Рисуване по номера

• 73 594
  • 514
  •   1
Отговори
# 495
Подарявам! Винаги се намира някой желаещ да ги приюти! А с останалите бои си рисувам на чисти платна в свободен стил.
Но си признавам, че и аз известно време бях занемарила рисуването( за сметка на другите ми хобита), но сега като се позахлади ще вадя платната и боите.

# 496
И аз подарявам.

# 497
  • Пловдив
Да подарявам ми изглежда като да се натрапвам ...Ами,ако не им хареса и няма какво да я правят. И само от учтивост ахкат Hug
Иначе и аз купих една тройка празни платна,върху които да ползвам останалите боички. Но чакам вдъхновение.
    [/list]

# 498
    Подарявам само ако са харесали.
    Иначе... Рисувах една картина, трудна ми беше. Сложих й специална рамка. Понеже бързах за коледните празници, излезе и скъпа. Както и да е. С такова желание я подарих.
    Реакцията...
    "Какво е това? "
    Какво може да е според вас..?
    До ден днешен не е закачена. Последно я видях подпряна на земята.
    Бих си я взела ако мога. Честно.

# 499
    • Пловдив
    Наскоро една приятелка като ми беше на гости и разгледа галерията Joy ми спомена,че ще иска да нарисувам(оцветя:sunglasses:) нещо за дъщеря й,на която стяга апартамент.
    Ама да било в синята гама. Rolling Eyes
    Така че,ако ви е попаднало по сайтовете нещо в синьо, което сте проверили като качество на бои и очертания....приемам идеи.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:52 от JiD

# 500
    Аз също доста подарих, даже и продадох няколко 😄 че у нас няма място, нито по стените, нито подпряни някъде.
    Иначе за препоръка за синя гама те съветвам да избереш нещо с море/небе на фон. Ако намеря такава подобна в галерията ми, ще се върна да я кача тук Simple Smile

# 501
    От две години не съм "рисувала", а се каня от две-три седмици пак да започна. Много добре ми действаше. Имам четири и се притеснявам, че боите са изсъхнали.

# 502
    • Пловдив
    Личният ми опит показва,че неотваряни боички две години след покупката на комплекта са си ОК.

# 503
    Всяка картина може да стане в синя гама като имаш останали боички 😊

# 504
    • Пловдив
    Всяка картина може да стане в синя гама като имаш останали боички 😊
    Ами, не. Не са в синята гама... Ще се купува нещо ново. Може да предложите линкове, ако нещо синьо сте нарисували от някой сайт.

# 505

Много си я харесвам тази, получи се страхотна.

За подобряване (разреждане, втечняване) на боите изпилзвам Flow Aid Additive,

изключително съм доволна, наистина променя всичко, от начина на нанасяне по платното до консистенцията на боята и движението на четката. Ако не сте ползвали- пробвайте. И задължително слагам прозрачен грунд преди да започна да "рисувам".

# 506
    Здравейте,
    Сигурно не е за тази тема, но може ли да ми кажете дали е в Пловдив, конкретно в Тракия има такива картини от физически магазин да купя днес, понеже ми трябва още днес ☺️
    Благодаря!

# 507
    • Пловдив
    В книжарници Ориндж.
    Няма в Тракия, но ... пак е в Пловдив, във физически магазин.
    Някои от моделите в сайта ми излиза, че има наличност в Пловдив.
    Примерно -
    https://www.orangecenter.bg/komplekt-za-lesno-risuvane-s-akrilni … 823104363149.html

https://www.orangecenter.bg/komplekt-za-lesno-risuvane-s-akrilni … 823104358466.html

# 508
    Здравейте!
    Не знам дали питането ми е за тук, но все пак да пробвам.
    Има ли някъде българска група - дали тук или във Фейсбук, където са се събрали хора, които оцветяват по номера рисунките на Дисни от показаните книжки? В чужбина са голям тренд, но тук буквално, не мога да намеря никой който се занимава с тези книжки. Серията е "Тайнствени рисунки" и обикновено се оцветява с акрилни маркери. Ще се радвам да намеря съмишленици, защото тепърва открих това занимание и вече имам книжката с принцесите на български.

# 509
    • София
    А тази поредица в България дали я има?

Общи условия

Активация на акаунт