Лидл 119 - Септември

• 124 858
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 90
  • have faith and be patient ..
искам отзив за пижамите ,много се чудя за светещите ботуши ..

# 91
Сещам се, че в Лидл веднъж в годината зареждат със светещи глобуси. Знаете ли по кое време на годината, каква цена са и хубави ли са?
Синът ми си хареса светещ глобус с диаметър 30 см. в една тукашна книжарница, но ми се видя доста скъп- 54 лв.

# 92
Вземи ботуши...за дъжд са идеални, всъщност ние само за това ги ползвахме...в Декатлон няма ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Една година бях взела светещи, малкия не ги хареса и ги върнах. После видял в ДГ такива и искам,искам....добре, че имаше някакви изостанали след седмица-две, че му взех, мир да има....та кефят им се децата, ми е мислАта..

# 93
Преди 3 г. моя приятелка беше купила за дъщеря си светещи ботуши, но не беше доволна. Пропускаха.

# 94
  • София
Вземи ботуши...за дъжд са идеални, всъщност ние само за това ги ползвахме...в Декатлон няма ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Една година бях взела светещи, малкия не ги хареса и ги върнах. После видял в ДГ такива и искам,искам....добре, че имаше някакви изостанали след седмица-две, че му взех, мир да има....та кефят им се децата, ми е мислАта..
Аз ще взема, ако детето не одобри- връщам ги.

# 95
За глобус гледай коледния каталог. Преди Коледа ги пускат. Хубави и изгодни са, или поне бяха.

# 96
В декатлон не вярвам да има светещи 😋😋 иначе има гумени с чорапоботуш ,ама нещо не ме кефят..

# 97
Те и тези имат чорап вътре, от вата някаква, но са дости тесни и лично ние ги вадим и не ги ползваме.
Всяка година до сега съм купувала по едни гумени ботуши, и по едни тип апрески и изкарваме зимата и есента. За дъждовно време-гумените галошки, за зимата-апреските. Реално децата в градинска възраст прекарват малко време обути, за разлика от учениците...

# 98
  • Където морето целува небето...
От както е тръгнал на ясла, че до сега, винаги от Лидл съм му взимала пижами за там (и летни и зимни). На мен ми харесват, тънички са, не се изкривяват шевовете и не се смаляват много в сушилнята. У дома също спи с такива. За жалост вече 116 му късее.

А тези ботуши лесно ли се събуват/обуват?

# 99
Щом моят каприз ги обува - значи е лесно. За събуването му ги дърпах..

# 100
Преди 3 г. моя приятелка беше купила за дъщеря си светещи ботуши, но не беше доволна. Пропускаха.

е как ще пропуска гума, ако не е спукана?
ползвали сме и за каката, и за дребния - чудни си бяха ботушите.
не разбрах за влажната тоалетна хартия - и тя ли е някаква химическа гадост като противните мокри кърпи или?

# 101
Колежката каза, че на 6ти Лидл няма да работи. Тя и брошурата е от сряда, а не от четвъртък. Досега този тип магазини са работели по празници.

# 102
До сега нито на апрески , нито на гумени ботуши от лидл не съм хвърляла око .. много грубовати и недодялани ми се виждат , моята финна фуста може да не ги удобри , то и аз де .. ще пробвам тази година , видях едни светло розови с лакове Simple Smile) може да кандиса 😄😄

# 103
От темата какво повече няма да купя:
За Лидл- много често пилешкото им е вмирисано и подуто.И не само то явно.Даже наскоро майка се усъмнила и порнала пакета на място- воня! Викнала е управител веднага е изтеглил партидата.И това, в Лидл в центъра на Сф, където пазаруват нон стоп.
Аз също правя така с опаковката, защото 2 пъти се връщам с вмирисано- воденички и пилешко в срок.Нямаше как да го върна тогава.
Естествено ако е ок го взимам.Някой път е на границата- мамка им, явно е практика с тия охладени меса да пробутват боклучави партиди.Интересното е че дори срока изтича след няколко дни, а то си е почнало да се разваля...Явно не са им реални сроковете.Пример- в Била пазаря често, не ми се е случвало.

ВНИМАВАЙТЕ, като купувате месо, защото клиентите "порват" опаковките, за да проверят хубаво ли е месото. Sick Sick Sick

# 104

Има и големи кърпички Лупилу, както бях споменала . 80 бр

Общи условия

Активация на акаунт