🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 479
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата! Записвам се и аз. Не съм сигурна дали ще пиша, но ще я следя с интерес.
Сървайвър се надявах да го подновят от години, така че логично да искам повече епизоди седмично. А за участниците - не мога да преценя. Но и аз съм на мнение, че трябваше да има повече обикновени хора....

# 31
  • София
Всички се обединяваме и искаме всеки ден Сървайвър, но реалностите са други, уви.
43 дни е продължило всичко (много скъпо излиза, не е като да снимаш във ферма или на нашето черноморие), така че ако дават пет дена в седмицата ще приключат за малко повече от месец, което никой не иска. Wink

# 32
Не знам дали е коментирано, но тъй като един от фаворитите ми е Денис реших и него да потърся в инстаграм и оттам видях, че е участвал в "Откраднат живот", така че не е само учител по физическо възпитание.
Скрит текст:

# 33
Тепърва ще градя мнение за участниците, защото не ги познавам и още по-добре.

# 34
  • София
Големият ден настъпи!
Благодаря за темата!
По анкетата-мога да дам мнение след седмица.Относно часът на излъчване съм ок.Три дни...ами колкото по-малко,толкова по-бавно ще свърши.Изненадах се,че още днес ще има съвет-от анонса.
Само в понеделниците за мен ще е голяма драма,защото първо семейно гледаме Капките,после аз ще си пускам на спокойствие Сървайвър Simple Smile .Получава се 5 часов маратон,но аз съм железна.

# 35
  • София
Големият ден настъпи!
Благодаря за темата!
По анкетата-мога да дам мнение след седмица.Относно часът на излъчване съм ок.Три дни...ами колкото по-малко,толкова по-бавно ще свърши.Изненадах се,че още днес ще има съвет-от анонса.
Само в понеделниците за мен ще е голяма драма,защото първо семейно гледаме Капките,после аз ще си пускам на спокойствие Сървайвър Simple Smile .Получава се 5 часов маратон,но аз съм железна.
И аз съм така. 😀

# 36
  • София
Честита премиера! Гласувах с "не мога да преценя" за участниците (повечето), но ми допадат Карин и студентът по медицина - само по описание, разбира се, чакам да видя визитките им. Относно часа - устройсва ме, бих предпочела да има епизоди всеки делничен ден, тъй като това е единственият формат, който ще гледам по телвизията.

# 37
  • Варна
Благодаря за темата.
Нямам преценка още за участниците, като се "одрискат" ще коментирам.
Да, продукцията, разкарайте го тоя Джаэерович, моля, благодаря ❗

# 38
  • София
Дяволче, благодаря за темата! Прекрасна, както винаги.
Нямам търпение да започне, толкова дълго го чакахме, надявам се на добър каст и силен сезон. От участниците само Мила ми е позната, та не мога да преценя харесват ли ми или не, трябва да ги видя в действие и да ги "поопозная" първо.

# 39
  • Великобритания
Джаферович е навсякъде , няма отърване от него
Мила я следвам от доста време в Инстаграма, не ми харесва пиърсинга и , но си е нейно решение . Но пък харесвам факта, че постоянно се стреми да се ъпгрейдва , не е да като да си седи в инстаграм и да замайва последователите си. Харесват ми и двамата със Сами
от другите само Ванко ми е познато лице
ще чакам и аз да почнат с излагациите , което ще е още от първия епизод , сигурна съм

# 40
Запис. Първи Сървайвър за мен, предните не съм ги гледала. Миналата година гледах Игти на волята зампърви път, средна работа, не ми допадна съвсем. За Сървайвър чувам суперлативи, така че очаквам повече. Участниците не ги познавам, не следя никой. Единствено Карин знам от подкаста, който прави и мк е много симпатична. Ще видим.

# 41
Благодаря, Дяволо, за прекрасно оформената тема!
Фен съм на Сървайвър от първия сезон. Гледах, пишех по специалните форуми за формата. Други ралитита не са ми на сърце, макар че гледах сезон първи и донякъде втори на Фермата.
Джаферович не ми харесва твърде, но ще преглътна лайфовете с него, че на един сезон с Христинчето никакви ги нямаше.
Никой от участниците не ми е познат, в хода на предаването ще ги опозная.
Радвам се, че виждам стари познайници-съфорумци, с които ще коментираме.

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо не мога да кажа за участниците и ще преценям в движение.
Във Фермата ги представят с уау визитки,викаш си - ето това е кастинг,пък се оказват едно голямо нищо.

Иначе и аз чакам с нетърпение.Даже днес ще си позволя въглехидрати (тирамису) по случая. Laughing
Джаферович не ми пречи.Стратег,превъртял е играта,както се казва и ще бъде полезен - защо да ми пречи?!
Мила също я следвам в ИГ.Според мен ще стигне далече.

# 43
Благодаря за темата! Очаквам с нетърпение, даже сме се събрали голяма компания по случай премиерата и то след толкова години прекъсване! Simple Smile))))))))))))   Simple Smile

# 44
Джаферович ме кефи, но Мила никак.
След толкова години чакане, не мога да повярвам, че започва.
Купих пуканки и аз въглехидрати- голям шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт