Лидл 119 - Септември

• 124 853
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 75
Абе това е ясно. Аз питам за механизЪма..Joy

# 76
  • have faith and be patient ..
ееее ти пък механизъм Simple Smile не знам , но  изкуствените материи яко навлизат - по-леки са, уж не задържат петна и миризми  , явно и не запотяват , по -лесно изсъхват .. хавлиите и те са ми от декатлонските цветните ,микрофибърни , еми няма такъв кеф , аз като я навия става колкото юмрука ми Simple Smile))

# 77
  • София
Ами може и механизъм да има ама като са от синтетика, тя не попива вода. Като ходите на фитнес бельото ви не се ли мокри?

# 78
Мен ми е страх да не се вмиришат, изкуствените по принцип се вмирисват яко

# 79
И аз ги гледам с недоверие тези изкуственяци, обаче, явно трябва да влизам в час с технологиите...или пък не...  Mr. Green
Гледам в Кауфланд от днес има чопърче 600 вата, и се чудя дали не се минах с Лидълското  Mr. Green Обаче, май купата на онова е по-малка, за сега ще си викам, че не съм  Sunglasses

# 80
Оф, карала съм маунтин байк преди години, та знам за памука и функционалния текстил. С памучна дреха НЕ се спортува, защото тя поема влагата, да, не запарва, но като се напои с влага и ти изсъхва на гърбината, което е много вредно и непрепоръчително.

Просто ТЕЗИ точно долници в лидл питах дали някой по-вещ знае дали са от такъв функционален текстил, защото на мен ми приличат на едновремешните от детството ми анцузи от найлон...

# 81
Забравих да пиша, вчера в нашия Лидъл имаше мрежички авокадо, доста...Имаше и от нормалното авокадо на 1.99, което е много по голямо от това в мрежичките.  Отнесох последния пакет pampers active baby dry, и докато говорех на детето един служител ме изгледа все едно не съм наред...
Касата и при нас беше само една, а служителя крив, кисел все едно насила са го вързали да стои там.
Пред магазина установих, че швепс тоника вместо 1,79, са ми го маркирали на 2,09, но нямаше как да се върна, за някакви стотинки да спирам единствената отворена каса...като нямат информация както е в Кауфланд.

# 82
Не знам тета, на мен не ми харесаха на вид и пипане и не купих. Според мен всичкото " нови материи" си е найлон и толкоз.

# 83
Точно това се чудя и аз..найлон и функц.текстил /полиестер/ различно ли е...би трябвало де, ама викам да попитам...

# 84
Нямам навика да гледам бележката, но ще трябва да се науча. Вчера един преди мен, виното му беше объркано.
На цената едно, на касата излиза  друго.

# 85
Много се радвам, че пак има зареждане на авокадото в мрежичка, много по-лесно го изяждаме. Дано има и в нашия магазин днес.

Довечера ще ходя да заредя малко препарати за есенното почистване, искам да видя и къщичката за ключове как изглежда на живо ако има останала някоя бройка до вечерта.

# 86
  • Перник
Брадата, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

И аз обичам авокадо, но сега са ми по-вкусни патладжаните Simple Smile

В събота пазарувахме в другия Лидл в нашия град. Там винаги има много повече нехранителни стоки както от текущата, така и от предходни седмици. Имаше и много малки тиганчета, за който търси - Перник е вашето място Simple Smile

Купих си различно кафе - обикновено вземам червено или жълто пакетите по 500 гр. на зърна. Този път имаше и кафяво и взех да го пробваме. Пак е 100 % арабика.

Взех си панталон. Тете , също като твоя е. Ама май ще го връщам. Размер 40, бръчка ми се на бедрата, на талията ми е леко широк. От коленете надолу е ОК Grinning

Фъстъченият крем е на приливи и отливи - като търсех в началото на юни, никъде нямаше - ни в Лидл, ни в Кауфлад. И в Била проверих за всеки случай. Месец по-късно вече се беше появил.

# 87
Връщай го ... то 20 лв не е евтин хич

# 88
  • Перник
Връщай го ... то 20 лв не е евтин хич

И аз така мисля.

# 89
  • София
От днес пускат детски пижами- ще ходя да взема! И гумени ботуши- няма да пропусна тази година.
А имате ли впечатления от пижамите от предни пускания- събират ли се при пране и т.н.?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт