Лидл 119 - Септември

• 124 878
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 105
Ами ще порят, какво да правят. Кат мириши... Аз какви вмирисани пържоли па баш от Биллата взех, пакетирани. Котките на вилата останаха доволни. Дано са живи другата седмица само:)

# 106
Пийкок...тези горните кърпички, с 8 бр. които са само повече от долните, са с цял лев нагоре. Не си заслужават просто, според мен поне.

# 107
  • София
Брей, кога изписахте толкова много страници! Simple Smile
Взех си джегинс, но за жалост ми е къс и го върнах... Мерих специално дължината с по-големия по размер - една и съща.
Разочаровах се и от киселото мляко "Родна стряха", което преди хвалех. Мирише яко на суха сметана. Sad
Някой взе ли препарати вече?...

# 108
  • Варна
Здравейте ,
есента зареждат ли от онези тънките олекотени якенца ?
По спомен май пролет имаше от тях ,но дали и на есен пускат ?

# 109
  • Бургас
Пижамите са много хубави. Моят вече трета година ще кара на лидълски Grinning
Светещ глобус купих миналата година. Пускат ги за Коледа, мисля, че на 45 лв. го взех. Хубав е.
При нас има нов продукт от серията Clean label - желирано свинско месо. Прилича на онова дето в буркани го продаваха. Цената май беше 3,50 лв. за 200 грама. Наденички от серията изобщо няма, втора седмица само табелата им стои.

# 110
При нас има нов продукт от серията Clean label - желирано свинско месо.

много е солено за моя вкус, иначе бива.

# 111
Колежката каза, че на 6ти Лидл няма да работи. Тя и брошурата е от сряда, а не от четвъртък. Досега този тип магазини са работели по празници.
Няма такова нещо. Simple Smile Ще работим на високи обороти,както винаги Wink

# 112
Какво ви е мнението за софтшел якета (детските)? Втора седмица гледам една последна бройка и му се чудя.

# 113
Във Варна никъде не мога да намеря безлактозно прясно мляко Пилос. Във другите градове намира ли се или това е поредният спрян продукт.

# 114
Може би се продава само в седмица за безлактозни, еко, био  продукти.

# 115
Може би се продава само в седмица за безлактозни, еко, био  продукти.

Имаше го в постоянния асортимент до миналата седмица. Стоеше при био продуктите. Детето е с алергия и ми вършеше чудесна работа това мляко.

# 116
Скоро писаха за него (мисля), спират го.

# 117
Тъй,тъй

# 118
Тъй,тъй
Лошо , много лошо.Имаше приемлива цена и беше постоянно в асортимента. Пак ще трябва да се търси алтернатива.

# 119
Хубави са гумените ботуши, имаме от миналата година без чорап, не пускат! Обуват се лесно, макар че ако е с по-дебел чорап не е толкова лесно.

Общи условия

Активация на акаунт