Кралски работи и клюки - 17

• 66 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Чарлс сам ли е на сватбата или и него го няма..питам защото днес имах неотложен ангажимент и
нищо не съм гледала,сега почвам първо от тук за инфо и снимки,благодаря ви!

# 691
Чарлз беше на сватбата.

# 692
Чарлз е сам, камила я няма, но пък бившата на Хари е там Simple Smile
Духаше вятър Simple Smile , булката беше супер, Мегън с грозен тоалет, изобщо интересно беше.

# 693
И двете бивши бяха там.😁😁

# 694
Какви крака показва Кейт! Heart Eyes

# 695
  • София
Не е грозен на Мегън тоалета, а скучноват. На мен палтото много ми харесва. Но не ми е за сватба, а пък на нейната кожа отиват светли цветове, ярки, това тъмносиньо е хубаво, но на по-светлокожа жена ще стои по-добре.

На Сара роклята, както и на предната сватба и е леко тесноват, а тази материя (сатен?) предполага перфектна фигура. Ако беше малко по-свободна щеше да е по-добре, иначе на цвят е в десятката.
По повод бижутата - Мегън е с пръстени на три пръста на едната ръка 😮

Камила в Шотландия https://www.instagram.com/p/BozvRbsg4ZL/?utm_source=ig_share_she … shid=fb3nbgv6btbv

# 696
Много хубава сватба.
Булката, която според мен никога не е блестяла с визия, изглежда много добре. Младоженецът също.
Кара изглежда много модерно и секси, много смело облекло. Не съм сигурна, че е най-уместното за кралска сватба, но пък е страхотна.
Попи обаче за мене е абсолютно недоразумение тук. Може да не съм дорасла за стила на Оскар де ла Рента, но въпреки хубавия цвят, въобще не ми харесва. Обувките въобще не си пасват с тоалета.
Дамата в розово е прелестна!
Кейт също! Роклята наистина прилича на друга, която е носила, но даже и същата да е, цветът е определено различен.
Мегън ми допада много повече от друг път, палтото е един път.
А децата са големи сладури, особено малката Шарлът е много чаровна.
Имам една чуденка. Тези жени, които разполагат с много възможности, не ходят ли на професионален грим за такива събития? Или не отива ли той при тях? Въобще не говоря за тежък и крещящ такъв, а за хубаво положен грим, който да ги разкраси, a не да се вижда къде не са си преляли ружа добре.

# 697
За мен Шарлот е абсолютно номер едно на всички събития. Страхотна е, ген ли, какво е, не знам, но е супер

# 698
Да, това дете има голяма харизма.

Краката на Кейт са "уау".

# 699
  • Някъде там
Моята абсолютна любимка е Шарлот.
Следя я с интерес,такова чаровно и привличащо погледите момиченце.❤
Скоро няма ли да ни покажат Луи?
Представям си колко е пораснал и какъв сладур е станал.
За розовото незнам дали е смехотворно,за мен е нежно и отговарящо на повода, но тия скучни тъмни цветове пък никак не подхождат на сватба. Единственото тъмно което бих  облякла е черно, но в съчетание с ярки аксесоари и обувки.
Вечерно парти няма ли?Искаше ми се да ги видя с такъв тип визии.

# 700
  • София
Аз хукнах по задачи, та досега ви доизчитах.
Много ми харесаха младоженците. Роклята беше страхотна, както и самата Южени. Беше красива, естествена.
Майка и...ако не бяха крилата на шапката щеше да се ядва.Роклята е женствена. Тюрбанът на сестра и не ми допада, костюмчето и ми е безразлично.
Дечурлигата бяха страхотни и аз съм фенка на Шарлот. Дано порасне красива принцеса.
Мегън не блестеше с нищо,но започва и мен да ме съмнява дали не е бременна. Кейт е страхотна, роклята не е същата като предишната. Има набрано на ръкавите.
Всички са облечени с тренд цветовете за тази есен 
Скрит текст:

Красива сватба получи момичето. И каляска, и роклята, като на принцеса...Андреа Бочели пя. Хем беше приказно, романтично...хем достатъчно елегантно и с нищо прекалено.
Мисля си, че ако тези неща ги имаше на сватбата на Мегън щеше да е излишен кич....и без това си имаха оня проповедник. Според мен на по-високопоставена сватба, отива семплото.
Баба Бети много ми харесва.Брошката, според мен, е с жълт метал, но от камъните не личи. Роклята отдолу ми е интересна, златно се вижда...сигурно е красива.
Пипа кара едногодишна бременност, според мен роклята щеше да е по-красива ако бше с деколте лодка. ЛИв Тайлър е зле...опитала се е, може би, да е оригинална, но не се е получило.
Кара Д. ми е противна по принцип, не мога да я харесам.Деми Мур също ми е в тази графа, но тя е с красив тоалет.Не ми харесват и -половинката на Роби, Наоми, Холи Валънс.
Хареса ми Susanna Warren , много красива рокля...обувките не толкова. Попи не е толкова зле, шапката е потресна.
Тъй...изказах се за всички Satisfied

# 701
  • о`майна лунна нощ е
Кара изглежда много модерно и секси, много смело облекло. Не съм сигурна, че е най-уместното за кралска сватба, но пък е страхотна.

А кое е леопардовото недоразумение зад нея?

# 702
Причината за  силно изрязаният гръб на роклята бил, че Южени искала да покаже на всички огромният си белег от тежката гръбначана операция, която преживява, когато била на 12 години.

Скрит текст:

# 703
Браво за това! Прекрасна, смела принцеса! Пример за подражание.

# 704
  • София
Онази дама в розовото с № 5 - роклята и от тензух ли е шита?

Общи условия

Активация на акаунт