На море в Гърция 2018-2019 - IV

• 85 738
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви, момичета! Страхотни снимки! Да ви кажа, това, че се минава набързо, идеално ме устройва, че сигурно и без това ще дебна дребната да не се метне от лодката. Grinning Ще се въоръжим с търпение.

# 601
  • София
Параход, благодаря! И на мен ми е любимата снимка. Но се е получила вследствие късмета на начинаещия, не на майсторлък.
Съжалявам, че издадох изненадата ти, не ме бива много в тези работи. Но пък колкото и да ти разказват, и снимки да те гледаш, не е като да го изпитваш със собствените сетива. Така че пожелавам на всеки да го изпита!

# 602
  • В.Търново
Без спасителна жилетка не бих се качила на тези лодки, след като знам, че надолу има 30 метра. Grinning

# 603
  • София
Всъщност под кратера не е дълбоко, защото там се е натрупала земната маса от дупката. Дълбокото е отстрани, така че ако ще скачате, внимавайте къде Smile То езерцето не е особено голямо, а и вълни няма, така че не е никак страшно в лодките. А и при толкова народ там, надали някой може да се удави Mask
Доколкото знам на Антисамос е по-дълбоко и то само на няколко метра от брега. Направо си ме беше бая шубе там от черната бездна и не ми стана любим плаж.

# 604
И аз цял ден чета за кефалонските плажове. Ние ще сме около Аргостоли, но с кола, та със сигурност ще обикаляме.

# 605
  • София
Като се разприказвахме за Кефалония, моите най-хубави снимки от пътуването ни през юни 2016г. можете да видите тук https://www.flickr.com/photos/142885754@N03/albums/72157670376861375
Имам и един подробен разказ със снимки, за който не  претендирам да е нещо велико, затова не съм го качила никъде - по-скоро е с практическа насоченост и е .doc. Ако някой иска да му пратя, да ми напише електронната си поща на лично и ще го получи.

# 606
Amélie, а вие защо избрахте къмпинга при Аргостоли, а не другия?

# 607
Ами не знам. Защото си мислех, че пиша на другия, но явно нещо съм ги объркала. Karavomilos е по-хубав май.

# 608
Сега се зачетох в коментарите. Реших, че щом сте го избрали него, може би съм пропуснала нещо. Blush Аргостоли има доста по-нисък рейтинг, а част от коментарите на Каравомилос са безумни - “бяхме на плажа, а не в къмпинга - 3 звезди”, “имаше нещо лепкаво по дърветата да лови горките цикади - 3 звезди”. Но, малко си приличат в кофти нещата - недобра хигиена в санитарните помещения и малки места. Надявам се да не се справят само през най-натоварените месеци. Че както сме свикнали на перфектна хигиена в къмпинг, ще се разочароваме много. А и точно поръчахме една тента 4.5м х 4.5 м. Ако няма къде да я опнем, ММ ще мрънка, докато не си тръгнем.

Ще продължа да чета отзиви от двата къмпинга довечера.

# 609
И аз ще чета пак.
През деня четох за Аргостоли един отзив в трип адвайзър - в таверната имаха много работа, барът беше далече и сервитьорите вървяха много - давам му единица.
Ta се посмях
Каравомильос ми е препоръчан от приятелка, беше миналата година там и ѝ беше харесало. А те обикалят много къмпинги.
На мен ми е важно да има добра хигиена, хубав плаж, защото сме с дете, ако е до дълбоко и бурно море, хич няма да е ок.

# 610
  • София
Aз измислих тазгодишния къмпинг. След 4 години на Амуляни, сега ще сме на Кефалония за две седмици, началото на юли. Ще го съчетаем и с няколко дни в Мецово и Янина, защото сестра ми живее там и тогава е сватбата ѝ. Мислех си навръщане да направим и една нощувка в Кастория, за да разделим пътя на прибиране.
Amelie, на едно и също място ли отсядате в Амуляни? Би ли споделила от кой хотел/студио сте останали доволни? Благодаря!

# 611
Били сме един път на Агиониси розорт, останалите на къмпинг.

# 612
Къмпинг с кемпер или с бунгала?

# 613
На Амуляни е само с лични кемпери или палатки. Няма бунгала под наем.

# 614
  • София
Доколкото знам на Антисамос е по-дълбоко и то само на няколко метра от брега. Направо си ме беше бая шубе там от черната бездна и не ми стана любим плаж.
Тази година много се забавлявахме на Антисамос. Дъщеря ми от 1 година има камера за подводни снимки и специално взехме хляб, за да храним рибите, а тя да снима. Беше невероятно как на дълбочина 70-80 см идват огромни риби и то в невероятни количества. Дори в аквариумите няма толкова риби на квадратен метър.  Laughing Ето една снимка:

По повод на Мелисани - изследвано е, че водата, която "изчезва" при Катавотрес в близост до Аргостоли, излиза в пещерата Мелисани.

Общи условия

Активация на акаунт