🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 354
  • 806
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се за новата тема и благодаря. Balloon
Не мога да преценя все още дали харесвам учстниците, а от дните на излъчване не съм доволна, но какво да се прави.

# 46
  • София
Нямам търпение.Нарочно не съм гледала визитките,за да не са ми спойлери . Тепърва ще ги видя и ще преценя кой какъв е✌

# 47
  • Великобритания
офф бързах да наготвя и да направя салатка , че да седнем да гледаме от 8 часа , то пък било от 9 .. пфууу

# 48
  • София
Значи правилно съм знаел, че Мила е била първа резерва през 2009 г.

Ето какво е споделила днес:

Скрит текст:
Това е най- голямото приключение в живота ми, чакам го от 18 годишна, когато кандидатствах за първия сезон, в който можех, заради годините си.

Спомням си, как ми звъняха, за да ми кажат, че съм избрана за следващ и следващ и следващ кастинг и всичко се случваше, докато бях в училище и дори в клас. Взимах си извинителни бележки, за да ходя от Варна до София за следващите кръгове.

Накрая стигнах до последен кръг, след това до медицински тестове, биха ми дори всички нужни ваксини ….

Всичко се случваше началото на Май 2009 година. В този месец на 24 май ставах на 18 и имах на същия ден абитуриентска. Бях се отказала от всичко, не ме интересуваха рождени дни и балове, исках просто да замина за @survivor.bulgaria @survivor_bg или по- точно за Филипините.

И така, докато на 22 май 2009 ми се обадиха и ми казаха, че са ме оставили резерва…

В този момент осъзнах, че явно не ми е писано да изживея всичко тогава и по този начин и имах 1 ден да се подготвя за абитуриентската си.

След това имах по- важни моменти в живота си и нямах възможност да кандидатствам отново.

До този момент, в който се реших отново да пусна документите си и веднага ми се обадиха.

Този път бях по- решителна, по- убедителна, по- зряла. Нямах капка колебание, че ще ме вземат, дори се държах леко агресивно на кастингите, защото исках да получа своето. Исках да изживея мечтат си…

Така и стана…

Днес започвам да пиша новата история на живота си…

Благодарна съм, че имам пълната подкрепа на своето семейство и най- вече на най- голямата ми любов @samihossny

БЛАГОДАРЯ ВИ!!! ❤️
Ще се видим днес по БТВ точно в 21 часа.

Какво е донесъл Сървайвър на Ванко:

🌴SURVIVOR🌴
- мечта
-изживяване
-емоция
-осъзнаване
-опознаване
-надграждане
-красота
-страх
-вяра
-усещане
-природа
-живот
-адаптация
-глад
-сетива
-сила
-издръжливост
-бързина
-ловкост
-баланс
-търпение
Мога да опиша всичко с думи, но без да ги свържа в изречение. Трудно се описва, трудно се разказва, трудно……,но остава спомен за цял живот.
SURVIVOR ми даде МНОГО❤️🙏🏼

Туджаров подрепя и надъхва своите приятели (надъхва образно казано)
''Мачкайте машинки''

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 20:26 от Diavolo

# 49
  • София
Гмуркам се и аз в темата и предаването, Дяволо, благодаря за темата!! 🙂 Аз не пропускам чуждестранните издания на английски, та много се вълнувам и че нашия се завърна!

Мила ми е позната на мен, следвам я в инста и ми е симпатична. Също за Карин тая надежди, дано схемаджийската част ѝ спори също 😀

# 50
  • София
Дяволо, пробвала се е 2009, не 2014.

# 51
  • София
Така де, да, 2009 г. моя грешка в бързината, мерси.

# 52
Ехаааа, голямото чакане най-накрая приключи.
Пожелавам на всички незабравими моменти със Сървайвър 2022 и темата ни тук във форума. Приятно гледане и нека опитаме да сме толерантни в мненията си за играчите.

# 53
Привет група!
Аз тледам капките на живо и се надявам да има тук линкове. Иначе ще съм основно читател.

# 54
О, сестрата на Мартина от последната ферма е тук.

# 55
Приятно гледане и нека опитаме да сме толерантни в мненията си за играчите.
Благодаря! Още след първите представяния на някои участници, това ще е доста трудно, ама... да опитаме. Simple Smile

# 56
  • Вестерос
Разконспирирахме
Аз ще гледам на запис

# 57
  • София
Маргарита Чанева демек сестрата на Марта от фермата …Някак вече се разочаровах и другото девойче и то участник от Фермата. Нещо подбора на участници куца

# 58
Маргарита Чанева демек сестрата на Марта от фермата …Някак вече се разочаровах и другото девойче и то участник от Фермата. Нещо подбора на участници куца
Точно.

# 59
Хайде, и аз при вас Simple Smile
Никога не съм гледала Сървайвър - нито чуждо, нито българско издание. Изобщо не са ми любими тия предавания, в които скитат голи и гладни, ама поради липса на друго, ще се пробвам.
Сигурна съм, че в темата ще е забавно!

Общи условия

Активация на акаунт