Бързи здравословни въпроси и отговори – 16

• 48 584
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Може ли помощ...с какво да мажа лющещи се и зачервени места по скапа?

# 271
Има ли в момента вирус с разстройство и температура?

# 272
Има, ужасен вирус.
При нас е гърло, хрема, темп. мн упорита и повръщане.

# 273
И аз в момента съм със същото, макар и от другия край на света. Ще пукна направо....Почна се с гърло, след това гадене/повръщане. В момента съм хремава. И то не е точно хрема обилна, а заглъхнала от нищото.

# 274
Момичета, не мога да намеря информация в нета по следния въпрос. На ММ му предстои операция за херниопластика. Има ингвинална херния вдясно.Ще я правят лапароскопска. Обаче доктора иска да му прави пластика и вляво, защото тъкънта била тънка и рискова. За мен хич не е ОК да поправяш нещо преди да се е повредило и искам да откаже манипулацията вляво, но той мисли, че ще ядоса доктора.
Имате ли опит или да сте чували за подобен случай?

# 275
Може ли помощ...с какво да мажа лющещи се и зачервени места по скапа?
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/koncentrat-za-kojata-n … -line-rosa-impex/

# 276
  • Пловдив
къде да го диря?

# 277
Здравейте,
някой има ли идеа от какво може да са тъмни сивкави съвсем мънички петънца по склерата на окото /бялото на очната явълка/ с точка са вътре....намират се под клепача отгоре и на двете очи по три. Абсолютно еднакви са. Имам чувството че петънцата съм ги имала винаги, но не съм сигурна тези точици дали са били там. Четох доста теми и материали, попаднах и на една от бг мама в която пишат че децата имат такива още от раждането. Незнам дали са ми по рождение...От години ги имам но ми се струва че точките ги нямаше. Сакяш са по продължението на веничките които излизат от окото.
Студентка съм редовно и нямам възможност в следващите дни да посетя очен лекар и затова реших да се допитам до вас. Имате ли такива неща по очите под глепача или са ви чисто бели.....?

# 278
Направо от сайта го поръчай, не се занимавай да търсиш, ще дойде за едн ден.

# 279
# 280
Чудя се дали да отида на лекар вече... По принцип съм с 28-29 дневен цикъл. Август месец ми дойде на 39 ден, септември ми подрани и ми дойде на 22 ден и днес пак виждам капка - на 23 ден. На гинеколог бях последно през м.април, нямаше кисти, цинонамазка първа група. След като вече трети месец ми е разбутан... да изчакам ли още или да ходя на лекар според вас?

# 281
  • София
Привет, когато на мен ми се размести цикъла (винаги е бил точен), се оказа проблем с щитовидната жлеза. Моето мнение е, че е добре да посетиш ендокринолог и гинеколог.

# 282
Здравейте, как ви се струват тези изследвания?
Скрит текст:

# 283
За лекар си, ендокринолог. Да ти види щитовидната и кръвната захар.

# 284
За лекар си, ендокринолог. Да ти види щитовидната и кръвната захар.
Благодаря, ♥ HAPPY ♥!
Да, утре ще ходя до лл. Запозната съм и донякъде ми е известно за какво иде реч- баща ми има проблем с щит.жлеза. Скоро си вля раиоактивен йод и се оправи.
От доста години съм зле. Миналата година ходих на ендокринолог- каза, че жлезата ми изглежда перфектно. Тогава и резултатите от хормоните бяха в норма. Странно, защото все така зле си чувствам от... години вече. Мислех, че е ПР (виене на свят, изнервеност, качих кг), но май ще излезе друго. Или и двете гадости Smile

Общи условия

Активация на акаунт