Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 262
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Аз лежах в деня на трансфера и следващия.След това не съм лежала-на работа си ходих и вкъщи си оправях.Единствено с вдигането на тежко се съобразявах.Резултата е положителен.

# 466
Аз пътувах след трансфера 400 км ,но лежах почти плътно следващите 3 дни.На нен пък от 3 трансфера ,сега лежах най-много и влизам в 8-ми месец .Не знам дали това ми е помогнало ,но наистина на този трансфер лежах най-много.

# 467
Явно при всеки е различно. Имам 4 трансфера и след всеки съм пътувала по 300км. Първите три бяха отрицателни като съм лежала, дет се вика нищо не съм правила. На последния си казах, каквото стане това е. Не съм лежала,само гледах да не вдигам тежко. Е вече съм в осмия месец. Знам че е трудно но се опитай да не мислиш.

# 468
  • София
Сега се сетих за една приятелка, пътува до Варна веднага след трансфера и то с автобус... има близнаци

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 15:41 от Nandin

# 469
Днес 13-ти ден от трансфера,рождения ден на мъжа,теста тотално отрицателен,това ми беше 4-ти опит😢нямам нито думи нито сълзи вече😢

# 470
Iveto82 😥Съжалявам мила😟

# 471
Иве, много съжалявам! Знам какво ти е! Много боли! И аз бях отчаяна , дори ме беше страх, че няма да се получи, но стана..... на петия път! Така че, следващият път може да е твоя! Пожелавам ти го от сърце!

# 472
Ивето съжалявам мила. Момичета незнам защо си причинявате това чакане, кръвния тест на 10 ден след трансфер е абсолютно категоричен.

# 473
Много съжалявам , Иве! Много кураж и горе главата , не е лесно ,но няма как

# 474
Имам 2 замразени ембриончета и сега ще пробваме с тях,до сега не са ми връщали замразени,може в тях да ми е късмета

# 475
Моето бебче е от ЗЕТ. С пресен нямах късмет.

# 476
Ивето съжалявам мила. Момичета незнам защо си причинявате това чакане, кръвния тест на 10 ден след трансфер е абсолютно категоричен.
Просто от суеверие,защото е рождения ден на мъжа и мислехме,че ще ни донесе късмет😢

# 477
  • София
Здравейте! И аз се нареждам при Вас. Днес ми върнаха 2 хубави пресни бластоцистчета. Дано са достатъчно борбени! Успех на всички!

# 478
Здравейте! И аз се нареждам при Вас. Днес ми върнаха 2 хубави пресни бластоцистчета. Дано са достатъчно борбени! Успех на всички!
Успех,стискам палци🍀🍀🍀

# 479
Момичета денес втори ден на 5 дневни
На два три пъти осетих пробождане като овулация и от време на време чувствам болка ниско в корема която мисля че не би трябвало да я има при зет
Трябва ли да се безпокоя ?

Общи условия

Активация на акаунт