствена! Съвършенство захарно.

# 631
И аз имах същото предвид😉.  Но пък като цяло я обличат с широки дрехи затова го написах.

Така де... Аз съм си го прочела набързо и какво разбрала, какво не доразбрала, пиша да се доуточня.. Grinning Извинявай. Wink

Оу, Сара и Беатрис не ми харесват, освен цветовете на роклите
Скрит текст:

Розовата дама няма как да не я харесаш. Коя е тя?

# 632
# 633
  • Някъде там
И аз имах същото предвид😉.  Но пък като цяло я обличат с широки дрехи затова го написах.

Така де... Аз съм си го прочела набързо и какво разбрала, какво не доразбрала, пиша да се доуточня.. Grinning Извинявай. Wink

Оу, Сара и Беатрис не ми харесват, освен цветовете на роклите
Скрит текст:

Розовата дама няма как да не я харесаш. Коя е тя?
Австралийската актриса Холи Валънс.

# 634
  • София
Значи Мегън трябваше да е в тъмно жълто, Бабет в бледо оранжево и заедно с Кейт, Сара и Беатрис щяха да са в идеални цветове.

# 635
Разкошни тоалети - благодаря ви момичета за снимките Hug

Баба Бети е перфектна, както винаги. Кейт е разкошна, Меган пак нещо не е както трябва при нея. А TOP OF THE TOP за мен е Наоми. ВЕ-ЛИ-КО-ЛЕП-НА Е!!!!!! Издънката на тази сватба за мен е Лив Тайлър. Ужасен тоалет и покъртителна дължина. Все едно не е стигнал плата.

Роклята на Булката е разкошна, но самата булка нещо не ми харесва. Младоженеца е сладур  Simple Smile

# 636
  • Някъде там
На мен пък тоалета и шапката на Сара са ми ужасни.А Беатрис е облечена като за делова среща.Можеше са се постараят малко повече,особено пък майката.Тези крила на шапката и тази опашка,много смешни.

# 637
  • София
Момичето, на което вятърът вдигна полата, е дъщерята на най-малкия син на Елизабет - Lady Louise Windsor

https://www.hellomagazine.com/royalty/2018101263369/lady-louise- … nt-royal-wedding/

Роби Уилямс е много натокан:
https://news.sky.com/video/robbie-williams-at-eugenies-wedding-11524153

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 15:57 от Rima

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Сара на къде ще излита? Шапката й е като на пилот от кралските въздушни сили /изобщо не знам всъщност има ли такива, ама си е бетер пилотска капа/.
Баба не можах да й видя тоалета. Както и на обсъжданата дама в розово. Моля, пуснете снимки.

Булката - изненадващо роклята им харесва много. Семпла, но разкошна за моите представи. Обаче самата булка ...ох, няма сила на света, която да ме накара да я харесам. Природа. Няма ритане срещу нея.

ПП - множеството от шапките са с мрежа отпред. Не мога и не мога да харесам това рибешко излъчване, което придават. Аз бих пощуряла с нещо такова пред погледа.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 16:21 от `ТуиГ

# 639
  • София
Обувките на Беа са страхотни, на мен ми харесва костюмът ѝ, но роклята на Хари на сватбата беше по-красива. И на Сара роклята ми е се струва подходяща, но милата има петна под мишниците. Съчувствам ѝ и при мен се получава и много внимавам какво обличам по разни поводи.
Дано да има снимки с вечерни рокли, предполагам че ще има вечерно парти след обедния прием на Бети.

Ей я Баба https://www.townandcountrymag.com/style/fashion-trends/a23697554 … l-wedding-outfit/
Не ми харесва, очаквах хубав есенен цвят от нея, не това убито не го и знам какво е Sad Златните копчета се бият с бялата брошка...

# 640
  • Някъде там
А тези двамата са прелестни.Много много ги харесвам

# 641
  • София
Чарлс много харесва светло сиви костюми. Тук на сватбата на най-малкия си брат:

https://www.youtube.com/watch?v=jXlPqeR-kcQ

# 642
  • Някъде там
Сара на къде ще излита? Шапката й е като на пилот от кралските въздушни сили /изобщо не знам всъщност има ли такива, ама си е бетер пилотска капа/.
Баба не можах да й видя тоалета. Както и на обсъжданата дама в розово. Моля, пуснете снимки.

Булката - изненадващо роклята им харесва много. Семпла, но разкошна за моите представи. Обаче самата булка ...ох, няма сила на света, която да ме накара да я харесам. Природа. Няма ритане срещу нея.

ПП - множеството от шапките са с мрежа отпред. Не мога и не мога да харесам това рибешко излъчване, което правят. Аз бих пощуряла с нещо такова пред погледа.
Розовата сама я има две страници по назад в темата.
Само Беатрис ли остана да омъжим от бабините внуци?

# 643
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! Намерих я.

# 644
  • Sydney
Мегън не е лоша днес... този път няма какво да й намеря... колко е висока (пак питам едно и също, но забравям)...

Деми Мур не ми допадна, визуално... Кейт Мос, мн добре... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт