Хитринки за всякакъв случай - 18

• 69 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Не знам дали това има предвид звънчето,но слагам снимка на моята приставка(взета е от Лидъл)

Универсални ли са за всички прахосмукачки ?
Би трябвало, пробвала съм я на Зелмер,Самсунг,Ракета...

# 451
Аз така и не се престраших да мия прозорци с парочистачката. При мисълта, че мога да пукна някой...бр-р-р...

# 452
  • На брега на реката
Аз ги мих, но го направих в края на април.
Идеално е и за алуминиеви щори, които ми бяха по принцип трудни за поддръжка и падаше голяма гимнастика в банята докато ги измия. Постилах ги на земята, минавам с пароструйката с накрайника с микрофибърнито парцалче, бърша със суха кърпа и обръщам щорите.
От барове не разбирам, поне не и от тия за налягане Joy

# 453
Какви парочистачки ползвате /марка, модел/.

# 454
Моята е Керхер SC 3.

# 455
  • София
Това ползвам аз  ПАРОЧИСТАЧКА SC 2 EASYFIX - Керхер

# 456
  • до най-прекрасния мъж
Silver crest от Lidl, малката.

# 457
Taurus, подобна като на Керхер

# 458
# 459
Вики в коя държава е забранено миенето на прозорци? Стана ми любопитно Simple Smile

# 460
САЩ. Не че е забранено повсеместно. Забранено е в блока в който живея. Има установен ред и не може да правиш разни неща против реда.

# 461
По-скоро сигурно се отнася за определени сгради..Как си Дука?Прегръщам те!

# 462
Здравейте, одеве синът ми разля кафето ми на дивана и една трета сега е с петно.  Как да махна това петно, без да се налага да пера с перяща прохсмукачка, че после много бавно съхне?

# 463
  • На брега на реката
Опитай със самоизтриващите се гъбички. Но ако е обилно напоено, ще си трябва пране.

# 464
Пълна чаша от големите беше. Май ще пера. Disappointed
Някакъв съвет за по- щадящ препарат? Откакто се роди малкият, гледам да използвам по- натурални средства, доколкото мога. Преди 3-4 месеца се обадих на фирма, обаче не ми се дават пари, при положение че мога да взема перяща прахосмукачка от моите родители.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:13 от Forest rain

Общи условия

Активация на акаунт