Рисуване по номера

• 72 587
  • 491
  •   1
Отговори
# 450
Аз на икейските рамки слагам плексигласа отзад .
Покажете си картинките,да оплакнем око

# 451
  • Sofia
Как успяваш да я опънеш хубаво върху плексигласа? 
Тези трите ги рисувах миналата година по коледа  ,поръчах ги от Али експрес и рамки от Юск
Тези съм ги взимала от български сайтове ,опънати на подрамка
Сега довършвам една морска ,която е за подарък ,тези дни ще я покажа.

# 452
Куку,много са красиви картините,всичките.

Това са принтове върху канаваца ( нали така се казва платното ) ,на художничката Силвия Павлова. Така идват,рамкирани. Парчето плексиглас отпред го премествам зад платното,за да няма отблясъци. Иначе принтът е изрязан по размер на рамката и като се сложи и стъклото ( плексиглас ) отзад, всичко е опънато. Малки са размерите .
Не съм слагала рисувани по номера картини,чудех се дали ще стане добре.

# 453
  • Вила Великула
Всички картини, които съм направила по номера са ми рамкирани в ателието, за което споменах.

# 454
  • София
Как успяваш да я опънеш хубаво върху плексигласа? 
Тези трите ги рисувах миналата година по коледа  ,поръчах ги от Али експрес и рамки от Юск
Тези съм ги взимала от български сайтове ,опънати на подрамка
Сега довършвам една морска ,която е за подарък ,тези дни ще я покажа.
Тази с бешите къщи (предполагам Санторини) от къде е поръчвана?

# 455
  • София
На мен картините с подрамки ми харесват повече.
У нас нищо не съм окачвала. Щерката ми поиска една от картините за стаята си. Подпряла я на стената си Simple Smile
Трябва да хвана ММ да окачва.

Последни

Тази я подарих

# 456
  • Sofia
Санторини е от acrylio.com

# 457
За опъване ползвам обикновен картон, прилепвам с тиксо леко краищата на картината, и така ми стои, рисувам си, влача си я из цялата къща...

# 458
Здравейте, преди една година рисувах картина по номера, но остана на половина 😄 Боичките ми обаче са засъхнали 😒 От сайта, от който поръчах ми отказаха да пратят нов комплект боички. Имам акрилни бои от Лидл, но няма идея дали като качество са същите. Иначе картината е с подрамка. В такъв случай как се слага рамка и стъкло отпред при завършването или е по-добре да е без стъкло, а направо да се окачи. Надявам се само да успея да докарам същите цветове.....ще е голямо смесване и ще е трудно....

# 459
  • Вила Великула
Кактус, става да довършиш с други акрилни бои. Случвало ми се е и се справих.
Това за стъклото отпред ти си го решаваш. Аз моите рисувани по номера /само 2 са и отдавна предпочитам да рисувам самостоятелно/ съм ги носила за рамкиране и нямат стъкло.

# 460
Аз съм си дорисувала  акрилни бои от друга картина и  си е  ставало чудесно. Според инструкцията, която получих с последните поръчани картини- ако капнеш няколко капки вода и оставиш акрилните бои затворени за известно време- ще се оправят.

# 461
  • София
Здравейте, да раздвижа малко темата Simple Smile Някой скоро завършвал ли е картина? Аз все още дебна картината Санторини.

# 462
Аз не съм рисувала отдавна, че нямам къде да ги слагам. Няколко картини подарих на приятелки, но като, че ли не им хареса толкова произведението.
Веднъж рисувах на една моя близка, но тя си избра картината, която ще и се върже в хола - такъв стил не бях рисувала. Ама разни хора, разни идеали.

# 463
Аз имам съвсем малко за довършване (не си личи иначе), а ме чакат цели три картини, а може и четири да бяха. Една година поне не съм вадила картина. Уж лятото, уж преди Коледа, докато бях отпуск... Нещо ми мина меракът, но ще се амбицирам и пак ще ги започна.

# 464
Може ли мнение за този сайт?
https://art-hobby.com/

Препоръчайте ми сайтове, от които сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт