Кралски работи и клюки - 17

• 66 896
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
За монархията всичко е бизнес и интереси. Дори и написаното в този не особено достоверен източник да е наполовина вярно, Мегън е нов играч в отбора и като такъв ще трябва да мине съответните медицински тестове.

# 391
Използването на думата "ялова" показва само колко е прост авторът на статията.
Не знам какви изследвания е искала Кралицата, но в България за да се ожени и най-обикновения човек са нужни някои мед. изследвания. Wink

# 392
  • София
Не съм отваряла линка, не ми се прави трафик.
Със сигурност е минала изследвания. Най-малкото да се види какви здравословни проблеми може да има, някакви генетични предразположености. И да се действа в посока превенция. Тя е част от кралското семейство и си ги гледат, като бройлери.

# 393
Цитат
Стана ясно, че кралицата е подложила бившата актриса на тежък тест и я е карала да си прави изследвания, които са шокирали младата брюнетка

..да не би в тази специализирана клиника ,да са и правили изследвания каква е вероятността да
роди бебе с тъмна кожа..иначе не виждам,защо да се шокира Меган,наистина при сключване на брак
се правят някои мед изследвания, а и на нея това и е втори брак и трябва да го знае най-малкото..Thinking

# 394
  • София
Аз си мисля, че по-скоро са си правили за генетични болести. Дали е носител, ако и Хари е на някакви. За да се знае дали би имало висок риск за евентуално тяхно дете.
Както и нейни лични предразположености...примерно рак на гърдата, Алцхаймер.

# 395
Не е лесно да си кралска особа - може да те заболи ръката като махаш на тълпите от каретата.
Но и за това си има цяр:
Simple Smile

https://life.dir.bg/zvezdi/kralitsa-elizabet-pritezhava-izkustve … stvie-kam-publika

# 396
  • Sydney
Нищо им няма (от махане)...

Гледам Уили в Африка се подвизава последната седмица. Интересно ми е за сватбата на едната от сестрите на Пепеляшка както им казваме... четох, че е поканила за шаферка една от дъщерите на Роби Уилямс, предполагам сватбата ще е в стил като тази на Хари и Мегън...
Нали уж Андрю (бащата на Южени) е любимец на баба, Та сигурно ще е хубава сватба...

# 397
  • Русе/София

Нали уж Андрю (бащата на Южени) е любимец на баба, Та сигурно ще е хубава сватба...

Дааа,и аз си мисля,че сватбата ще е пищна.

# 398

..тази снимка е малко като героиня от "Здрач"Yum

# 399
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да си кривя душата - откровено грозни са ми. А на последната снимка - и натруфени, точно като сестрите на Пепеляшка. Да са живи и здрави, пожелавам им щастие.

# 400
Последната снимка реална ли е? Rolling Eyes
Изглеждат ми като от ретро фото. Това не е кралския стил.

# 401
  • Майничка
Да не са двойниците? Тази дантелена престилка с джобче...

# 402
Трябва да са от осемнайстия рожден ден на Беатрис - викториански бал с маски...

# 403
  • Варна
Според мен не е джоб, а ръкавица.

# 404
Yum

..от IG -  виж  Yum

Общи условия

Активация на акаунт