Лидл 119 - Септември

• 124 901
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 150
И мен ме няма в късметлиите.
Взех и аз таблетки. За тези пари, колкото- толкова

# 151
В Кауфланд е същата опаковката на сменаната...и там с плодчета☺

Кауфланд е собственост на Лидл, нормално е. Дори промоциите им са еднакви

# 152
Знам...знам...

# 153
Аз днес като се засилих за препарата за пералня и гледам две мижави шишенца. Не знам, защо съм решила, че трябва да са 500 мл едната, а те двете били толкова. Е, 5 лв. им е много

# 154
В тази Акция Блясък не видях от универсалните почистващи кърпички W5. Преди пускаха в пакет 4 броя + кутия. Трябваше ми кутия ... Не съм доволна.
И аз ги дебна тия кутии вече цяла година, ама грънци.

# 155
Аз дебна от акция блясък универсални кърпички, но с Момина сълза. Много хубаво миришат и са доста на брой

# 156
Аз днес като се засилих за препарата за пералня и гледам две мижави шишенца. Не знам, защо съм решила, че трябва да са 500 мл едната, а те двете били толкова. Е, 5 лв. им е много
Реално няма значение колко милилитра са. Такива препарати каквито съм купувала, са били все доза за по едно почистване - цялата опаковка се използва наведнъж или в случая с тези от Лидл мисля че двете шишенца общо са за едно почистване, кой ги знае защо са ги разделили така. Не е като омекотител или перилен препарат примерно повече милилитри за повече пъти да се използва. Те са си го дозирали хората колкото трябва да е. То пък и не е нещо дето всяка седмица се ползва.
Скрит текст:
От Била бях вземала последно някакъв на 4 и нещо, това си му е редовната цена, но не се сещам сега марката как се казваше. Все на такива цени са - 4-5лв, за едно почистване.

Ходих за тая пяна за килими, ще я видя утре как ще се справи с почистването на килим и мокет. Бях се засилила и за таблетките за тоалетна, но нямаше никакви останали... и служителката, която питах каза че поначало не е било заредено голямо количество и са свършили бързо. Да им имам промоциите, то си личеше и от празното място на рафта където са били, че са били много малко сложени.

# 157
Не са за едно почистване двете шишета! Двете шишета са за две отделни почиствания на пералнята.
Дори част от едното се изсипва, а малка част се ползва за почистване на чекмеджето и гумата на люка.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 20:39 от teta75

# 158
Natka, благодаря за информацията. Досега не бях използвала такива препарати и си мислех, че е за многократна употреба. Примерно по капачка. Добре, че не взех. По-добре с таблеткие за пералня.

# 159
Ходих за тая пяна за килими, ще я видя утре как ще се справи с почистването на килим и мокет.
Какво пише на флакона, как се обира тази пяна, може ли с кърпа/гъба/четка?

# 160
Значи съм се объркала с друг препарат тогава, извинявам се ако съм подвела някого. Не знам защо съм останала с впечатлението че това дето продават са за едно чистене общо.
На флакона на пяната пише че се нанася от разстояние, втрива се с четка или кърпа и се оставя да изсъхне добре и после се обира с прахосмукачка. Мен това ме грабна да я пробвам, тия дето са тип шампоан не ми вършат много работа за там където ми трябва.

# 161
  • sofia
В тази Акция Блясък не видях от универсалните почистващи кърпички W5. Преди пускаха в пакет 4 броя + кутия. Трябваше ми кутия ... Не съм доволна.
И аз ги дебна тия кутии вече цяла година, ама грънци.
Аз си взех кутия с бебешки кърпи от ДМ. Има лепенка с бебе отгоре, иначе върши същата работа. Пакета от ХХЛ седмицата се побра тамън.

# 162
Скоро си купих препарати за почистване на пералня и миялна от ДМ, баш за едно почистване си бяха.

# 163
Скоро си купих препарати за почистване на пералня и миялна от ДМ, баш за едно почистване си бяха.
Едно шише - едно почистване

Уточнявам към поста на Натка...която писа, че и двете шишета заедно са за едно почистване.
Не са...за две отделни почиствания са!

# 164
Благодаря, значи цената си е много добра тогава, ако за 5лв е за две почиствания. Ако се запътя да проверя пак за таблетките за ВЦ, ще взема и такова. Обикновено не уцелвам такава акция точно като съм решила да я чистя и вземам каквото намеря около мен. И всичките са били за по един път, за горе-долу същите пари.

Общи условия

Активация на акаунт