Лидл 119 - Септември

• 124 921
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 195
Няма да се отпусне гумения ботуш!

# 196
Не се отпуска гумата..връщай ги. Защо не взе по-голям номер?

# 197
  • have faith and be patient ..
Сигурна бях ! Само нашите ли са тесни при свода ? Трудно ги обу и ги събу с чорапа наобратно

# 198
Такива сплескани са си.
Без чорап ги е носил винаги синът ми..проблем не е имал. Но вземам по-голям номер винаги...той не търпи нищо да му опира 😊

# 199
Гумените ботуши при нас винаги са вървяли с номер по-нагоре именно заради обуването и събуването. Иначе вътре са предостатъчно широки и дори се ходи с тях малко като с ютии на краката. Този, конус сладоледа е добър.

# 200
По-добре ютии...отколкото менгеме...

# 201
Мъжа ми най-накрая се научи да пазари , нищо че ме държи на телефона през цялото време, въпреки подробния списък , оградено с червено в харниена брошура и подробни снимки и размери във вайбъра , но факт ! Вчера всичко беше на лице Simple Smile)) та така - светещите ботуши каката каза че са и тесни   въпреки слабия и крак ,тясно ходило и определено по-големия номер . Някой да ме посъветва да ги задържа или да ги връщам ? Тая гума отпуска ли се ? Не ми се вярва ,но все пак .. ? Друго всичко 6 , исках от гащеризона по-голям р-р, но е нямало , та уж точен и е взел ,поларени са  вътре , пижами имало ,взел и от трите вида - тънки са ,както винаги  но ние нямаме  нужда от дебели ..

Доста мъже са така. Редовно говорят по тел и се обясняват. 

# 202
Моят мъж също, в редките случаи, в които е купувал дреха или обувки, ги купува малки. Е как и защо...мъжка му работа

# 203
И моя купи преди години едни адидаски на детето, маратонки...носиха се 1 месец точно и умаляха. Казах аз, ама никой не слуша..щял да купи пак като умалеят. Е...купи...след месец...пак:joy:

# 204
  • have faith and be patient ..
Ами те мъжете могат само на работа да ходят ,всичко друго им е много сложно Simple Smile) да не засегна малкото господа в темата

# 205
И това не е малко. Иначе адидаските в повечето случаи са с половин сантиметър/номер по-малки от другите - найк, пума и т.н.. Гледайте какво пише за дължината на стелката, не само номера.

# 206
Ахам..забавни са отстрани погледнати пазаруващите господа. Joy Телефона на ухото и ходят като на Марс Joy и след усърдно търсене по инструкции по телефона... накрая се доближават и само чувам-ооф,чакай,ще питам тук момичето,че нищо не ти разбирам и не намирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Мъжка им работа.

# 207
Моя мъж сам в Лидл не е пазарувал Wink

# 208
Ахам..забавни са отстрани погледнати пазаруващите господа. Joy Телефона на ухото и ходят като на Марс Joy
Тръгнах с двама колеги веднъж в супермаркет... Единият каза Чакай да се обадя на жената какво да купя, ей сега ще дойда. Другият след малко и той на жената. Разсмях се и казах че аз понеже нямам жена, ще си купя каквото си искам Grinning

Пробвах пяната за килими, много съм доволна.  На някои места ще трябва да повторя де, ама имаше сериозни петна там, та си е нормално. Ако някой още й се чуди - върши си работата и е удобна за употреба.

# 209
А как отстраняваш пяната от килима?

Общи условия

Активация на акаунт