Рисуване по номера

• 73 588
  • 514
  •   1
Отговори
# 510
А тази поредица в България дали я има?

Да, Егмонт пуснаха 2 книги - "Принцеси" и "Смейството". По 30лв. са и се водят поредица "Тайнствени рисунки".
В Ютуб и Инстаграм, (Тик-Ток също чувам да се споменава, но там нямам профил) гледам много момичета се занимават да ги оцветяват, предимно американки и рускини.
Доста томове са - над 10 и ми се иска и тук в БГ да се популяризират. В чужбина дори има хора които се занимават с дистрибуцията им. Питах Егмонт дали ще издават и останалите томове, но нищо не ми отговориха. Предполагам чакат да видят дали ще има пазар у нас. Примерно, другия том с принцесите също бих си го купила, но за сега не намирам никъде инфо някой българин да се занимава с поредицата.

# 511
  • София
Много благодаря. Дъщеря ми се открехна да рисува и тя и ще и взема. А всъщност те с какво идват с флуомастери ли или?

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:10 от I.R.

# 512
Започнах една от "отлежаващите" картини и съм много разочарована. Пълна мацаница. Трябва да има кошница с теменужки, а то някакви розови и лилави петна. Поне главите на котките личат, но пък има зелено в тях. Котка със зелена козина, ужас. Картината е от Арт хоби, не съм доволна от тази фирма.

# 513
Много благодаря. Дъщеря ми се открехна да рисува и тя и ще и взема. А всъщност те с какво идват с флуомастери ли или?
За жалост не. Не се оцветяват с обикновени фулмастри, защото те прозират отзад на листа, а картинките са двустранни. Трбяват ви качествени акрилни маркери. Такива в нашата страна има, но за жалост са доста скъпи. Като алтернатива, много полулярни са GuanGna маркерите от Алито. Има в комплект 120,160 и 200 и няколко броя. Аз се спях на тях и чакам да дойдат в скоро време.
По принцип поредицата я дават за рисуване за възрастни, така че зависи колко голяма е дъщеря ви...
Може да се оцветяват и с качествени моливи, но там според мен малко или много човек трябва да разбира от рисуване и да е художник, докато аз съм абсолютен дилетант.
Ако ви трябва някаква допълнителна информация - пишете.

# 514
  • София
На 7години е. Тя от много малка започна оцветяване по номера. Не е художник детето, но му доставя някакво удоволствие та каквото стане Simple Smile Ще потърся въпросните акрилни флуомастери въпреки, че аз май се сещам за кои говори от Алито.

Общи условия

Активация на акаунт