Лидл 119 - Септември

• 124 328
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 735
Реално друго няма да носи. Учебниците ще стоят в училище. Не виждам проблем и три да му сложа 😃....няма да носи той раницата...така че?

# 736
Е тя ученическата чанта, ако стои в училище от понеделник до петък ще е добре. В друга раница тези текущите+водата. Но, ако носите всичко всеки ден ще е зор. Не бързай. Виж как е и ще се решите. Нещо такова https://dailyburn.com/life/health/back-to-school-lunch-boxes-healthy-lunch/

# 737
То кутии вкъщи има всякакви.
Абе ще му мушна един буркан маслини каламон и готово...Joy

# 738
Щом ще стоят в училище учебниците, супер, няма да се кривят децата.

# 739
Те до 18 г. ходят с кола на уще, няма да се изкривят. Освен от много храна.

# 740
Тета не е в София, явно при нея са уредени нещата
Тета, имам дългогодишен опит с носене на храна, тези кутии не са най доброто. Има тема във форума, много е полезна, разгледай я
Ако слагаш само суха храна или плод, слагай във фолио или пликче. От опит пак- така е по удобно за детето. Яде из двора и хвърля. Често не им се занимава с кутии.

# 741
Ами не знам, моето и приятелчетата и си ходеха пеша на училище. Редувахме се с родителите от блока, сутрин по един да води цялата група.

# 742
То кутии вкъщи има всякакви.
Абе ще му мушна един буркан маслини каламон и готово...Joy

Еми да. То затова са опоскани магазините - нито каламон, нито боб, нито маслини с бадеми. Ясно кой ги е изкупил Simple Smile

# 743
  • София-Младост
Взех и аз от хваления каламон...е, страхотни са, явно факта, че са в зехтин си дава голямо отражение...и грам не са ми солени. И винце в кутийка...екстра ми е.

# 744
Сега отивам и аз....да видя какво ще намеря. Маслинките нямат грешка...

Боцкайте..Joy

# 745
С розовите домати се излагаме откъм наличност,но не е на местно ниво вината.
А то само зареждаето да беше. Две клиетки като се бяха заредили една сутрин на доматите. Обърнаха 4 касетки да си изберат по 5 домата всяка. Опипаха ги всичките домати и след себе си оставиха каша. Ей срам е да ги наричам човешки същества такива. Да си бяха стояли на клона и да ядат банани докато узреят. Я узреят някога я не. Като им гледах преклоната възраст само ще хабят бананите.

# 746
  • В къЩи.
Чудя се на шалтето.  newsm78 https://media.lidl-flyer.com/e7f78bad-b4bd-11e8-8980-005056ab0fb … om_page-27_02.jpg
Тъмно синичкото ми харесва,размера ме устройва перфектно.Какво ще кажете?
 Не пише каква материя е,а и малко скъпичко ми се вижда... Thinking

# 747
Скрит текст:
Хора, аз нямам деца, но се чудя, тези деца, на които учебниците им стоят в училище, вкъщи как учат уроците и си пишат домашните? Или учат само на занималня? Или от дигитални учебници на компа - това е добър вариант? Като цяло съм против занималните - от полза са за най-изостаналите, а всички други учат по-бавно заради тях...
Според мен, учебниците са за вкъщи, а по време на преподаване на урок не е нужно всички да ги носят и да следят дали учителят не е забравил какво преподава. Достатъчно е да имат сборници със задачи или онези работни тетрадки (както там се казваха...) - те са тънки и не тежат..

# 748
Скрит текст:
Хора, аз нямам деца, но се чудя, тези деца, на които учебниците им стоят в училище, вкъщи как учат уроците и си пишат домашните? Или учат само на занималня? Или от дигитални учебници на компа - това е добър вариант? Като цяло съм против занималните - от полза са за най-изостаналите, а всички други учат по-бавно заради тях...
Според мен, учебниците са за вкъщи, а по време на преподаване на урок не е нужно всички да ги носят и да следят дали учителят не е забравил какво преподава. Достатъчно е да имат сборници със задачи или онези работни тетрадки (както там се казваха...) - те са тънки и не тежат..
Това какво общо има с Лидл, че не разбрах Grinning

# 749
Нищо, затова е в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт