Кралски работи и клюки - 17

• 66 787
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На мен Мегън ми изглежда нормално. В крайна сметка, в случая, тя е просто жената на братовчеда и няма причина да блести с тоалет. Само смятам, че прическата й трябваше да е по-прибрана, на кок например. Сега ми изглежда леко разпиляна.

# 676
  • На топло
На мен Мегън ми изглежда нормално. В крайна сметка, в случая, тя е просто жената на братовчеда и няма причина да блести с тоалет. Само смятам, че прическата й трябваше да е по-прибрана, на кок например. Сега ми изглежда леко разпиляна.
Може да блести с естествена красота, например 😁
Не е само тоалета, липса на харизма.

# 677
Не ми Аресва таз Меган и туй то.

# 678
Кейт била носила същата рокля някъде другаде...ама на мен ми се струва, че цветът е различен...https://www.hola.com/imagenes/realeza/boda-eugenia-york-jack-bro … iddleton-5a-a.jpg

# 679
Много ѝ липсва  по- голям бюст на Кейт!

# 680
Много ѝ липсва  по- голям бюст на Кейт!

Ами, за кво й е.

# 681
За да е по- женствена, естествено! Аз, като жена съм на мнение, че ѝ трябва по- голяма гръдна обиколка. Ще смекчи кокалестото излъчване.

# 682
  • До сърцето...
Всичко сте казали за сватбата, ама пишете по-малко, защото нямам още готовност за нова тема Stuck Out Tongue Winking Eye

На Камила много важният ангажимент - посещение на училище, където учат само 9 ученика. Дори поваленото дърво от силният вятър не я е спрял да разгледа препарираните животни в училището Grinning

Снимки:
Скрит текст:

източник

# 683
Ау, някой не я е искал Камилка или тя не харесва някои личности от сватбата?

# 684
Да, няма ли раздухани спекулации по въпроса? Много любопитно

# 685
За мен Кейт си е достатъчно женствена. Камила е готина. Странно ми е това,че не присъства. Четох, че по ТЛС ще я дават сватбата. Накой знае ли кога ще се излъчва?

# 686
Фърги и Даяна са били големи приятелки, слуховете са, че заради това на Камила дипломатично й е измислен много важен ангажимент.

# 687
Чак пък толкова. Аз разбирам, че може би е солидарна, во това са повече от 20 години от смъртта на Лейди Ди. Камила си е половинката на Чарлз. Прекалени са ми такива спекулации. Но пък от друга страна Фърги е в прамото си да не я иска на сватбата на дъщиря си (ако е така). И тя просно елегантно се е оттеглила ако не са в добри отношения. И си е измислила просто повод да не отиде на сватба, на която не желае и евентуално е нежелана. Лошото е, че сега почват да го раздухват. Ето и днес в Телеграф заглавието "Камила я няма на сватбата". Това е акцент,топ новина. Едва ли не голяма сензация. Но така ще е винаги, медии. И аз пък какво им се учудвам. Ето,и ние за това сме се събрали тук,да си клюкарим.

# 688
  • До сърцето...
Вятъра се закача Heart ...

.... и с Кейт Simple Smile
Скрит текст:

Обща снимка на част от височайшите
Скрит текст:

Немалко хора са дошли да позяпат
Скрит текст:

Тази снимка не я видях на младоженците
Скрит текст:

# 689
  • Бургас
Испанците днес са имали национален  празник. Летисия и момичетата : https://www.hola.com/moda/actualidad/20181012131269/reina-letizi … -fiesta-nacional/

Общи условия

Активация на акаунт