Съмишленици за отслабване - 4 част

• 17 680
  • 353
  •   1
Отговори
# 90
  • София
браво денис!

Аз нямам с какво да се похваля.
Снощи претърпях своето фиаско, но такива неща се случват, не падам духом
Затова днес съм с 0.5 в +, т.е. 65.5. Криво ми е, естествено. Но ще ги махна. Знам. Трябва само време.

На всички диетуващи и не само - пийте много вода.

Не се притеснявай Асса , това е от количеството храна , не са мазнини.  Wink След като си на диета, няма проблем.
А за водата - да, смъква се по-бързо когато се пие повече вода.

# 91
здравейте, здравейте...

нещо като "нивото на река Дунав" - ЗАСТОЙ

не мръдва пущината Simple Smile  само да ми дойде и после да си иде М, ще им видя сметката на тия килограми...
момичета, как сте днес?

И не забравяйте водата - колкото повече, толкова по - добре и по - бързо...

# 92
Здравейте и от мен!
И при нещата са в застой стоя едни и същи килограми!
Вода пия мноооого, ама аз винаги съм пиела по повечко!

# 93
  • София
Здравейте всички.
В застой съм и аз, но си продължавам диетата. Втори ден съм на риба /не на риболов  Wink/ и изобщо не ми харесва. Много ми е тежко от нея. Трябваше да ям на ден по 1 скумрия -така реших/нали има най-много ЕМК/, но немога да я изям, ям по половин на ден.
Момичета, каква риба ядете и как я приготвяте?
Моята беше на скара - овкусена и много хубава, но ми става тежко от нея.

# 94
пастърва - това ядох снощи - не е мазна, затова се прави пържена. Силно я препоръчвам, но по възможност да е прясна.

сьомга - незамразена също - много лесно се приготвя, мяташ на тигана и е готова. Макар че, култовата рецепта за сьомга е много калорична, но става за НВД - леко запържване на сьомгата с масло, после се пече на фурна обилно полята със сметана и накрая се слага хайвер.

извинявайте, това не е готварския,,, а за диетуващи, все пак...
ако написаното предизвиква яростно слюнкоотделяне, пишете ми, ще го изтрия Simple Smile

успех на всички

# 95
denis_d аз също ям пъстърва само че на скара и също така карагьоз, или херинка, имат малко повече кости, но са много вкусни!
Всички ги приготвям на скара, като мажа скарата с малко зехтин и самата риба и няма нужда са се препичат трябва да се по-сочни.
Иначе аз продължавам да съм в застой и за първи път се събуждам гладна сутринта, не си спомням от кога не ми се е случвало, но докато се изкъпя и оправя сутринта ми мина, но бях узумена  Thinking
Приятен уикенд на всички и не прекалявайте с храната  hahaha

# 96
Здравейте, мацки!

Ето ме отново с бодра крачка във вашите редици.

На изпитите се представих добре, но резултатите ще са след 2 месеца.
Сега смятам да продължа с отслабването. Вярно е, че се изисква пълна концентрация.

Оня ден споделих, че се страхувах, че съм качила ок 5 кила, но тази сутрих кантара показа 125, което е само +2 от преди. Тоест, не е чак толкова зле.

Вчера се опитах да почна гладуването, но явно не става от раз. Какво ядох: сутринта изпих 3 чаши топла вода с лимон. За десерт топла вода с голяма лъжица мед.

Наобяд изядох ок 300 гр. кайсии.

Следобяд си сварих две големи тиквички, само само със сол. Много ги обичам така. + 1 варено яйце.

Вечерта изядох две чинии леща с половин филия хляб.

Мисля, че не е зле.  Wink

Днес продължавам със същия режим: вече приключих с топлата вода, но днес две чаши с мед, и две с лимон. Засега не съм гладна, а като огладнея, съм си приготвила 300-400 гр. кайсии.

Ако ми се прияде нещо солено, ще си направя голяма салата от краставици със сол и оцет само.

Надявам се да издържа с тази храна до вечерта.
Днес съм се навила да издържа, а ако не мога, лягам да спя. Това помага страшно много на диетата. Докато се свие стомаха, после не огладнявам.

Успех на всички!   bouquet

# 97
  • София
Хайде бе мила Ня, къде се губиш...
Поздравления за изпита    bouquetи успех в диетуването.
Препоръчвам ти Диета 1, 2 и 3 - супер са.

# 98
Ето ме и мене, от понеделник почвам адска диета, защото на 26 съм рожденичка искам да стигна 47кг и ще мирясъм

# 99
  • София
Ето ме и мене, от понеделник почвам адска диета, защото на 26 съм рожденичка искам да стигна 47кг и ще мирясъм
Какво ще рече адска? Twisted Evil

# 100

Гладдддддддддддд и инат.Само фрешове и мин. вода.

# 101

Здравей, denis_d!  Hug

Ще ги погледна тези диетки после. Някъде из твоите постинги ли са?

# 102
  • София

Гладдддддддддддд и инат.Само фрешове и мин. вода.
Не го прави, ще си увредиш кожата, косата , ноктите.
Много е неприятно и трудно се възстановяват.
Ще отслабнеш, ще станеш хубава и почват проблемите.
Казвам ти го от опит.
От такива диети - се наложи да ходя по дерматолози, защото косата ми много беше почнала да пада.
Това става 2-3 месеца след като вече си всършила диетата.
Косъмът напр. умира 1,5- 2 месеца преди да падне.

# 103
  • София
Здравей, denis_d!  Hug
Ще ги погледна тези диетки после. Някъде из твоите постинги ли са?

Ето ТУК

# 104
  • София
Здравейте, да се запиша и аз най-накрая в темичката. мимка, темичката е станала супер! smile3501 Аз съм още 1 кило надолу, но не ти го пиша на ЛС, защото не е кой знае какво, пък и нали постингът не може да се редактира, та явно корекциите ще са в началото на следващата темичка.  Mr. Green

Аз се позагубих, защото Ади беше болничка и нали нищо лошо не идва само, та на мен ми дойде плюс обичайната дисменорея и мигренозна криза. Ей, добре ми беше година и половина без цикъл - 9 месеца бременност + 9 месеца кърмене! Та представете си ме мене да се чудя дали повече ме боли главата или коремът, а Ади с 39 градуса температура - красота! Отделно и разни други неразбории, но слава богу, че всичко се оправи.

Междувременно успях да изпробвам диетата с лимоните - започваш с един и стигаш до n (напр., 11) на брой на ден, най-добре преди ядене. Аз успях да го докарам до 6, при това обичам лимони, а иначе си доливах чашата с топла вода. Ефект може и да има, не мога да преценя, че с моите премеждия всичко се обърка. НО май забелязвам един доста неприятен страничен ефект - много се натоварват бъбреците, аз по принцип пия много вода и затова, да чукна на дърво, обикновено нямам проблеми с тях. Съществува и хипотетичната възможност всъщност от два-три дена да ме болят не бъбреци, а кръст, че освен да разнасям Ади, които междудругото не е тежка - 8,500 кг, напоследък трябва честичко и да я държа да ходи - иначе пищи.  Laughing Все пак като имам предвид къде се локализира болката, май са си бъбреци, но на лекар не съм ходила, защото и без това почти ми мина.

Успешно слабеене и лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт