Съмишленици за отслабване - 4 част

• 17 678
  • 353
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Пишете и мен
Начало:79      сега:59            цел: 52 #Crazy Cry ooooh!

smile3501  welcome Как ги сваляте тия килограми? Аз за 2 месеца и половина едвам свалих 5 кг.

Сия гледам цел имам еднаква с теб,а и почти сме на един хал в момента....спазваш ли нещо конкретно?

Май нищо конкретно не спазвам. Харесвам си някоя диета, която ми пасва на вкуса и решавам да я спазвам 7 дена, не повече. След това 2-3 дена ям каквото си искам или я сменям с друга. Диетите обаче не мога да ги спазвам съвсем точно, сигурно защото нямам достатъчно воля  Mr. Green, но е истина и че понякога бебето така ми изяжда времето, че като огладнея нито имам време да тичам за някой плод или нещо здравословно за хапване до магазина, още по-малко пък да си го приготвя, та отвярям хладилника и хапвам каквото ми попадне пред погледа. Докато кърмех избягвах да гладувам, но сега гледам да се ангажирам максимално с нещо - било то разходки или тичане по задачки, с бебето навсякъде естествено, та да не мисля за ядене. От около месец гледам поне 2 пъти седмично да ходя на комбинирана гимнастика на "Спартак", днес обаче татито ми "сви номер", нямаше кой да гледа беба и тази седмица бях само веднъж  Embarassed. А, пих и кафета - от Vita Gold през Slimline до Slimcafe. Първото е най-добро на вкус, последното - най-гадно. Ефектът от всички според мен е абсолютно еднакъв - никакъв или само психологически - зависи от гледната точка  Laughing. Ще си взема още една опаковка Slimcafe, защото като е гадно на вкус си мисля, че действа и сякаш ям по-малко  Thinking.

# 271
Здравейте и от мен - с желание за сваляне на килца, но без много воля Cry
Можете ли да ми кажете някоя диета, която няма да навреди на лактацията, защото все още се кърмим и то по 5 пъти на ден?

# 272
  • София
Здравейте и от мен - с желание за сваляне на килца, но без много воля Cry
Можете ли да ми кажете някоя диета, която няма да навреди на лактацията, защото все още се кърмим и то по 5 пъти на ден?
По-добре си кърми и не рискувай да ти спре кърмата.
Ще отслабнеш - има време и за това. Wink

# 273
Добро утро и от мен!

Как се чувствате днес?

Моя кантар мръдна най-накрая макар и с -0.2кг.Но не  съм много стриктна с диетите,а и нещо изоставам с водата.
Браво за свалените килограми момичета продължавайте в същия дух.

Успех на всички.

# 274
здравейте, отслабващи момичета!!!

Изчезнах за няколко дни и резултатът е +0.5 - днес съм 64. Какво да се прави, бах там, където хранят винаги добре (при мама Simple Smile

Не се съмнявам, че за два дни ще си върна 63... Няма къде да ходят. Днес разтоварвам, после пак диета.

Пожелавам умерено сваляне на кг и повечко водичка

# 275
Аз пък съм направо за убиване  #2gunfireНямам никаква воля  #Cussing out следователно- нищо не свалям  #2gunfire

# 276
  • Шотландия
Аз пък съм направо за убиване  #2gunfireНямам никаква воля  #Cussing out следователно- нищо не свалям  #2gunfire
Чак пък за убиване... Аз вчера вечерта, мъжо като замина на работа, като ми домъчня за ... абе всичко, като му ревнах, и... бях скрила един натурален шоколад за зор заман (мъжо и без това не обича натурален, та от себе си го бях скрила)... абе с една дума, отиде целият!  Embarassed

Не смея да се претегля, ама и ще ми идва - намирам си оправдания  Wink Какво да ви разправям, ама нали се почувствах по-добре!  Ще му мисля като ми свърши  Joy Laughing

# 277
  • New Zealand
и аз нищо не свалям... #Crazy

# 278
добро утро и добър ден на всички!

За протокола: днес съм 63 (за един разтоварващ ден -1кг)
това е добре, доволна съм

Една молба към денис_д: ако може да опишеш, какво направи за чудесното движение по твоята лентичка, примерът ти е заразителен (поне за мен) Simple Smile

пожелавам много - - - - - -  (това са минуси) и повечко водичка, особено на тези, които лунуват Simple Smile

# 279

За протокола: днес съм 63 (за един разтоварващ ден -1кг)
това е добре, доволна съм

Асса, какво е при теб "разтоварващ ден"?

Аз миналата седмица, както обещах, направих плодови ден и половина. На втория ден, след като се прибрах от работа в 17.30 се "провалих". Ефект не видях, но го отдавам на цикъла. Ще видим, дано те догоня  Wink

# 280
"разтоварващ ден" разбирам само на вода (и кафе в моя случай, щото без него не мога).
Работата е там, че аз гладувам без проблеми - апетитът не ми е проблем.
Проблем е забавен метаболизъм от неядене.
И не мога да се организирам и престраша да подкарам усилваща метаболизма диета, защото ме притеснява евентуално качване на кг. Определено в дните на моя режим приемам доста малко калории. 1000 едва ли добутвам. За сметка на това в почивните дни си похапвам доста здраво и какво ли не. В понеделник карам този "разтоварващ ден". Гадно е, направо приемам, че си тормозя организма, но не мога да премина на друг режим. Засега. Защото много, ама много сериозно съм се замислила за това.

# 281
Здравейте !
Докарах го до 80.300  newsm44, обаче се чувствам много отпаднала Sad. Като цяло не спазвам определена диета, ограничила съм хляба до една филийка на ден и другите тестени до хич, шоколад и без това не съм яла от две години... Та го карам на салатки, зеленчукови супи, мляко и млечни разни,рядко някой плод, ама съм като парцал. Ще трябва да включа месо  Sick. С какво друго да си повдигна тонуса?

P.S. с водата нямам проблем, пия над 2 литра на ден

Успех, момичета!

# 282
Палечка, не мисля, че е разумно да не ядеш и хляб и тестено, а и сладко - за това не си в тонус. Мозъка ни има нужда от това. Не мога да те посъветвам много, защото не познавам продуктите в България, но тук има сладка без захар, само от плод, които са чудесни. Аз съм с 42 кг по-малко без да съм спирала хляба нито за момент, само черен и нискомаслен, но.... хляб. Истината е, че ако не си хапна хляб, сякаш не съм яла. А и с щоколад да "съгрешиш"  - обещавам ти, че няма да се отрази.

Асса, и аз като теб ВЕЧЕ не мога да ям повечко от страх да не кача. Напълно те разбирам. Между другото, ти знаеш ли някакви витамини и минерали, които спомагат за свалянето и задържането на килограмите? Казват, че е важно, особено за хора, които спортуват, а аз си тренирам сериозничко!

# 283
не, не знам, но отново бих ти препоръчала сайта на spidersport
там има много подобна информация
аз лично приемам рибено масло Ескимо3
изключително съм доволна
даже взех и варианта kids за дъщеря си

# 284
  • София
не, не знам, но отново бих ти препоръчала сайта на spidersport
там има много подобна информация
аз лично приемам рибено масло Ескимо3
изключително съм доволна