Лидл 119 - Септември

• 124 918
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 180
Захар основно, какво да съдържа...Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

То и галоши да сложиш, като им сипеш захар, ще стане сладкото...Relaxed

# 181
  • Бургас
Ако е захар пак добре, защото и в сладката навлезе "модата" на глюкозо-фруктозния сироп и другите екстри, а не всички искаме да ги консумираме Wink

# 182
  • София
Аз пък чакам пижами за мааалко по-големи дЯца, поне 122-128. Simple Smile
Долнищата за момчета тънки ли са или ватирани?

# 183
Детските долнища на мен лично не ми харесаха (за момчета 110/116). Прекалено тесни дори са моя 18 кг. слабушко. На клин ми прилича по-скоро.

# 184
Снощи видях на плакати в магазина, че другата седмица ще е френска и ще има спортни горница и панталини за него и нея, както детски спортни дрехи.

# 185
  • София
Детските долнища на мен лично не ми харесаха (за момчета 110/116). Прекалено тесни дори са моя 18 кг. слабушко. На клин ми прилича по-скоро.
На мен тесни ми трябват, че и моя е много слаб. По принцип от ХиМ му взимам и там са слим фит и надолу са му по крака. Ще мина тия дни до ЛИДЛ да ги видя, ако има останали.

# 186
  • София
Ние миналата седмица купихме пъпеш, на външен вид страхотен, вътре - целият на петна и като тиква. ММ се ядоса, сложи го в една торба и им го занесе. Върнаха му парите.

# 187
Много групата тия пъпеши.. и мирис нямат Sad

# 188
  • София
Няколко пъти сме пробвали лидълски пъпеши.  Никога не са били добри и вече не купуваме.

# 189
Вчера заради вас и аз се сдобих с тиганче за пенкейк, в неделя ще въртя палачинки.
Препоръчвам капака за тоалетна чиния с детската седалка, от няколко години сме с такава, много е удобна.

# 190
Сега и рецепта ако дадете за тези палачинки Wink

# 191
Правила съм ги по тази.

# 192
Да похваля детските чадърчета. Малко грозновати с тия Елзи....но изглеждат не съвсем паянтови за цената си. Като се обърне надолу не се отваря сам, че имаме един такъв.

# 193
Има ли някъде в Пловдив останало от тъмно лилавото яке за момичета 86-92 размер и тъмно сив панталон 86-92?

# 194
  • have faith and be patient ..
Мъжа ми най-накрая се научи да пазари , нищо че ме държи на телефона през цялото време, въпреки подробния списък , оградено с червено в харниена брошура и подробни снимки и размери във вайбъра , но факт ! Вчера всичко беше на лице Simple Smile)) та така - светещите ботуши каката каза че са и тесни   въпреки слабия и крак ,тясно ходило и определено по-големия номер . Някой да ме посъветва да ги задържа или да ги връщам ? Тая гума отпуска ли се ? Не ми се вярва ,но все пак .. ? Друго всичко 6 , исках от гащеризона по-голям р-р, но е нямало , та уж точен и е взел ,поларени са  вътре , пижами имало ,взел и от трите вида - тънки са ,както винаги  но ние нямаме  нужда от дебели ..

Общи условия

Активация на акаунт