Лакове за нокти - 124

• 59 348
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ви и на двете за споделения опит за топовете на Шанел Flowers Hibiscus.
Кой топ тогава си заслужва да се купи? Ноктите са ми меки, разслояващи се. Мия на ръка (с ръкавици) и готвя. Средно дълго все пак се задържа лак върху ноктите ми - не са с мазна плочка и ползвам обезмаслител преди нанасяне. Маникюрът ми е къс към средно дълъг. Харесвам монохромни нокти (т.е. не декорирам). Не ме притеснява дългото носене на един и същи цвят.

# 466
Благодаря, момичета!

Да си кажа честно- не съм прекалено влюбена в Sage- да, хубав е, но може би аз съм пренаситена вече, или просто искам по-ярък цвят. Стои нежно, но ми напомня на някакъв лак, за който не мога да се сетя в момента  Rolling Eyes По-ентусиазирана съм да сложа Pooh- аз съм заклет фен на Мечо Пух, и просто този лак кара съцето ми да трепне от нетърпение. Имам даже чувството, че ще ми е любим, дори и да е скапан  Laughing

Harpalike- аз съм го казвала много пъти в темата кой топ ползвам, и съм мега доволна- Glisten&Glow HK Girl Top Coat. Този топ от физически магазин не може да се купи, само онлайн.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 17:03 от nadia23

# 467
Наде, отива ти, но ти си по-драматична жена от този лак (поне от маникюрите и постовете ти с това впечатление съм останала! Grinning ) Това е лак с който да ходиш на йога и да викаш ОМММ!
Cuccio - Quick as a bunny + няколко цвята фолио

Хареса ми, артистично се е получило! Моля, покажи това фолио на другарчетата си!
Не можах да спя и в 4 ам се мазах, шантава работа!
Обаче пуста старост забравила съм, че този фон си го бях заплюла за ПП Мосси (който чака слънце!) и го бактисах с Опито Simple Smile))) Сега трябва да си намеря друго мъшасало място в двора...

PS ПО ДЯВОЛИТЕ! Показа се слънце!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 16:31 от Agent Provocateur

# 468
Агентче- аз и йога правя, ама ще го изтърпя този сиво-син хубавец. Не отричам, че е красив- красив е, може и на два пласта да се размине, ама някакси сърце не трепне...
На това опи му се каня откакто излезе колекцията. Все ми изглежда познато-демек имам подобни в колекцията, и все пак ми се иска да го имам! Пък и сериалчето ми беше любимо!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 17:57 от nadia23

# 469
Harpalike, от наличните по-висок клас топове в БГ, съм доволна от Диор.
Съхне сравнително бързо и е траен.
Шанел обикновения “бързосъхнещ” топ е ужасен - не само че като че ли никога не съхне, ами и лакът с него ми се бели на втория ден.
Иначе от лаковете им (новата формула) като трайност нямам оплаквания, даже са с около ден по-трайни от всички други, които имам.
Много, много доволна бях от Essie Good to go, ако ти се намира наоколо, горещо препоръчвам (аз уж стачкувам поръчването на нещо толкова елементарно като топ лак от през девет планини, но сериозно се замислям заради него да си преосмисля таз ми ти позиция).

# 470
  • София
Джесика, Казабланка

# 471
  • Gone with the wind
Пепе, тази Джесика ми е супер любима, май е единствения лак, който съм носила повече от веднъж (поне 3-4 пъти), но за мен е невъзможно да я хвана на снимка ....

# 472
  • София
Да, уж на телефона се виждаше...всъщност лакът е много тъмно син с тюркоазен шимър

# 473
  • София
Gato Nero, благодаря! Flowers Hibiscus
Кой на Dior би препоръчала - гел ефекта или бързосъхнещия?

# 474
Harpalike,
Ето от този съм доволна аз
https://m.dior.com/en_us/fragrance-beauty/makeup/nails/manicure/ … -nail-enamel.html

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 23:01 от GatoNegro

# 475
Оо, искам да видя Пух Yellow Heart

# 476
  • на последния етаж
Днес Rimmel - Aye, Aye, Sailor:

# 477
  • София
Все пак се оказа, че ми е регистрирана поръчката в бг. сайта на Opi и пристигнаха.
Пробвах Black Cherry Chutney. На слънце е много красив, но губи характер на всякаква друга светлина.
Освен това ми скъса нервите от над 2 ч. съхнене и накрая с топа стана на мехури на два от пръстите. Наложи се да го изтърпя 4 дни на почивка, защото нямах шанс да прелакирам. Факт, че издържа поне. Надявам се другият да не ме разочарова.
Не се снимах, но показвам листовката, с която ми ги пратиха. Някой да е пробвал?

Скрит текст:

# 478
  • София
В лакова апатия съм. Трета седмица съм с China Glaze Keep Calm, Paint On. Tова никога не е било толкова дълго време да съм с един и същи цвят. Вчера ходих до ДМ. Разгледах намалените лакове на Sally Hansen, марка, която предпочитам.... Нищо не купих. И това не е характерно за мен.  newsm78  Лаково май съм се бъгнала?! Само влизам в темата и се радвам на красивите маникюри, които показвате.  bouquet

# 479
  • София
GatoNegrо, точно Hot лакът ми грабна очите онзи ден. Много добре ти стои! 
Може би ще дам шанс и топ лака за бързо съхнене от марката.

Общи условия

Активация на акаунт