Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 222
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета бих искала да попитам, как се отразява прегнил 100 ед. върху кръвния тест за бременност. На мен са ми назначени през ден. Днес пусках изследвания и реших да пусна чхг, 6 дни след трансфер на бластоцисти (знам, че е рано, но просто ме човъркаше). 8.20 при реф. сти над 1. Май е от прегнила, колкото и да е ниска дозата. Е ако не друго, поне за статистиката да ви помогна. Ще пусна и утре, тогава нямам инжекция, дано се е повишило поне малко.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 15:38 от ·.·♥Катето♥·.·

# 541
  • София/Севлиево
По-добре пусни нов ЧХГ след 48 часа.100 единици ми се вижда малко ,вероятно си се изчистила,а тест на бластоцист на ден 7 по принцип отчита вярно, но ако и утре се е повишил пак ще трябва да се набодеш след 48 часа да видиш дали расте и се удвоява правилно.Желая ти успех!

# 542
Аз имах Прегнил 100 ед . и теста на по-следващия ден(14ти от трансфер)показа ЧХГ 2.8 - док каза, че е от Прегнила и най-вероятно не е имало имплантация.При теб е рано да се каже, а и все пак е по—висока стойността.

# 543
Кате, денят на трансфера е 0 и не се брои. По спомен трансфера не ти ли беше неделя? Днес би трябвало да ти е 5ден и чхг още не е започнало да се секретира или е в някакви мнг малки ст-сти. Дано да се увеличава за напред

# 544
  • София
Кате, денят на трансфера е 0 и не се брои. По спомен трансфера не ти ли беше неделя? Днес би трябвало да ти е 5ден и чхг още не е започнало да се секретира или е в някакви мнг малки ст-сти. Дано да се увеличава за напред
Права си. Писала съм 6, а не 5. Ще повторя утре преди прегнила и ще видим. Дано поне мъничко е мръднало нагоре.
И само да кажа, за който го е страх от игли. В Цибалаб вземат кръв и от пръстта за чхг. На мен днес от там ми взеха. Верно, че 5 мин пълниха 2 епруветки капка по капка, ама вените лесно вече не си давам.

# 545
Момичета бих искала да попитам, как се отразява прегнил 100 ед. върху кръвния тест за бременност. На мен са ми назначени през ден. Днес пусках изследвания и реших да пусна чхг, 6 дни след трансфер на бластоцисти (знам, че е рано, но просто ме човъркаше). 8.20 при реф. сти над 1. Май е от прегнила, колкото и да е ниска дозата. Е ако не друго, поне за статистиката да ви помогна. Ще пусна и утре, тогава нямам инжекция, дано се е повишило поне малко.

Аз съм на Кронос и също ми е интересно как влияе върху теста?

# 546
много е рано не бързай! От 6ти ден започва да се повишава чхг , за уринен е рано
Прилагам ти моят тест направен на 7 ден на 5 дневни. Не е със сутришна урина. Успех!

# 547
Аз си направих но нищо не показа bi live.pro не знам но не се отчаивам

# 548
И аз да се запиша с положителен тест.Трансфера ми беше на 15.10 на две 3 дневни ембриончета.На 11 ден резултата беше 131 ,на 14 ден 468.На 9 съм на преглед .Вече нямам търпение.Успех момичета Heart

# 549
  • София
Чхг днес 6 ти ден след трансфер на 5 дневни 4,57, вчера 8.2, явно е остатък от прегнила и пада. Май ще описвам опита.

# 550
  • На остров
Kate изчакай още няколко дни !
Стискам палци !

# 551
А може да изчакаш и да направиш тест след, примерно, четири дни.

# 552
Кате изчакай,може и да се размине.стискам палци!

# 553
Кате не отписвай опита
Аз нощес пак направих уринен имам си бледа черта днес е осми ден но още не се радвам

# 554
  • София
Няма да го отпиша. След целият негативизъм, който ми се струпа напоследък, мисля че заслужавам това щастие. Разстройвам се, че вече нищо не чувствам, но знам че това не е задължително. Избързах с тези тестове.

Общи условия

Активация на акаунт