Рисуване по номера

• 72 585
  • 491
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ами нямам отзив от този сайт, но ползвах доста често този https://www.molivko.com/ . Винаги са били коректни.

# 466
Това са същите картини от Алиекспрес, натоварени с много пари.

# 467
  • Sofia
Тази ми е последната от zuty.bg
Нещо напоследък ми става скучно да рисувам по номера, видях че в ютуб има видеа с уроци по рисуване, стъпка по стъпка. Поръчах си бои и ще пробвам Simple Smile

# 468
  • София
Това са същите картини от Алиекспрес, натоварени с много пари.

Всеки сам си преценя от къде да поръча. Аз като си поръчах от АлиЕкспрес и после отидох да я рамкират пак ми се получи толкова цената Simple Smile Та предпочитам да си го спестя тъй като сама не мога да рамкирам.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:26 от I.R.

# 469
Може ли мнение за този сайт?
https://art-hobby.com/

Препоръчайте ми сайтове, от които сте доволни.
Самоцитирам се.

Аз поръчвах и от Хоби арт, но определено предпочитам Маджик арт.

На Маджик арт имам една картина и тя изглежда като "истинска", т.е. все едно аз съм я рисувала, а не оцветявала. На Хоби арт картината, която оцветявах имаше сгрешен детайл (и съвсем не малък), който оцветих в черно (такава номерация му беше поставена, за черен цвят), а не му беше там мястото на черното, защото оцветявах небе. Погледнах снимката в сайта и установих, че там черно няма, небе си е. Та клепах синьо върху черното, ама докато го покрия... А другите ми картини са все от този сайт. Доста се прецаках.

# 470
  • софия

Това са ми двете завършени картини, тези дни завършвам трета и ме чакат още три!

# 471
Mama Blue Bear, чудесно си се справила. Моята първа картина ме очаква. Да видим кога ще започна.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 07:45 от #RAngelova

# 472
  • софия
Благодаря, моите ги поръчвам от Тему, средно по 15 до 20лв са, доволна съм, като гледам някои как са се справили направо сякаш не са рисувани по номера!

# 473
  • София
Колко ви отнема да оцветите една картина? Аз имам моменти, в които се проточва буквално месец 😁

# 474
Понякога месец, понякога за 3-4 дни( покрай празниците бях доста продуктивна), но не обичам да ги рисувам дълго време, защото боите се сгъстяват.
Аз също взимам от Тему и Алиекспрес- като цените са от 5-6 до 12-13лв( издебвам ги на намаление) за 40/50 см. За Коледа ми подариха две картини купени от местен сайт- ами пак  са китайски, но със сигурност са били поне няколко пъти по-скъпи.
Скрит текст:

- Тези са от последните месеци- качеството на снимките е  лошо, но нямам навика да ги снимам, може би като ги рамкирам някой ден...

# 475
  • София
А от Тему идват без да са рамкирани така ли? Как ги рисувате без да са рамкирани, не се ли сгъват?

# 476
  • софия
А от Тему идват без да са рамкирани така ли? Как ги рисувате без да са рамкирани, не се ли сгъват?
Идва платното с боички и четки, аз си взех от Айко рамка за 40 на 50, със стъкло е, стана супер, платното си го оцветявам на маса, удобно ми е.

# 477
  • София
Благодаря за информацията. Мен ми притеснява самото рисуване, но пък доста картини си харесах от Тему Grinning Със Спиди ли идват?

# 478
Има с рамки, ама аз си поръчвам не рамкирани, защото, после като им дойде ред, ги рамкирам ...Подарените ми са на рамка, но да си призная, на картона, хванати със шипки ми е по-удобно( че аз си рисувам на дивана, докато гледам филм на лаптопа или тв). И са по-евтини без рамка, а и по-лесно ги набутват в боксовете за доставка( опасявам се, че ако са големи пакетите, ще ми ги пуснат през пощата). А доставките от Тему са ми през Бокс нау, но вече и през Пощите. От Алиекспрес-а- основно с БП, но ми се е случвало и със Спийди. Но мисля зависи от размера на пакета и от населеното място( от Али-то и от това дали е платена или безплатна доставката, също си мисля, че има значение).

# 479
  • София
Благодаря за информацията. Мен ми притеснява самото рисуване, но пък доста картини си харесах от Тему Grinning Със Спиди ли идват?
BoxNow

Общи условия

Активация на акаунт