Професионални серии за коса - тема 121

• 78 778
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
 Напура? Погледни финишите на Ланза всичките са с висока защита,тия на Лалга също от новите марки....     

Честно казано не се сещам за нещо друго докарващо точно ефекта на цимента ако това търсиш.

# 691
Принцесо, благодаря Flowers Four Leaf Clover
Имам олиото  Ланза, но не знам защо му нямам вяра като на сериозна термозащита. Иначе ми е любимо олио.

# 692
За мен термото на Напура е най-най-добрият продукт, който съм ползвала и купувала някога от рибите и арлен, а аз имам доста продукти. Страхотна прави косата, дори и когато не използвам термоуреди го ползвам като финиш и резултатът пак е чуден, да се чуди човек, след като няма лечебни свойства, а предимно и само силикони ако не се лъжа Relaxed

# 693
  • Варна
 Лирена преса не ползвам,но си ползвам редовно въртящата Ровента особено напоследък откакто се подстригах та...пази си Ланза и то много добре ама аз си го слагам смело 3-4 помпи на влажна коса да има  Laughing. Вече подпуках втората опаковка добре,че взех голяма  Laughing Laughing.

Напура  също много си го обичам,но него го ползвам в редките случаи когато вадя пресата. Идеален резултат всеки път и косата е права до следващото миене без значение как я смотавам,защото с пусната коса не мога да спя  Embarassed.

# 694
В момента ползвам тази термозащита:
https://www.zlatnaribka.com/termoaktiven-losion-za-smyana-na-viz … le-blowdry-150-ml

Никак не е лоша и сякаш ми харесва повече от цимента, във всеки случай мирише по-хубаво, консистенцията е като че ли по-течна, лека, но пак не бива да се прекалява с количеството, защото може и да втвърди; но циментът - по спомен - беше по-тежък.

# 695
В момента ползвам тази термозащита:
https://www.zlatnaribka.com/termoaktiven-losion-za-smyana-na-viz … le-blowdry-150-ml

Никак не е лоша и сякаш ми харесва повече от цимента, във всеки случай мирише по-хубаво, консистенцията е като че ли по-течна, лека, но пак не бива да се прекалява с количеството, защото може и да втвърди; но циментът - по спомен - беше по-тежък.
Най- любимата ми. Откакто е излязла само ния ползвам и сега ще купя отново поредна бутилка. Повече ми харесва от Цимента, но неговата миризма обожавам.

# 696
  • Ловеч
Това ли е термото на Напура, което държи косата изправена до следващото измиване? Аз си издухвам косата със сешоар на всяко миене, но до сутринта вече се е поразвалила. Сега съм с термото на Philips Kingsly и ми харесва, но искам да не ми се разваля формата.
https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizirashti/napura-n … -na-kosata-150-ml

# 697
А да препоръчате нещо за обем, че ми писна да ми е сплескана?

# 698
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,моля за мнение за сешоар,насочила съм се към Parlux,но се чудя кой модел и от къде да го поръчам?Thinking
И има ли смисъл да чакам черният петък?Ако някой има наблюдение от мин.година,каква е отстъпката?Smiley
Благодаря 🙂

# 699
Преди месец си взех parlux alyon, много съм доволна суши бързо и е много лек и удобен. Взех го от нотино там е най -изгоден.

# 700
  • Ловеч
Здравейте, моя близка приятелка си търси шампоан за бързо омазняващи се корени и суха по дължините коса. Препоръчах и маската с кафявата капачка на Мароканойл, но за шампоан не се сещам за нещо подходящо.

# 701
  • Велико Търново
Филип Кинглси имат такъв шампоан - за мазни корени и сухи краища, даже мисля да купя за дъщеря ми - на втория ден и корените й мазнеят Sad

# 702
На мен от него ми ставаше лигаво мека косата и пак бързо се омазняваше. Всъщност той в златна рибка е преведен доста подвеждащо, чак след покупка го прегледах в сайта на Ф.Кингсли - той си е лек хидратиращ, изобщо нищо общо за мазни корени.

# 703
  • Велико Търново
Благодаря ти, че сподели Flowers Hibiscus Какво ще препоръчате тогава за такъв проблем?

# 704
Може да пробва с безсулфатни шампоани. Но трябва търпение. При мен ефект се видя след месец. Миех я всеки ден, сега през ден. Идеята е че се регулира естествено скалпа и пази косата от премиване. От друга страна е по щадящо към сухите крайща. Аз от шампоани за мазни корени си докарах пърхот и сърбящ скалп. Мисля че те са нож с 2 остриета и с тях трябва да се внимава.

Общи условия

Активация на акаунт