Лидл 119 - Септември

• 124 893
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 135
  • Където морето целува небето...
Какво ви е мнението за софтшел якета (детските)? Втора седмица гледам една последна бройка и му се чудя.

Трета година взимам такова за есента. Не пропуска вятър и вода, за тази цена е супер.

# 136
  • София
И аз взех от таблетките, но доколкото видях те са класик и трябваше да взема допълнително течността за изплакване ли, как се води.. Взех и от пяната за почистване на стъкла, мисля за стъклокерамичния плот да пробвам.
А в лидл има ли готварска сметана, че днес търсих, но не намерих?

# 137
  • София-Младост
И аз взех от таблетките, но доколкото видях те са класик и трябваше да взема допълнително течността за изплакване ли, как се води.. Взех и от пяната за почистване на стъкла, мисля за стъклокерамичния плот да пробвам.
А в лидл има ли готварска сметана, че днес търсих, но не намерих?
Има, неподсладена животинска при това...обаче май е в нова опаковка и незнайно защо и плодове са сложили и лесно се обърква човек, че е само за сладкарство.

# 138
В Кауфланд е същата опаковката на сменаната...и там с плодчета☺

# 139
  • Перник
В Кауфланд е същата опаковката на сменаната...и там с плодчета☺

А сметаната същата ли е?

# 140
  • София
Аз съм споделяла и преди, че техник на съдомиялни ми препоръча именно таблетките на Лидл, като оптимален вариант цена-качество. Каза ми да чупя таблетката на две за пълна съдомиялна (голяма) и не много замърсени съдове, а цяла таблетка само за тенджери, загаряния и други подобни по-тежки замърсявания.

# 141
Да. И цената е същата. И кутийките. В неделя взех от К, че ходих за зехтин.

# 142
  • Перник
Да. И цената е същата. И кутийките. В неделя взех от К, че ходих за зехтин.

Супер!
Опитвам се да пазарувам максимално много неща от едно място, а и ММ много се уморява от ходенето на пазар (веднъж седмично) Simple Smile

# 143
Довечера ще ти я фотна....

# 144
  • Перник
Довечера ще ти я фотна....

Не се хАби Simple Smile Ще си я напазарувам и ще я пробвам.

# 145
  • София
Мерси, ще я взема и аз другия път да я пробвам.

# 146

Утре ще го пробвам.

# 147

Ооо супер. Ще чакам мнение, че му се чудя. Simple Smile

# 148
  • have faith and be patient ..
какво се случва с пижамите ? разграбихте ли ги ? свалени са от брошурата , пратих сега мъЖо  с един дъъъъълъг списак -ботуши,пижами, гащеризони , препарати , наденици , памперс гащи и и и и ... да видим каква част ще внесе в дома ?Simple Smile)  гащеризона за дъжд (с презрамките) има ли полар от вътре ? по-миналата година минахме с такъв на планината , с чорапогащник или клин отдолу

# 149
  • София
В тази Акция Блясък не видях от универсалните почистващи кърпички W5. Преди пускаха в пакет 4 броя + кутия. Трябваше ми кутия ... Не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт