Кралски работи и клюки - 17

• 66 819
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Цитат
Само Беатрис ли остана да омъжим от бабините внуци?

Малките на Андрю имат още време Wink

# 646
  • София
Цитат

На Едуард Simple Smile
Горката му щерка, как ѝ литна полата днес.

# 647
  • София
Цитат

На Едуард Simple Smile
Горката му щерка, как ѝ литна полата днес.

оф, да Wink много челяд Wink

# 648
# 649
# 650
ПП - множеството от шапките са с мрежа отпред. Не мога и не мога да харесам това рибешко излъчване, което придават. Аз бих пощуряла с нещо такова пред погледа.
Нарича се воалетка и е връх на стила и елегантността.
Аз нося плетена зимна шапка с воалетка отпред като закачка и хората или ме гледат като извънземно или ме питат откъде е, каква е.  Laughing

Тортата е перфектна. Heart Eyes

# 651
Не мога да не коментирам тези шляпки на дама номер 5 в класацията.
Скрит текст:

Роклята на булката ми хареса, но нещо ръкавите бяха прекалено дълги и широки в долната част. Ако трябваше да запазят дължината, по- добре е да бяха по- тесни.

# 652
ПП - множеството от шапките са с мрежа отпред. Не мога и не мога да харесам това рибешко излъчване, което придават. Аз бих пощуряла с нещо такова пред погледа.
Нарича се воалетка и е връх на стила и елегантността.
Аз нося плетена зимна шапка с воалетка отпред като закачка и хората или ме гледат като извънземно или ме питат откъде е, каква е.  Laughing

Тортата е перфектна. Heart Eyes

Аз ще съм от вторите. Та,откъде е?Каква е?
Не само шляпките. Роклята е гадна. Като балон.

# 653
  • София
Не мога да не коментирам тези шляпки на дама номер 5 в класацията.
Скрит текст:
Той целият аутфит е потресаващ...

Много харесвам воалетки, толкова красиво стоят.
Сещам се за Кити Спенсър на сватбата на Хари и Мегън
https://us.hellomagazine.com/images/stories/1/2018/05/29/000/509 … /featured_5_3.jpg

# 654
Имам въпрос. Докато гледахте сватбата, дамата със зелената рокля с тъмни цветя, забелязахте ли на по-заден план друга дама със същата рокля и шапка? Или аз съм се объркала

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 17:23 от ۵ Gray. ۵

# 655
  • Варна
Много ми допада дрескода за английските сватби, включително шапките и воалетките

# 656
Леле Кити, красавица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Следя я в Инста показва много хубави места и неща. Heart Eyes
Шапки зимни с воалетки има на много места и скъпи маркови, и евтини. Плетена с помпонче и воалетка, която се вдига нагоре и си стои така. Станаха модерни преди три зими някъде и ще видим тази година дали ще се носят.

# 657
Тоалетът на номер 5 няма какво да го коментирам. То си е очевидно, че е платено, за да е в класацията, но обущата са ......

# 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По повод мощните уаукания за дамата с розовия тоалет - за мен е смехотворна.
Не бих отишла на кралска сватба в бонбонено розово,несериозно ми е,не е класно.Бих предпочела тъмен цвят тоалет.

По каква линия са поканени холивудски актриси на британска,аристократична сватба? Имам чувство,че сульо и пульо се уреждат с покани,а нито положение в обществото,нито роднински връзки имат,за да се обоснове присъствието им там.

# 659
  • На топло

Булката има много красив цвят на очите, може би затова са избрали тиара със зелени камъни. И косата е се вързва прекрасно.

Стори ми се, че виждам белег на гърба ú. Оказва се, че е от операция и тя самата не се срамува от него.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт