Кралски работи и клюки - 17

• 66 972
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Днес по новините тук казаха, че е бременна Меги. И майка и била направила някакво съобщение.

# 181
  • Пловдив
Дано да е вярно😊
Как става така, не мога да си го обясня. Женят се и хоп по график до няколко месеца е бремена? Като по филмите 😊
Както казва майка "По наше време, жениш се и щом прекрачиш прага на къщата си бремена. "

# 182
Е те от доста време са заедно, не е като да е от вчера, а и надали за се пазили за първата брачна. Аз забременях от първият път, в който решихме да маме дете. Не е невъзможно.

# 183
Тъкмо щях да питам дали не е бременна. На едната снимка даже леко се вижда коремче май. Това обяснява широката рокля, която е облякла. Но чак пък божествена.... Роклята прилича на чувал пристегнат леко над гърдите. Цвета, обаче много й отива. А обувките са великолепни

# 184
  • Countryside
Като гледах роклята как е разкроена точно на корема си мислех дали не е бременна Мегън. Чудесна новина ако е така! И наистина, оженят се и хоп бременна, като по филмите или като в приказките. Но Мегън е с привилегии, хем от Холивуд, хем за принц се омъжи. Mr. Green

# 185
Кейт забременя година и половина след като се ожениха,но се беше стопила до критичния минимум от притеснение , и после за 5 години  роди 3 деца
сега Мегън ще трябва да бърза ,сигурно всяка година ще ражда до 40/41, поне 3 или 4 деца..
 амо то какво друго да правят..обличат ги ,
разхождат ги,показват ги усмихнати и да множат наследниците,
макар че монархията загуби от чара си последните десетилетия,след като започнаха масово да се женят за простосмъртните.YumYum

# 186
Меган и Хари нямат дълг пред нацията. Едва ли някой ги натиска за потомство...

# 187
  • София
Не ми допада много роклята на Мегън. Скучновата, но цветът е хубав.

# 188
Hands VМеган и Хари са от кралското семейство за които важат писаните
 и неписани кралски правила и закони независимо че не са точно преки наследници,
 като чета всички монархии и пр. аристократи се
надпреварват да раждат  поне 3,4 или 5 деца...

Цитат
Меган и Хари нямат дълг пред нацията. Едва ли някой ги натиска за потомство...

Ето един закон ,който е в сила и не е отменен,въпреки че не му обръщали много внимание..YumHands V

... Правилата в кралското семейство изненадват за пореден път, когато кралският експерт Марлийн Кьониг сподели,
 че бъдещите деца на херцога и херцогинята на Съсекс на хартия няма да „принадлежат“ на своите родители.
Nature Sparkles

..децата на принц Хари и Меган

# 189
като чета всички монархии и пр. аристократи се
надпреварват да раждат  поне 3,4 или 5 деца...
Плодовити са,да.Че и от няколко брака по три-четири и стават много маймуни на един замък.После  наследниците трябва да си купят богати съпрузи срещу титлите си,особено когато са с някакви измислени почетни професии.Бях учудена да прочета за жестоките икономии в семейството на Даяна,за да се запази имението в рода,та да се разглежда от туристи.Такива икономии и бедните семейства не познават,но пък имиджът струва скъпо.Тогава започнах да разглеждам любовта й към бъдещия крал от по-различен ъгъл.

# 190
Мегън няма да роди повече от дви дица смятам аз.

# 191
Не ми допада много роклята на Мегън. Скучновата, но цветът е хубав.
Да,цветът е хубав - кралско синьо Yum за кройката ще се въздържа,по-горе съфорумка я
определи като чувал с ластик но от известна марка..Yum
досега хубава или лоша, божествената и  определена за най-добре облечена, момиче на годината
Меган не сме я видели в официален вечерен тоалет на прием или друго важно събитие как изглежда,
може ли наистина да съперничи в изискаността си  и зашеметяващите тоалети ,като визия и осанка на
Катрин Hands V..Струва ми се ,че някой иска много бързо да представи Маркъл за нещо, което в момента не е ,
да като цяло е хубава,  но наистина ли превъзхожда Кейт,според мен твърдо НЕ !

Hands Clap

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 сеп 2018, 17:28 от EvaKrusteva

# 192
  • София
С 1-2 деца виждам аз Хари и Мегън. Ще си имат, но не над стандартната бройка.

# 193
И аз така мисля.

# 194
Струва ми се ,че някой иска много бързо да представи Маркъл за нещо, което още не е в момента...
С това съм съгласна.

Меган според мен е хубава и свежа млада жена, но много бързат някои медии да "оближат кралското дупе". Wink
Видели сме я в има няма 10 тоалета и то доста спорни такива и хайде "модна икона, божествена ала бала". Има време и за това. Нека навлезе в дълбоките води. Да разходи повече тоалети и шапки и тогава да я определят като "някаква".
Пример е Кейт. В началото беше едно пухкаво английско девойче с провинциален стил. Черен чорапогащник, пола, шал и боти... А сега е блестяща при всяка проява!

Общи условия

Активация на акаунт