Лидл 119 - Септември

• 124 333
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 810
  • София-Младост
При мен маслините само отгоре в буркана бяха цепнати, надолу не. Ама са мно вкусни, аз обичам соленичко.
Ей верно любимите ми с аншоа имат мононатриев глутамат😕 жалко, изяждам тези и край.

# 811
  • shumen
При нас маслини нямаше също.
Утре ще ходя за някой неща от ХХЛ седмицата и ще видя и детските книжки за цифрите и буквите,че нали малкия е подготвителна група в градината да се мъчим да пишем.

# 812
Смесени бяха бурканите с маслини Каламон, аз отдавна установих, че цепнатите ми харесват по-вече, на мястото където слагат стоките в промоция всички бяха не цепнати, за това се преместих на стелажа, където си стоят обикновено и там си избрах 5 буркана. Много ги харесвам тези маслини аз, а съм много капризна, все са ми солени, тези са идеални.

# 813
нищо им няма на цепнатите маслини/по принцип/. това е вид правене на туршията /по-бърз с изкисване в саламура още отначало, а не във вода, където не се цепят/. местните гърци, например, масово си я правят така.

# 814
  • софия

Стават ли? Не са ли от пангасиус?
Ако е за рибените пръчици- скоро не съм поглеждала, но преди пишеше, че са от мин-тай (което може и да е пангасиус newsm78 ). Вътре е филе от риба, не е мляна.  Heart Eyes Много се харесват вкъщи.
Минтай не е пангасиус.
http://riba.wwf.bg/species/theragra-chalcogramma/

# 815
нищо им няма на цепнатите маслини/по принцип/. това е вид правене на туршията /по-бърз с изкисване в саламура още отначало, а не във вода, където не се цепят/. местните гърци, например, масово си я правят така.

Никой не твърди че им има нещо. 😊
Дори ми харесват повече...по -едрички бяха...
Сравнение

Сега

Преди

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 06:42 от teta75

# 816
Партиди различни има при тези маслини определено, първия път като взех преди месец бяха цели и не много едри, после взехме и бяха цепнати. Сега новия буркан пак са цели, но на мен каквито и да са не ми пречат.

Ще чакам каталога в четвъртък да видя какво бебешко ще има.

# 817
Момичета, нещо не се справих с пяната за дамаски и килими. Вие като я нанесете, сериозно ли търкате с четката или колкото да се разнесе?

Щото аз пробвах да изчистя една табуретка, но нещо никак не изглеждат добре нещата.

# 818
Много съм си харесала цикламената ризка, но докато отида не се знае дали ще я има...моля някой да сподели като материя как е, и номерата отговарят ли?

# 819

Ще чакам каталога в четвъртък да видя какво бебешко ще има.
И аз. По принцип нищо не ми трябва, но ми е любопитно какво ще пуснат за зимата.

# 820
  • Асеновград
Книжките с цифри и букви явно са били заредени символични бройки, при нас беше пълно с книжки за оцветяване и с помощта на служителка едва намерихме вътре една с букви и две с цифри.Букетите не ме впечатлиха но саксиите както всяка година не ме разочароваха и бегонията и ориенталските лилии. Срещу касите на промо стелаж бяха сложени препарати на W5 но нямах време да ги разглеждам подробно, ако някой купи да пише нови ли са или само в сменена опаковка.
Пяната за килими я пръскам и и оставям да подейства, ако имам явно петно каквото съм съм чистила от сок от касис се наложи да третирам три пъти докато изчезне от свело бежов килим. При него поразтърквах и с мека четка за да помогна на препарата, че петното не се беше повлияло от други препарати преди това и не беше ново.

# 821
Здравейте!Някой опитвал ли е сметановия пудинг , който е на промоция 1кг. за 4 ,29 лв. , че му се чудя?

# 822
  • Варна
Някой да е видял роклите? Много ли са къси? И изобщо добре ли изглеждат като материя и цветове? Защото на снимки е ок, но в действителност... Чудя се да ходя ли до там след работа, на другия край на града е.

# 823
Щях още преди три дена да споделям,че препарата за баня се завръща....ама пусто склери Joy

Пудинга се изчерпва доста бързо. Аз не си падам по такива десерти,но май е същият като от редовния асортимент. В по-голяма опаковка.

Роклите ги гледах снощи само от кутиите,докато приготвяхме промоцията. Та мнение не мога да дам

# 824
Еее, таблетки за съдомиялна на Лидл - редовна опаковка 40 бр, XXL - 40+4. ГолЕмата промоция, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт