Лидл 119 - Септември

• 124 336
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 720
Чух вик за помощ...ида Joy

Не,нямаме такава пяна за велур,съжалявам. Нито от асиртимента,нито от акция Блясък.

Топено сирене синята кутия при нас си имаше и не е отлистено. Не знам защо липсва по вашия край Simple Smile
И маслини доволно сме заредени.
С розовите домати се излагаме откъм наличност,но не е на местно ниво вината.

# 721
  • Сливен
Домати мога да похваля тези на клонка,но да са от Хърватия.Последните зими все такива вземаме и са страхотни.

# 722
Влизам да изкажа възхищението си от Л.в Созопол-огромен,просторен,подреден!Посещавала съм над десетина магазина от веригата,но като този не бях виждала.Дано скоро има и други такива!

# 723
как ви хрумва да купувате домати от лидл?
онзи ден взех по принуда кашкавал на родна стряха - отврат, миришеше на мухъл.

# 724
Влизам да изкажа възхищението си от Л.в Созопол-огромен,просторен,подреден!Посещавала съм над десетина магазина от веригата,но като този не бях виждала.Дано скоро има и други такива!
Той ли беше с гледка към морето??

# 725
Това е най-новият магазин. Засега. Не съм го посетила още,но мои познати са също впечатлени.
Строи се сега нов и в Поморие.

# 726
Тета, какви са тези кутии за храна, ако може линк? newsm78 Почти същите неща съм харесала и аз, без дрехите май...
Иначе аз наминах днес, утре има рожденичка вкъщи и забърсах разни шоколади, сладкарска извара, заквасена сметана, обикновена сметана, какао, 2 душ гела от намалените (дано са хубави), топено сирене нарязано и намалено....Имаше от всичко споменато, че го няма- маслини, зайци, меса и т.н. Mr. Green За розови домати не съм гледала само. Заквасената сметана и при нас беше надута, даже и отдолу кофичките са надути- като пумпали се въртят Mr. Green (докоснах една като я слагах в хладилника и те се завъртя hahaha ). Joy
Да попитам, има ли Лидъл в Слънчев бряг? Thinking

# 727
Долче,предполагам, че Тета говори за тези кутии(други не видях за следв.седмица)

# 728
как ви хрумва да купувате домати от лидл?
онзи ден взех по принуда кашкавал на родна стряха - отврат, миришеше на мухъл.
Аз съм доволна от кашкавала на Родна стряха по Бдс, един от малкото кашкавали който се втвърдява и хваща плесен, като едновремешния истински кашкавал. Може би  сте попаднали на лоша партида.

# 729
  • до най-прекрасния мъж
Лидл има до Равда, на главния път, на отбивката за Равда.

# 730
Да..тези са кутиите. Денилчето ги е показала. Чудех се за училище да взема ли...нямам опит. За някакви закуски следобед ще трябвали...ще ги мисля.

# 731
Пробвай го на стол първо. Ако хапва там няма да са ти необходими. Все още върви и програмата за плод (макар да са все някакви гадни, зелени, очукани) и мляко в училище, та ще им дават следобед. Ако стола им е калпав и не яде там тези кутии няма да ти свършат особено работа. Има едни дето са с отделения. 1 голямо и 2 малки примерно. Ако има и кутийки за малките отделения още по-добре. В тях грозде измито, нарязан плод някакъв, а в голямото манджа в отделна кутийка. Но докато се научат става мазало навсякъде. За вода може стъклено шише, дето може да го миеш всеки ден в калъфка за да не се чупи като го изпусне n пъти.

# 732
Тета, тези кутии не са ли много обемни?
Виж по джъмбо или в онзи сайт, Без опаковка.

# 733
Малките не са обемни сякаш. В една може плодове. В друга кекс нещо. Манджа на обед има осигурена в стола..за следобед нещо трябва да се подкрепят...

# 734
А, ти пък и две три кутии искаш да му наредиш в чантата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт