Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 203
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Днес не се бодох, но препиках един тест следобед, за жалост отрицателен. 7 ден, поне малко трябваше да отчете, вчера правих шуър и имаше бледа черта, едва доловима, но имаше на чхг 4,57.

От вчера и от днес. И на днешния има сянка, но е по слаба от вчера, явно остатък от хормона.

# 556
Пикливи тестове не могат да бъдат сравнявани и не са показателни, От партида до партида има огромна разлика. На 7ми ден чертата би била много бледа. Направи си кръвния за когато ти е насрочен, иначе ще се побъркаш. Успех!

# 557
  • София
Пикливи тестове не могат да бъдат сравнявани и не са показателни, От партида до партида има огромна разлика. На 7ми ден чертата би била много бледа. Направи си кръвния за когато ти е насрочен, иначе ще се побъркаш. Успех!
Аз вече съм спокойна, за това го направих теста. Приела съм за възможни и + и - резултат. Кръвния ми е в сряда насрочен. Ако е + ще съм поредният пример в темата "РАНО ТЕСТОВЕ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ!". 🙂

# 558
  • На остров
Кате аз виждам черти и на двата, но наистина на 7 ден е ранно да решаваш каквото и да е. При сегашната ми неуспешна бременност имах тест с бледа черта при чхг 700 и нещо.
При БХ  юни имах черта въпреки кървенето, а при успешният ми опит имах бледа черта на 10 ден на двудневно.
Та няма гаранция за нищо.
Не се предавай и мисли позитивно !

# 559
На първата ми бременност при стойност 336 ЧХГ имах една съвсем незабележима втора черта.

# 560
Аз на 7 ден изпишках шуар чек и си показа хубава втора черта
Но четири дена преди приех хориомон
Акушерката и ембриолошката казаха че се чисти за 36 часа

# 561
Кате не съм веща,по въпроса,да аз също избързах,и утре ще го повторя понеже така трябваше,затова го направи точно когато,трябва.Нормално е да избързане,след всичко ни се иска,поне на финала да стане по-бързичко,стискам ти палци,а относно до уринарният и на мен два дена преди това,имаше почти бледа втора черта,после в деня на кръвният повторих и беше много по наситена😆,да и аз ги подкарах от рано,но за мен е нормално да сме нетърпеливи,лошото е че това ни обърква още повече.Така,че късмет мила,никога не се знае...

# 562
  • София
В урината остава по-дълго време.

# 563
  • София
В урината остава по-дълго време.
Да и зависи колко е, моят беше 100, ако е 1500 или повече, много по бавно се чисти. Днес, когато правих теста ми беше 4 ден след последният прегнил 100

# 564
  • Varna
Днес ми е 7ден, след трансфер на 2 петдневни ембриона. Вчера ми беше датата за цикъл по принцип. От три дена има чувството, че всеки момент ще ми дойде. Теста ми е за сряда 7.11.  Слагам утрогестан и естрофем.  Предполагам, че докато слагам тези хормони няма как да ми дойде, ако евентуално не са се хванали.

# 565
  • София
Случва се и да дойде цикъла, но е по-малко вероятно.

Трябва прогестерона толкова много да падне, за да дойде цикъла. При положение, че ти е само 7 дни след трансфер, означава че ти е около 12 ден след овулация, по принцип цикъла идва около 14 ден след овулация, а и както си с медикаменти за задържането му, по-скоро няма да ти дойде.
Късмет на теста.

п.п. На мен ми е идвало най-рано на 10 ден след трансфер на 3-дневно, точно предния ден бях разбрала, че не съм бременна, бях взела последните прогестерони на обяд предния ден и на другия ден преди обяд ми дойде. Но явно моя прогестерон е бил клонящ към нула и цикъла е напирал още предния ден. Това ми е единствения подобен случай.
Последния път дори чаках 5 дни след спирането на хапчетата за да ми дойде. А аз ги спрях на 10-ти ден от трансфер на 5-дневни.

# 566
  • Varna
Brayda, днес даже му е 16 ден от предполагаемата овулация. Сложиха ми ги на 23 ден от цикъла. Аз съм още от втория ден на естрофем. Естествена овулация нямам, защото съм с Луф. Прогестерона ми на трансфера беше 13.

# 567
При мен цикъла ми идва на точната дата, когато нямам имплантация  - нямат значение лекарствата , ако нищо не е станало - ще дойде цикъл.  Praynig

# 568
  • Varna
Maya Bee, чул те Господ.  Надявам се на късмета на начинаещия. Късмет и на всички вас.

# 569
  • На остров
И при мен си идва независимо прогестерона вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт