Кралски работи и клюки - 17

• 66 807
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Напротив, държала е дизайна на роклята да го подчертава и е участвала активно.  Може би затова е с вдигната коса и без воал.

# 661
  • София
Дааа, явно са две еднакви или леко различаващи се рокли. На мен на жената с прибраната коса ми хареса.

Онзи ден четох, че Юджини е имала сколиоза, от това трябва да е белегът. Очите и наистина са много интeресен цвят.

Гледам повторение, че изпуснах ключовите моменти и Шарлът е голям образ...всички деца се качват, едното се спъва, нещо се суетят, тя обаче най-невъзмутимо се обръща и почва да маха на хората.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 17:45 от Lana

# 662
  • София
Дааа, явно са две еднакви или леко различаващи се рокли. На мен на жената с прибраната коса ми хареса.

Онзи ден четох, че Юджини е имала сколиоза, от това трябва да е белегът. Очите и наистина са много инетресен цвят.

В една от статиите на английски четох, че тя умишлено е искала да бъде показан белегът.

# 663
Напротив розовия цвят е стилен, романтичет и свежа глътка сред всички останали пости и еднотипни и тъмни цветове и тоалети. И все пак не е някакво крещящо розово, съвсем деликатен и приятен нюанс. Това според мен  разбира се.

# 664

Гледам повторение, че изпуснах ключовите моменти и Шарлът е голям образ...всички деца се качват, едното се спъва, нещо се суетят, тя обаче най-невъзмутимо се обръща и почва да маха на хората.
Баба Бети втори номер. Одрала и е кожата и ще има и такива маниери явно, вероятно нарочно търсени.

# 665
Много е сладка Шарлот❤

# 666
# 667
Много ми харесват кралските дечица. Такива хубави, класни, нежни и изчистени визии имат, така добре ги гласят. И тези коси, къдрички, дълги с цветя в косите, най-често момини сълзи(любимо мое цвете),семпли прически, сладури са. Не знам дали, защото имам момиченце и много се занимавам да я глася, много обичам роклички, панделки, прически, та все ги заглеждам, особено момиченцата, много ме радват.
Е, как пък всички са руси ? Няма ли някое по-различно?

# 668
  • о`майна лунна нощ е
Чакаме го. Мулатче с рижа коса и лунички.

# 669
# 670
Албум със снимки от сватбата: КЛИК
Тази снимка много ми харесва. Усеща се емоцията между булката и родителите й.

По повод мощните уаукания за дамата с розовия тоалет - за мен е смехотворна.
Не бих отишла на кралска сватба в бонбонено розово,(1)несериозно ми е,не е класно.Бих предпочела тъмен цвят тоалет.

(2)По каква линия са поканени холивудски актриси на британска,аристократична сватба? Имам чувство,че сульо и пульо се уреждат с покани,а нито положение в обществото,нито роднински връзки имат,за да се обоснове присъствието им там.

1. Само в България приемаме черното и тъмно синьото за хипер класа и елегантност.
По този параграф Елизабет II е най-некласната дама. Stuck Out Tongue Winking Eye

2. Може би по приятелска линия. Вие на вашите сватби само кръвна рода ли каните? Нещо приятели, колеги, ала бала... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Абсолютно традиционно се канят звезди по кралските сватби. И тази не е изключение . Известни личности, актриси, дизайнери, по линия на познанства може би, може би са им близки. Някои от тях са много уважамани личносни. Аз не виждам нищо странно.

# 672
Сара не си поплюва... Не съм забелязала Баба да носи толкова накити. И ми се струва доста сбръчкана... в сравнение с Баба отново. Grinning

# 673
  • На топло
Мегън този път не блести с нищо.

Тоалет, шапка, коса, лице....даже усмивката не я краси.

# 674
Дрехата й наистина е много широка. Все едно не е бременна, ми ще ражда чак.

Общи условия

Активация на акаунт