🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 338
  • 806
  •   1
Отговори
  • София

Надхитри. Надиграй. Надживей!

Добре дошли в специалната тема за едно най-обичаните и популярни риалити предавания по света и у нас!
Отново ще имаме Сървайвър, 7 години по-късно! По-добре късно, отколкото никога! Да си пожелаем това да се превърне в традиция и никога повече да няма подобни огромни паузи.

Продуцент: Изцяло вътрешна продукция на bTV Media Group
Локация: Филипини
На 15 април 2021 г. е обявен кастинга за нов сезон на Сървайвър по bTV
Начало на снимки: Юли 2021 г. (около 17/20 юли са започнали същинските снимки с избраните участници, а Милошев и Ко са пристигнали с първата група от около 30 човека, някъде около 10/11 юли). Общ брой на целия екип наброява около 100 човека.
Край на снимките: Около първата седмица на Септември 2021 г.
43 дни ; 20 участници
Награда за последния оцелял: 150 000 лв.
Водещ: Владимир Карамазов
Евтим Милошев ще е продуцент, който ще отговаря за съдържателната част на проекта.
Христина Апостолова е креативен продуцент на риалити шоу.
На 28 януари 2022 г. в предаването ''Преди обед” е обявено, че победителят в последният сезон Ваня Джаферович ще е водещ на онлайн епизодите на ''Сървайвър: Зад кадър”.

За пореден път водещ ще бъде Владимир Карамазов, най-добрият роден водещ на подобен тип шоута.
Свикнали сме с него, обичаме го и го приветстваме!

ИСТОРИЯ

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове „Еми” и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ са продуцирани 40 сезона.
Survivor залага на изпитанията върху предела на човешките физически и психически възможности, на състезанието, на конфликта между екипност и индивидуализъм, на отношенията между хора, поставени в екстремна среда на тежък климат, глад, тежки изпитания, или с други думи – на същинско оцеляване. Именно затова за участници в Survivor се подбират здрави, психически издръжливи българи, мотивирани да се изправят срещу трудностите и готови на всичко, за да спечелят.

След 7-годишна пауза в България, култовото световно риалити с множество награди „Еми” отново ще намери своите нови герои. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов,  Нели Иванова, Георги Кехайов и др.
bTV продуцира Survivor съвместно с лицензодателя - британската компаня Castaway, а техническата реализация се осъществява от американската Promofilm. За реализацията на формата bTV работи съвместно с най-добрите продуценти у нас.

/

(==> всяка снимка е директен линк към пълната визитка на участника <==)

МЪЖЕ

ЖЕНИ

АРХИВ / Видео от предните пет сезона

--> Видео (всички епизоди от първите 4 сезона) <--

--> Видео (всички епизоди от сезон 5 в Камбоджа) <--

АРХИВ / Победителите през годините

Първата жена победител, Нели Иванова (от трите топ реалити предавания у нас, тя бе и единствената жена победител до триумфа Веселка във Фермата 5)

Харесваният от почти всички участници в сезон 2, Георги Костадинов

Велик и неповторим, Ники Мартинов ''Сървайвъра''

Най-шокиращия победител в историята, Георги Кехайов (успех в живота!)

И разбира се стратег номер 1 в нашата кратка Сървайвър история, Ваня Джаферович

АРХИВ / АНКЕТИ

Скрит текст:

АРХИВ / ТЕМИ

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ
Официален сайт / Фейсбук / Инстаграм / Уикипедия

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:21 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Благодаря за темата!
Ще гледам с интерес!

# 2
  • Варна
Дяволо, мерси за темата.
Имам обаче въпрос:
 писал си под Нели от Сървайвър 1 -  
Цитат
(от трите топ реалити предавания у нас, тя бе и единствената жена победител до триумфа на Хепи Ванче във Фермата 6)
Ами Веселка от Фермата 5?

# 3
  • Другата България
Да не ви изпусна!
Че повече ще чета.
Благодаря за темата!

# 4
С огромно нетърпение очаквам новия сезон! Вярвам, че няма да ни разочарова.

# 5
  • София
Хексе, да, бях си записал да оправя това и пак забравих.
Мерси!:)

# 6
Нямам търпение за утре.
Благодаря за новата тема!

# 7
Благодаря за темата!
Ще я следя с интерес.
Стандартно тук е по- интересно от самото предаване.
На първо четене по ред причини не съм доволна от каста.

# 8
Здравейте.Включвам се в очакване на сезона,разгледах визитките и ще чакам първото изпитание и да им видя поведението за да си избера фаворит,така само по снимки не мога.Дано след толкова години не ни разочароват,скрития идол отдавна не е новост в американския вариант,така че въобще не ме притеснява,дано го намери/спечели/използва някой който знае как.Единствено Мила не харесвам,не помня къде я гледах със Сами в смени жената май беше,страшно лигаво и претенциозно момиче,от другите все още нямам впечатление.

# 9
Благодаря за темата. Харесват ми новите участници..нямам търпение. Simple Smile

# 10
Благодаря за темата, ще следя предаването. Още не съм разгледала участниците, утре в предаването ще си съставя мнение някакво. Толкова го чаках този Сървайвър , че прегорях вече.

# 11
Благодаря за темата!
Записвам се и вече с нетърпение чакам първия епизод.
Хвърлих бегъл поглед на визитките, но като цяло предпочитам да ги видя в действие, преди да реша харесват ли ми участниците или не.
Дано ни зарадват с хубав и интересен сезон.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 19:58 от Дидичка

# 12
Нямам търпение! Жалко, че БТВ не могат да се лишат от турските сериали и ще е чак от 21.

# 13
  • Sunshine state
Благодаря за темата.
На първия въпрос отговорих с не мога да преценя, а на втория с да, никакъв проблем.

# 14
  • София
По визитка симпатична ми стана Ганка. Ще я видим утре.

Общи условия

Активация на акаунт