На море в Гърция 2018-2019 - IV

• 85 800
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Вурнелис, хотел е, не е вила. Извън самата Неа Ираклица е, пв нещо като вилна зона, което е плюс за мен, на плажа точно. Има закуска и таверна към хотела. Като искаме разнообразие, палим колата и мърдаме някъде на кръчма до населените места

# 526
  • на земята
Това е хотел,ходили сме ние,щли,август си има доста хора,плажа е голям,чист е.има таверна,готвят добре има лидл наблизо.
За хотела мястото му е супер,точно на плажа,за чистотата много,много не чистят,дано стята не ви е към пътя зашото е главен и минават много коли.Иначе е хубаво мястото,били сме там септември,и август разлика огромна.Мисля,че юни и септеври е доста спокойно и е супер за семейства с дечица.
Бяхме преди две години.

# 527
  • Варна
Във Вурнелис сме били май и октомври в апартаментите на плажа - направо е супер.Те са няколко - на една ограда са с вила Медитерания , още хотел Порто Палио , Акти Кавала  и други няколко Simple Smile

# 528
  • София
Здравейте момичета Hug
Честита Нова Година , пожелавам ви много здраве и късмет Hug
Ще ви помоля ако имате инфо за самостоятелна вила на морето за около 11 човека с дворче и оборудвана кухня .
В края на януари излизам отпуска и мога да отида до Гърция направо да я резервирам за август месец. Не знам точно къде , но да не е много далеч от границата ( Кулата ) и да има хубав пясък и не много дълбоко море , че ще сме с 2 малки деца Blush
Дали се намира такова местенце някъде ?

# 529
  • Пловдив
Здравейте и от мен и Честита Нова Година!

Досега не сме ходили в Гърция на почивка. Миналата година резервирах на Тасос, но поради ред причини се наложи да променим плановете си.

Искам да направя резервация за 24-ти май в Керамоти и съм харесала хотел Aphrodite. Виждам, че има много положителни отзиви за местоположение до плажа и обслужване. 
Въпросът ми е има ли в близост (т.е на пешеходно разстояние) прилични таверни и заведения за хранене?

Другият ни избор е Irini Apartments.

Ще бъда благодарна за препоръки.

# 530
Всичко в Керамоти е на пешеходно разстояние. 10 минути да е най-дългото ходене, дали и толкова има. Заведения много, даже с български менюта и сервитьори Simple Smile

Честита Нова година и за много гръцки дестинации на всички!

По-късно ще пусна няколко снимки от последните дни на 2018 по добре познати места Simple Smile

# 531
Да заредим малко морско настроение за първия работен ден Simple Smile Някои от ситонийските плажове през декември.

# 532
  • София
Честита Нова година и от мен.
Параход, догодина сме там за новата година. Вече ще сме без деца и ще е рахат.

Гръцките планове за тази година включват Пелопонес и Наксос за повечко дни. Кратките ще са много и наблизо.

# 533
Змия,
хубави планове, дано ги изпълните всичките и отгоре. За Наксос ще качвате ли кемпъра на ферибот, или друг вариант за пътуване сте избрали?

# 534
Искам да направя резервация за 24-ти май в Керамоти и съм харесала хотел Aphrodite. Виждам, че има много положителни отзиви за местоположение до плажа и обслужване.  
Въпросът ми е има ли в близост (т.е на пешеходно разстояние) прилични таверни и заведения за хранене?

Афродита не е лош избор. На стотина-двеста метра от хотела по крайбрежната улица е таверната на Агапито. На нас тя ни е от любимите. Иначе, в Керамоти всичко е на пешеходно разстояние.

# 535
  • София
Змия,
хубави планове, дано ги изпълните всичките и отгоре. За Наксос ще качвате ли кемпъра на ферибот, или друг вариант за пътуване сте избрали?

Този път по изключение ще сме без кемпера. Ако има кой да гледа кучето, ще сме със самолет и фери, а там с кола под наем.
Ако няма кой да я гледа, ще сме с кола, с която ще се качим на ферибота.
Планът е през май западен Пелопонес, а Наксос да е в края на юни за 50-годишнината на мъжа ми.

# 536
Забравих да пиша добрите транспортни новини от коледно-новогодишното ни ходене, то сигурно сте ги прочели/видели по тв и без това - в България е пусната отсечката на магистралата при Сандански (вече заобикаля града). В Гърция са асфалтирани дупките при Серес!!!!

# 537
  • Русе
Здравейте! Някой може ли да да ми предложи място за настаняване на Паралия Враху или Луца за двама възрастни и дете на 2.5г.

# 538
Здравейте! Някой може ли да да ми предложи място за настаняване на Паралия Враху или Луца за двама възрастни и дете на 2.5г.

Вече две години ходим в Casa Christabella. На плажа е, близо до пекарна, кафета и магазини.

# 539
  • Русе
Благодаря за бързия отговор, ще я разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт