Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 249
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, днес ми е 10 ти ден след трансфер сутринта си направи кръвен тест резултат 3,8. Мога ли да имам някаква надежда че може да е рано или просто да не се заблуждавам?

# 481
Здравейте момичета!Искам да ви попитам нещо!Днес бях на преглед!Бременна съм в 5 г.с. и 6 дни.Лекарят ми каза,че има бременност,но тъй като матката ми била обърната не можахме да видим точицата!На 06.11 ще съм на преглед от ново и ми каза,че ако пак е същото положение като днес да не може да се види пак нищо щели да се чистим!Много ми е притеснено,никога не съм имала такова обръщане на матката!Незнам какво да правя!Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно моля да пише!Благодаря ви предварително!

# 482
Ваня, задължително отиди на второ мнение. Никога не съм чувала подобно нещо...

# 483
  • Тук... някъде
Момичета,и втория ми опит приключи с неуспех. ЧХГ на 12 ден след ЗЕТ -0,10.

Успех на всички.

# 484
KOKONDRELLA съжалявам мила.

# 485
Момичета,и втория ми опит приключи с неуспех. ЧХГ на 12 ден след ЗЕТ -0,10.

Успех на всички.
Сажалявам мила  със нови сили напред
Аз днес 3 ден и от време на време имам болки ниско в корема а пак крста си ме боли постояно едвам ставам

# 486
des , не си споменала колко дневни са ембрионите и какви са референтните граници на лабораторията? Въпреки, че резултат 3,8 ми се струва твърде нисък дори за 3 дневни ембриони. За да си 100% сигурна какво става повтори след 48 часа.

KOKONDRELA, много съжалявам, ще трябва да събираме нови сили.

Сега и аз да дам отчет за статистиката:
26.10 - 11 ден след ЗЕТ на 2 бр. 5 дневни : ЧХГ - 65 mlu/ml
29.10 - 14 ден  : ЧХГ -166 mlu/ml

Според калкулатора се удвоява на 52 часа, което уж е ок, но на мен хич не ми се вярва да се развият добре нещата. А и стойностите са твърде ниски за тези дни.
Продължаам с боденето и лекарствата до окончателната развръзка. Въпреки, че предусещам изхода, надеждата умира последна.

Успех на всички чакащи!

# 487
  • Тук... някъде
Благодаря! Аз нямах абсолютно никакви признаци, не усещах и пмс след трансфера, но и при всеки е различно.
Мисля да направя консултация и с друг специалист,както и ЕРА тест за имплантационен прозорец. Струва ми се,че пропускахме нещо до сега,но ще видим и другите мнения.

# 488
Vanq-vanq, при мен и плоден сак не видяха в 5 седмица и няколко дни, след 10 дни се видя сака, но нямаше точица (ембрион) и ме накараха да отида отново след 2 седмици за по-сигурно, да му дадем време да порастне. За съжаление нямаше, но това не означава, че при всички е така. просто по-бавно стават нещата. По принцип първо се вижда плодното сакче в такива ранни седмици, а после се търси точката. Пожелавам ти успех!

# 489
des , не си споменала колко дневни са ембрионите и какви са референтните граници на лабораторията? Въпреки, че резултат 3,8 ми се струва твърде нисък дори за 3 дневни ембриони. За да си 100% сигурна какво става повтори след 48 часа.

KOKONDRELA, много съжалявам, ще трябва да събираме нови сили.

Сега и аз да дам отчет за статистиката:
26.10 - 11 ден след ЗЕТ на 2 бр. 5 дневни : ЧХГ - 65 mlu/ml
29.10 - 14 ден  : ЧХГ -166 mlu/ml

Според калкулатора се удвоява на 52 часа, което уж е ок, но на мен хич не ми се вярва да се развият добре нещата. А и стойностите са твърде ниски за тези дни.
Продължаам с боденето и лекарствата до окончателната развръзка. Въпреки, че предусещам изхода, надеждата умира последна.

Успех на всички чакащи!

Извинявам се  3 дневни са ембрионите, ами границите са под 3 отр., над 3 до 30 съмнително, над 30 полож.
Аз виждам че си отрицателно, но ми се иска да имам някаква надежда...

# 490
  • София
Здравейте момичета!Искам да ви попитам нещо!Днес бях на преглед!Бременна съм в 5 г.с. и 6 дни.Лекарят ми каза,че има бременност,но тъй като матката ми била обърната не можахме да видим точицата!На 06.11 ще съм на преглед от ново и ми каза,че ако пак е същото положение като днес да не може да се види пак нищо щели да се чистим!Много ми е притеснено,никога не съм имала такова обръщане на матката!Незнам какво да правя!Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно моля да пише!Благодаря ви предварително!
Матката не се обръща, така си се раждаш. Няма нищо страшно или притеснително, простоо анатомична особеност.

# 491
И аз съм така матката ми е обърната,но това не е някакъв проблем.Сега след като забременях се обърна в "правилната"позиция временно.

# 492
Момичета, пиша за да ви вдъхна кураж Gift Heart

След трансфера лежах само в клиниката. Пътувах 500 км, близо 8 часа, с одеало под дупето, бавно каране , почивки. Цяла бременност пътувах по 1000 км на седмица-две-три , заради разни усложнения при мен и за да имам адекватно лечение. Ходих почти до последно на работа, лежала съм събота и неделя и то ако ми се е спяло, иначе нон стоп по разходки, карах кола .... резултата е почти две годишна бамбина Sparkling Heart
При кръвен 56,6 на два ембриона, пикливия ми даваше отрицателен ... При стойност 300 също ..... Две седмици след последният кръвен, успях да препикая положителен тест за спомен Blush

Пожелавам ви успех , като моя  и бъдете силни, защото след време ще разберете, че това е било най-лесната част Heart

# 493
Здравейте момичета, искам да споделя с вас , че всичко върви добре за сега бременна съм в 6г.с + 4 дни. Видяхме най накрая нашето мъниче даже и туптящото миниатюрно сърчице. Един съвет от мен, не се вглеждайте в никакви признаци , симптоми или каквото и да е защото няма смисъл. При другите ми неуспешни опити и отрицателни тестове намирах какви ли не “симптоми” , а сега нищо освен леко чувствителни гърди ... разбира се при всяка е различно , да просто опитайте се да бъдете спокойни след трансфера и продължете живота си съвсем нормално. Аз разбрах , че каквото и да правя то като ще стане си става.. 
 Хайде сега по усмихнати , по силни и позитивни ! Нека Бог дари всяко едно семейство с най милото нещо на света!

# 494
Здравейте момичета, днес ми е 11ден след трансфер на един 3 дневен ембрион. Трябваше да направя тест на 05. 11 (17ден), но аз не издържах естествено и вчера (10 ден) си пуснах кръвен. Резултата е 75.49mIU/ml - референтна стойност < 5,0
А докато чаках резултатите от лаборарорията, си направих и два пикливи теста един вчера и един днес.. и двата (+) с бледа втора черта . Как ви се струва, че дори не смея да се зарадвам. А не знам и да се обадя ли на Док. или да си изчакам датата казана ми от клиниката?
А на всички чакащи... повече търпение от моето и само ++++ резултати с прекрасен финал. 👶

Общи условия

Активация на акаунт