Отговори
# 540
  • ВАРНА
Половината от защитниците на постоянно зимното часово време - ми се  струва въобще не осъзнават че това време е подходящо само за Испания и Франция.  Не и за България!
 - още по-малко пък за бг.крайбрежието.  

Ако имахме  продължителноста на деня на Севиля - Валенсия - Виго първи щях да скоча за зимно постоянно часово.  
3-5 май във въпросните  - съмване 07.15 ч.  стъмване 21.45 ч.
-  при зимно ще се върнат на 06.15 и 20.45 ч. -

- докато по бг. крайбрежието  3-5 май при сегашното лятно съмване 05.45 ч.
  05.55 часа днес печеше слънце та се късаше във Варна    -   стъмване 20.30 ч.!  
   -  на постоянно зимно става бедствие по бг.крайбрежието!!!  -  съмване още първите дни на май  04.45 часа!  и стъмване 19.30 часа!
22-24 юни съмване 03.30 ч. по бг.крайбрежието при зимно часово

Просто става дива извратения  юни месец  на постоянно зимно - по средата на нощта  03.30 - 03.40 ч. ще се съмва !

- и този факт и факта че чак след две години ще спре въртенето на стрелките.

# 541
  • ВАРНА
Тази нощ  в 03.00 часът въртим стрелките с един час назад! 

Още около  година и половина ще връщаме стрелките към зимно и лятно часово време.

Според окончателно решение на Брюксел - приключваме с въртенето на стрелките в Евро съюза всички от 30-31 март 2021 година!

# 542

Според окончателно решение на Брюксел - приключваме с въртенето на стрелките в Евро съюза всички от 30-31 март 2021 година!

Такова решение засега не съществува, освен че далеч не Брюксел трябва да го реши. Иначе аз се надявам въртенето на стрелките тази нощ да е последното.

# 543
  • ВАРНА
Този форум е станал с ужасно дребнави юзър-и!

Решението е взето окончателно да спре въртенето на стрелките през 2021 г. в ЕС!

- за тези оставащи на лятно 30-31 март 2021 г.  
- за тези оставщи на зимно  30-31 октомври 2021 г.

Като до 31 декември 2020 г.  - ще предадат решението си към кое време:  т.нар. лятно или зимно остават.

# 544
Не, не е взето окончателно решение и ако се вземе, няма да е от Брюксел. Очевидно не искаш или не можеш да се информираш, но поне спри да дезинформираш.

# 545
  • Буркина Фасо
аз знам, че смяната на часа става от 3 към 4 и от 4 към 3 часа както ще е тази нощ.
новия парламент може да отмени решението на стария. не виждам как ще накара страните в един часови пояс да се съобразят с европейското време.

# 546
Според тази статия, срока за решението на държавите, кое време са избрали е април 2020.
https://www.24chasa.bg/novini/article/7727624

# 547
  • In the land of Never Never
Колкото по-късно се премахне, толкова по-добре. За съжаление, ЕС взе едно популистко решение. Дано поне останем на лятното.
https://www.redmedia.bg/statii/dots-todor-shirov-samo-20-procent … v-chasovnika-4401

# 548
  • София
Ще почакаме, ще видим дали ще останем само на едно време и кога.
Те и англичаните трябваше отдавна да са напуснали ЕС...

# 549
  • Буркина Фасо
дано да останем на сегашното/оригиналното време. къв кеф е само да се съмва по-рано .... меелем за душата  hahaha

# 550
дано да останем на сегашното/оригиналното време. къв кеф е само да се съмва по-рано .... меелем за душата  hahaha
Гооолям кеф няма що, а лятото да съмва в 4 и да мръква в 20.00. Ужас! #Cussing out

# 551
  • Буркина Фасо
за по-ранното съмване не са виновни часовниците.

# 552
  • София - Рим и обратно
Гооолям кеф няма що, а лятото да съмва в 4 и да мръква в 20.00. Ужас! #Cussing out

Ужас, не ужас, това е нормалното астрономическо време. Пускай си щорите.

# 553
На мен светлината не ми пречи да спя.
Пречи/подтиска ме тъмнината вечер.

# 554

Ужас, не ужас, това е нормалното астрономическо време. Пускай си щорите.
Ако беше толкова нормално изобщо нямаше да въвеждат смяната с лятно и то през по голямата част от годината.5 на7,това и съотношението на желаещите зимно или лятно часово време.А щорите вечер не ми помагат, изкуствено слънце още не са измислили.

Общи условия

Активация на акаунт